Last news in Fakti

5 Август, 2014 14:24 2 524 0

Умни часовници и от Hewlett-Packard

  • hewlett-packard-
  • умни часовници

Още една компания се включи в разработката и производството на модерните напоследък умни часовници. Става дума за Hewlett-Packard, която поръча на известния американски дизайнер Майкъл Бастион да създаде дизайна на бъдещите смарт ръчни устройства на марката.

На този етап от компанията не изнасят технически характеристики на техните умни часовници. Единствено в интернет пространството от Hewlett-Packard публикуваха ескиз на новото устройство. От него се вижда, че то ще разполага с кръгъл дисплей, а по думи на представители от фирмата ще може да се сдвоява със смартфони, работещи и под Android, и под iOS операционни системи.

Часовниците ще се появят на пазара през есента на тази година. В базовия модел ще бъдат налични три каишки - черна гумена, кафява кожена и масленозелена силиконова. Предвидена и е лимитирана версия, особеностите на която също се пазят в тайна.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА