Last news in Fakti

18 Август, 2014 11:41 20 777 35

Излязоха снимки на истинския iPhone 6

  • apple-
  • iphone 6-
  • foxconn

След старта на серийното производство на iPhone 6 в интернет се появяват все повече снимки на апарата. Автентичността на повечето е спорна, но сайтът TMZ твърди, че разполага с фотографии на истинския телефон, изнесен тайно от завода на Foxconn.

Според описанието неговата операционна система е "опростена" от съображения за сигурност, но иначе хардуерът е напълно идентичен със серийния iPhone 6. Отбелязва се "значително по-ниското тегло" и наличието на "нов сензор".

Дали изнесената информация и публикуваните изображения отговарят на истината ще стане ясно на паметната дата 9 септември, за когато е насрочена премиерата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Alexander Gerov

    10 5 Отговор
    Xiaomi 4, който можеш да го вземеш за 440$ предлага далеч повече възможности. Да не говоря за батерията 3080 mAh срещу 1570 mAh на Айфона...
    Удобството на Андроид и приложенията за него пък са незаменими.
  • 2 Autohouse Randm

    1 7 Отговор
    Huawei za cena na polovina bih vzel
  • 3 Бхд БхД

    3 14 Отговор
    Айфон е бизнес телефон не го ли разбрахте още предлага качествени и защитени приложения.Който няма възможности да ползва айфона по добре да търси др. алтернативи.
  • 4 bg stradivarius

    6 3 Отговор
    Нищо не намирам в този телефон с което да го нарека бизнес помощник,ползвах го няколко месеца.Истинския бизнес телефон е BlackBerry Z30 и в момента не виждам нищо по добро от него по отношение на ОС,процесор,графика,мейли,документи,бързина и живот на батерия...да не говорим за цена.Не случайно БМВ са го избрали за в бъдеще да му ползват ОС ,като закупят 30% от акциите.

    Коментиран от #5

  • 5 Иван Петров

    2 4 Отговор

    До коментар #4 от "bg stradivarius":

    супер е блекберито, като изключим че още няма фонетична подредба
  • 6 Николай Стоянов

    9 3 Отговор
    Тоя пък, бизнес телефон бил iPhone. Я си помисли пак. Бизнес телефон има BlackBerry. Това тук е най-обикновен смартфон.
  • 7 йордан иванов

    9 6 Отговор
    iPhone е боклук !!!
  • 8 падада

    2 2 Отговор
    До тоя с Xiaomi 4 нали се сещаш че с тези възможности и хардуер и с андроид е все едно да вържеш БМВ 500коня да дърпа тир и да се състезава с кола 150 коня :)
  • 9 crowni

    5 5 Отговор
    Пълна отврат Американско ли е бягайте по на далече !!

    Коментиран от #10, #13

  • 10 любител

    3 3 Отговор

    До коментар #9 от "crowni":

    Прав си! Избирайте руското!!!

    Нищо че 99% от технологиите който ползваш са от САЩ, но ти си разбирач :)
  • 11 iphone

    2 2 Отговор
    еееей Йордане добре че има разбирачи като тебе да ни отварят малко

    Коментиран от #14

  • 12 Кобрата

    0 3 Отговор
    Кога ще бъде представен
  • 13 Autohouse Randm

    0 5 Отговор

    До коментар #9 от "crowni":

    xaxa mi kupi si rusko be
  • 14 Autohouse Randm

    0 6 Отговор

    До коментар #11 от "iphone":

  • 15 Златин Славчев

    0 3 Отговор
    obiknoven telefon s malak dispei jenski telefon
  • 16 брррр

    2 3 Отговор
    Всички телефони без копчета са женски като за тебе.

    Коментиран от #17

  • 17 Златин Славчев

    0 1 Отговор

    До коментар #16 от "брррр":

    moito momiche men poznavash li me che rasish mnenia za men ?

    Коментиран от #20, #21

  • 18 dokbg

    0 0 Отговор
    Еххх, не се научихте че няма да видите телефона преди официалното представяне през Септември в Купертино ....
  • 19 Моля?

    1 0 Отговор
    До Попада (коментар номер 9)

    Я кажи точно с какво андроид е по-бавен от операционната система на айфоня, че не се сещам??? Сравнението ти е нелепо. Точно както МАК-овете се "доказаха" срещу несъвършенният уиндоус, но работещ с доста по-читави процесори
  • 20 Autohouse Randm

    0 3 Отговор

    До коментар #17 от "Златин Славчев":

    vijdam che i tuk si se izkazal.men poznavash li me BLA BLA
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 макинтош

    1 0 Отговор
    андроида с пръдналата си задръстена система е по бавен не им дойде до акълите че колкото и ядра да му сложат андроида си остава боза

    Коментиран от #33

  • 23 Tolicha

    1 0 Отговор
    смешен телефон с малък дисплей ''п..лски телефон''
  • 24 Чолака ''Gligana''

    1 0 Отговор
    Пак едно и също се повтаря всяка година, един и същи само дето е малко по голям. Тия хора няма ли да му сменят дизайна вече и с тия широки рамки е по смешен от 5S и тия точки и чертички за сензорите направо е голяма излагация!

