Last news in Fakti

21 Април, 2014 18:26 1 145 1

ЦСКА пак лепна тройка на Левски

  • левски-
  • цска-
  • дерби

Червените победиха с 3:1

ЦСКА пак лепна тройка на Левски - 1
Снимка: БТА

ЦСКА победи Левски с 3:1 в мач от 34-ия кръг от А група. Червените бяха по-добрият отбор по време на целия мач и заслужено спечелиха трите точки.

Головете за ЦСКА отбелязаха Омар Косоко в 58-та минута, Иван Стоянов в 86-та минута и Иван Маркович в продължението. Почетното попадение за „сините“ отбеляза юношата на клуба Радослав Цонев.
Мачът започна с известен превес за играчите на Левски, като МБоли трябваше да се намесва при пробив на Крумов. Малко по-късно след грешка на Блажевич, Косоко отправи удар с глава, който излезе в аут.
В 27-та минута Милисавлевич застраши сериозно вратата на „сините“ но Блажевич успя да спаси. В 31-та минута хърватинът отново трябваше да се намесва, след опасен удар с глава на Косоко. В 34-та минута Пламен Крумов стреля от границите на наказателното поле, но ударът му срещна гредата.
В 58-та минута Чочев намери Косоко, който нямаше проблеми да вкара сам срещу вратаря. В 69-та минута Тони Силва също излезе сам срещу вратаря, но ударът му бе спасен.

Левски нямаше абсолютно никаква идея как да промени резултата, докато в 82-та минута влезлия като резерва Радослав Цонев не отбеляза гол от границите на наказателното поле. Само 4 минути по-късно Иван Стоянов отново даде преднина на „червените“, а в продълженията Маркович се възползва от силна контра-атака и сложи край на спора.

Това е четвърта поредна загуба на Левски от ЦСКА през сезона, а гола на Цонев бе първият за „сините“ в последните 6 мача  между двата клуба.

Левски: Блажевич, Мюлдер, Белаид, Чмовш, Нунеш, Крумов (Цонев), Старокин, Димов, Бастос (Мисяк), Туре, Божинов (Генков)

ЦСКА: Мболи, Фо-Поре, Крачунов, Менди, Попов, Янчев, Чочев, Милисавлевич (Маркович), Гъргоров (Петров), Силва, Косоко (Стоянов)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 zendera

    0 0 Отговор
    Аз пък лепнах добра печалба.......