Last news in Fakti

17 Януари, 2014 11:40 31 484 6

Пуснаха евтини умни часовници за 70 лв.

  • archos-
  • умни часовници
Това не е първият умен часовник на компанията Archos, но е първият нискобюджетен модел - цената му е само $50 (приблизително 70 лв.). За тези пари компанията предлага устройство с 1.5-инчов черно-бял екран, който е без сензорно покритие.

Всички команди се задават с помощта на наличните бутони. Часовникът разполага още с Bluetooth модул, служещ за връзка с устройства, работещи с операционни системи iOS и Android. Батерията също е доста ефективна - издържа автономна работа до две седмици.

За онези, на които им се струва недостатъчно, от Archos предлагат още два модела. Първият е с цена $100 и е снабден с цветен сензорен екран. Батерията му издържа два дни. Другото предложение е оборудвано с eINK дисплей и струва $129.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    0 1 Отговор
    Ами хубаво кво

    Коментиран от #2

  • 2 skier

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Shmeker":

    Ми нищо, информират те хората за да знаеш. Аз лично бих си взел такъв. Много е як.

    Коментиран от #4

  • 3 PROFESIONALISTA

    2 0 Отговор
    По-ценно ще е да има скрита камера, или скрит бутон за боен отровен газ, или пък режим на работа като електрошок.... Това сега е едно голямо безполезно нищо. Всичко това го има и в телефоните.
  • 4 мечока

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "skier":

    Това е платена реклама момченцее.., щом няма кой-знае кви екстри, значи и майката на производитела не би се го купила, ами ти и твоята

    Коментиран от #5

  • 5 skier

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "мечока":

    Тоа па, ква реклама, кви пет лева, нито има цена, нито пък се продава в БГ. Много си зле, тъй да знаеш.
  • 6 Илия Киров

    3 0 Отговор
    Тоя продавач как продава часовниците , като ... това няма , онова не знае .... ?