    Коментиран от #25

  • 25 Журналиста

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Чолака ''Gligana''":

    Напълно съм съгласен, че той е по дебел от 5S бе
  • 26 Guest

    0 0 Отговор
    Това ако са снимки на истинския iPhone 6, аз съм трамвай. Ама все пак, важно е заглавието да хваща окото, нищо, че не е вярно.
  • 27 СсСс

    0 0 Отговор
    незнам какво спорите като сте използвали 2 смартфона в живота си ??????????? единствения човек , който може да спори са лубашки и други хора като него и мен , който са се докосвали до всяка ос - до всеки телефон - ще ви кажа нещо дано го разберете - всеки едни телефон си има + и - лично аз съм най - впечатлен от работата на айфон и уиндоус 8 - на айфон не му трябват 4 ядра просер и 2-3 гб рам , защото операционната система е много добре оптимизирана и работи - без да забива като например - анроид - като ползвам андроид - отварям - интернет и понякога пише - интернет спря - супер тъпо - при хтц оне , галакси с4 и лг г2 - не ми се е случвало , но съм ги използвал много малко - другото което е - айфон има 4 инча дисплей и не му трябва 2500-300ман батерия - айфон 5 s ползвам сега и батерията кара колкото на галакси с4 - която е 2 600 ман - процесора е по - малък рамта също , но е по - бърз от с4 , а за уиндоус 8 - това е нещо невероятно - лумиа 520 дори - най нискя клас лумиа - не забива - може да се случи веднъж на милион да забие - докато андроид от нисък клас - пази боже - 10 секунди ти отваря прилложението за набиране на номера - хахаахха - пълен смях - супер много бъгват андроид сравнение с иос и уиндоус , а блекбери ос - не съм ползвал , но се говори , че блек бери ос 10 e много добра - другото което е замислете се , защо сега един айфон 5 s ot миналата година втора ръка е по 700-800 а галакси с4 е по 400-450 лева ? - цената говори сама по - себе си - дисплея не е фул хд на айфона , но е ретина и за 4 инча дава картина като на галакси с4 - камерата е невероятна ,а сензора за пръстови отпечатъци - винаги хваща от първия път - моето мнение е , ако е андроид - трябва д е нещо като галакси с4 , хтц оне , лг г2 и такива подобни - супер висок клас , защото андроид от нисък клас са много бъгави , ако е уиндоус дори от нисък клас да е пак работи супер , а айфон - нямат нисък клас телефон и дори айфон 4 зарежда по - бързо от галакси с 3 - макар , че е с едно ядро и 512мб рам - 1 приятел има с3 и го ползва година - толкова е бавен , че чак не искам да го пипам , че се дразня - незнам , защо е станал толкова бъгав - говорете за нещо - чак когато сте го използвали , а не да си чешете крастата тук !

    Коментиран от #28

  • 28 аз

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "СсСс":

    Първо се научи да пишеш, после изказвай мнения - неграмотник! Никой няма да ти чете надъханите неграмотни глупости.
  • 29 бабанка

    0 1 Отговор
    Големите дисплеи са за жени и за женчовци, да не кажа пу... Истинският мъж не носи "дамски" чанти за да има къде да ги слага, нито влиза във фейсбуци или гледа смотани клипчета и игри че да се занимава с такива големи устройства. Телефонът е за да говориш по него, демек иска се дълготрайна батерия, а не лиготии и през час да го зареждаш.

    Коментиран от #30

  • 30 Пепи

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "бабанка":

    Стегни се бабанка. Големите дисплеи са по-добри за ровене в интернет. Модата с чантите излезе още преди да излязат големите дисплеи, но това е друга тема. Аз използвам Note III и познай къде си го нося когато ходя пеш...в джоба! Ще я видим тази 6-ца какво предлага, ако не ме изкефи, ще чакам седмицата и те така. То всяка година излизат по 10 модела.

    Коментиран от #32

  • 31 Карлсон на покрива

    0 0 Отговор
    Оператора ми е Теленор от 2011г. и съм с 4s (през 6м. съм с чисто нов!) отдавна не броя кои ми е поред, взимал съм и по два на куп...
    екстра ми е! - не ме интересуват по-новите модефикации, освен че след по-новия модел взимам на още по-ниска цена отново 4s последно по 50 норвежки крони на месец *(10 лева), взимал съм и по 32кр. на месец....
    за самолета ползвам мерцедеса Lenovo (IBM) за тези който не знаят какво е IBM (International Business Machine) пионерите и лидерите в производвтвото на мобилни компютри (лаптопи)
    залагам на най-доброто сериите W и T на легендарните ThinkPad
    В къщи имам W701ds
    от скоро мисля да взема и едно мини на аипад за презентаии да ми е лесно, но се колебая все пак излезе и yoga2 11" 13" ips . . .

    Коментиран от #34

  • 32 бабанка

    0 1 Отговор

    До коментар #30 от "Пепи":

    Големи или малки дисплеи - ако сайтът не е оптимизиран за мобилно устройство - все е к**
    А и какво толко има да ровиш в тоя интернет? Има лаптопи и таблети за тая цел, мобилния тел. е за нещо набързо да провериш или да убиеш скуката. И без това четене на такива малки букви е вредно за очите. Това са за жени големите телефони, да си ги носят в дамските чанти и да си пишат по фейсбук. Аз немам големи джобове на всички дрехи, нито нося дамски/гейски чанти.

    Коментиран от #35

  • 33 Никой

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "макинтош":

    На андроид поне не трябва да плащаш още един телефон, за да получиш сносни приложения...
  • 34 Никой

    0 0 Отговор

    До коментар #31 от "Карлсон на покрива":

    4s е последния пред Стив Джобс да почине. Най-иновативния и струващ си iphone досега.
  • 35 Златин Славчев

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "бабанка":

    moia tel e 5 i 5 incha mnogo dobra rabota mi varshi navigaciata vaibera az sam na valcher i mi triabva takav tel da govoria bezplatno