Last news in Fakti

24 Април, 2014 18:15 946 0

Разрешиха на Моу да пусне резервите срещу Ливърпул

  • моуриньо-
  • челси-
  • ливърпул-
  • резервите-
  • шампионската лига

Специалния иска да запази титулярите за мача-реванш от 1/2-финалите на Шампионската лига

Разрешиха на Моу да пусне резервите срещу Ливърпул - 1
Снимка: БТА/АР

Наставникът на Челси Жозе Моуриньо е бил упълномощен от борда на директорите на клуба да пусне резервите в решаващия мач срещу Ливърпул от 36-я кръг на Премиършип, който ще се играе на 27-и април на стадион „Анфийлд“.

Мачът с "мърсисайдци" се явява и директна битка за трофея в Премиършип, но Специалния призна след равенството 0:0 с Атлетико, че предпочита да играе с втория си отбор, за да запази титулярите за реванша с испанците.

Жозе Моуриньо смята, че шансовете на "сините" за победа в Шампионската лига са в пъти по-големи, отколкото в Премиършип.

Челси има право да използва всички 25 футболисти, които са картотекирани в началото на сезона.

Според английските медии Челси ще излезе срещу Ливърпул в следния състав: Иларио – Томас Калас, Джон Оби Микел, Андреас Кристенсен, Нейтън Аке – Неманя Матич, Марко ван Хинкел, Франк Лампард – Мохамед Салах, Демба Ба, Андре Шюрле.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА