Last news in Fakti

1 Май, 2024 07:12 1 440 3

Винисиус: Време е да заведем Реал Мадрид там, където му е мястото

  • реал мадрид-
  • винисиус жуниор-
  • футбол

Не можеш да губиш топката, защото и двата отбора имат страхотно качество и могат да се възползват от шансовете, които имат

 Винисиус: Време е да заведем Реал Мадрид там, където му е мястото - 1
Снимка: БГНЕС

Голмайсторът на Реал Мадрид - Винисиус Жуниор, който донесе равенството 2:2 на “кралете” в 1/2-финала в Шампионската лига срещу тима на Байерн (Мюнхен), говори след края на мача. Въпреки сериозният принос на играча с неговите съотборници не успяха спечелят срещата на “Алианц Арена” и тя завърши при равенство 2:2.

 Винисиус: Време е да заведем Реал Мадрид там, където му е мястото

“Искахме да спечелим, но в този турнир е така. Не можеш да губиш топката, защото и двата отбора имат страхотно качество и могат да се възползват от шансовете, които имат. Трябва да си починем и да дадем всичко от себе си, за да се класираме. Кроос винаги прави нещата да изглеждат лесни. Той ми подари първия гол, но аз съм щастлив за нивото на отбора. Трябва да се подобрим, но ако продължим по този начин, ще успеем. Тренираме много подобни пасове като този на Кроос. Познавам добре Тони и той ме познава. Щастлив съм, че вкарах два гола. Време е да заведем Реал Мадрид там, където му е мястото, на финала!”, каза Винисиус.

Реваншът е на “Сантиаго Бернабеу” следващата седмица на 8-и май (сряда)..


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.