Last news in Fakti

17 Април, 2014 20:01 864 0

Мартин Петров: Това ще е последното ми дерби

  • цска-
  • мартин петров-
  • кариера

Той се завърна в ЦСКА тази зима

Мартин Петров: Това ще е последното ми дерби - 1
Снимка: БТА

Един от най-добрите български футболисти в последните 15 години планира да сложи край на кариерата си. Мартин Петров призна пред TV7, че дербито срещу Левски в понеделник, 21 април, вероятно ще е последният му мач срещу големия съперник. Петров обмисля след края на сезона да спре с футбола.

„Радвам се, че с тези мачове в края на кариерата ми успях да бия Левски. Това ми беше една от мечтите. Сбъдна се. Надявам се и в последния си мач срещу „сините" да съм победител. Нека да не избързваме, но това сигурно ще е последното ми дерби. Ще обявя моето решение. Каквото и да става, „червеният" отбор ще остане завинаги в моето сърце. Дано ЦСКА да се спаси, да се стабилизира финансово и да радва нас, феновете, защото и аз съм такъв, с постигнатото на терена", каза Петров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА