Last news in Fakti

19 Април, 2024 07:30 1 187 3

Ивет Горанова ще се бие за ново злато

  • ивет горанова-
  • карате-
  • спорт-
  • турнир-
  • кк цанев

Единадесетото издание на турнира е организирано от най-успешния карате клуб в България за последните 15 години КК Цанев

 Ивет Горанова ще се бие за ново злато - 1
Снимка:

Над 1500 състезатели от 20 държави ще участват в най-голямото и престижно състезание по карате у нас "Sofia Open The President's Cup". Единадесетото издание на турнира е организирано от най-успешния карате клуб в България за последните 15 години КК Цанев, съвместно с президентство на Република България и със "София – световна столица на спорта".

Надпреварата ще се състои в столичната "Асикс Арена" на 20 април (събота), а откриването е насрочено за 13:00 часа.

Състезанието е едно от най-престижните в Европа и отново събира много световни и европейски шампиони и медалисти. Сред тях ще бъде и олимпийската шампионка от Токио 2021 Ивет Горанова.

Някои от участващите в българската столица държави определиха "Sofia Open" като квалификационен турнир за предстоящото Световно първенство за кадети, юноши и девойки, мъже и жени до 21 години, което е насрочено за края на годината в Лидо ди Йезоло (Италия).


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    1 0 Отговор
    Успех
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Галина

    0 0 Отговор
    🍓 Г­­­о­р­­е­щ­­и­­­ ­м­­­о­­­м­­и­­ч­­е­т­­а­­­ ­­в­и ­о­ч­­а­­к­­­в­­­а­т 👉 ­𝗡­­𝗨­­­𝟮­­𝟭­­­.­­𝗙­­­𝗨­­­­𝗡