Last news in Fakti

18 Декември, 2014 14:35 5 835 14

Никога не варете iPhone 6 в Coca-Cola

  • coca-cola-
  • iphone 6-
  • експеримент
Неведнъж сме ви срещали с най-различни "откачалки", които така изтезават мобилните устройства, че чак да го заболи човек като гледа. Поредният такъв експеримент едва ли ще даде на някого практична насока при използването на iPhone, но пък за сметка на това е интересен и любопитен.
 
Става дума за един ползвател на мрежата за видео споделяне с псевдоним TechRax, който незнайно защо реши да покаже на света какво ще се случи ако се свари новия iPhone 6 в Coca-Cola. Естествено, устройството не оцелява на високата температура и влагата.
 
Единственият по-съществен негативен извод, който можем да си направим, е свързан с любимата на мнозина газирана безалкохолна напитка. Вижте.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 kris

    1 1 Отговор
    добре че ми казахте че тъкмо щях да го направя :D
  • 2 некойси

    2 1 Отговор
    ... и целта на клипа е?
    Резултат от една разглезена и презадоволена нация, с потребление много над нормалното ниво, ограбваща и господстваща над другите малки държави.
    Да живей демокрацията, кока-колата, хамбургерите и великите американци!

    Коментиран от #3

  • 3 Никой

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "некойси":

    Човека по този начин печели пари от гледания през ютуб и си избива парите за самия телефон. Това си е бизнес, но явно малкотото ти ограничено мозъче не може да го проумее. Те и за това са толкова богати - мислят как да печелят пари, как да създават работни места (Гугъл) и т.н. докато ние тука си седим и обедняваме. Следващия път, преди да решиш да се излагаш, първоразучи защо ще му е на човек да прави такива клипчета. Нарича се YouTube Monetirizing.

    Коментиран от #5

  • 4 CarPro

    0 1 Отговор
    Pushekut koito izlizashe e toksichen za belite drobove da e jiv i zdrav
  • 5 некойси

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Никой":

    Това все пак не е отгвор на въпроса ми.
    Защо трябва да бъде онищожено нещо направено с ограничени за планетата ни ресурси след като някой се е трудил за да го направи? Само за малко кеш?
    В нашето болно общество такива неща се приемат за нормални.
    Глупости които правим или ни се налага да правим за да искараме малко кеш.
    Ще дойде време най-голямата финансова пирамида (нашата световна финансова система) да се сгромоляса, неизбежно е.
    И целия този цирк ще си отиде.
    А ти, изглежда си пропуснал доста повече от първите си 7 г. Ще имаш доста за наваксване.
    Пробвай да се навреш нещо някъде и го заснеми на Full HD, мисля че имаш потенциал да изкараш доста $$$ :)
    Монетаризирай се!

    Коментиран от #6

  • 6 Никой

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "некойси":

    Донякъде си прав, но той си е купил телефона със собствени пари, така че на хората, които го правят им е платено, че и това е добре дошло за компанията, защото им прави оборот. А и не става въпрос само за "малко пари". Има хора, които се издържат от това и живеят по-добре от теб и мен. Това е просто предмет, не знам за какви ограничени ресурси говориш, като смартфони вече се правят на поразия и в тях няма нищо кой знае колко ограничено или изчезващо.. По твоята логика, да спрат да се снимат екшън филми с каскади, защото планетат има ограничени ресурси. Освен да се подпомага икономиката на страната, не знам какво друго се прави и не виждам лошо в това хората да измислят нови начини да печелят и парите да се въртят :)
  • 7 некойси

    0 0 Отговор
    ... злато, платина, сребро ... причината да са скъпи е че имат определени свойства и най-вече на нашата планета не са неограничени. Планетата ни е затворена система и всички суровини са изчерпаеми, поне докато не започнем да ги добиваме от чужди планети.
    За сега Китай и други страни имат програма за добив на изтоп на хелий от луната, с цел да се решат енергийни проблеми.
    По принцип целта на икономиката не е да икономисва а точно обратното, да разхищава и да ни кара да потребяваме повече за да може машинката за парите да се върти по-бързо.
    Естествено на нас това не ни се удава понеже ни липсва покупателна способност.
    За сравнение ... планетата ни може да издържи/обезпечи начина на живот на американците само до един милярд души.
    Докато има такива клипове и прочее глупости по света, не можем да се наречем цивилизация и със сигурност не сме цивилизовани.
    Бъдещите поколения ще ни сочат с пръст и ще недоумяват как така след като сме разполагали с технологията не сме направили нищо.

    Коментиран от #8

  • 8 Никой

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "некойси":

    Един телефон винаги може да бъде върнат и рециклиран. Отделните материали като тези за които говориш вътре не се разрушават от такива тестове. Освен това един телефон е скъп главно заради разработките които се правят за да се стигне до него, а не материалите, които са в такива минимални количества. Щом нещо се използва за печелене на пари не може да се нарече разхищение, защото добива на изброените точно от тва се ръководи. Дай да не ги пипаме запасите изобщо, че да не ги разхищаваме :D Твой избор по какъв легален начин можеш да печелиш пари. В случая използваш нещо, което си купил със собствени средства. А тези средства отиват при хората, които са го създали.

    Коментиран от #13

  • 9 Кобрата

    0 0 Отговор
    каква попраха се вдигна
  • 10 Кобрата

    0 0 Отговор
    Няма да се учудя ако го видя този същия телефон да се продава в eBay
  • 11 krufx

    0 0 Отговор
    тъпи американци фрашкани с пари
  • 12 псевдоним

    0 0 Отговор
    От този клип автора е изкарал около $5000.
    Тъпи хора, незнаещи как да изкарват пари.....
  • 13 некойси

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Никой":

    На нашата планета няма нищо на 100%, няма как да бъде рециклиран и възстановен изцяло. Повечето рецилирани материали най-често се различават по качество от новопроизведените.
    Ако почнем да го тъним даже за изработката му в атмосферата са избълвани парникови газове и е замърсена околната среда и е употребена енергия, същото важи и за рециклирането.
    Да не говорим за почти робския нископлатен труд, който полагат в Китай.
    Ако спрем да мислим за секунда само за $ ще разберем че няма такова нещо като икономически растеж в условията на затворена система. Парите нямат никаква, нито пряка нито косвена връзка със средата в която живеем.
    Естествено че на нас човеците ни е внушено по рождение че не можем да живеем без пари трябва да ги преследваме по всякакви възможни начини.
    Модерната паричната система е тотално откъсната от реалността и предлага друга паралелна реалност.
    Видеото в случая показва нагледно отношението на една свръхразглезена нация, при положение че именно заради нея останалия свят се лишава.
    Това може да ти е представителна извадка какво правят Янките с останалите вещи.
    Парите си били негови и той може да изпотроши всичко за да искара повече пари.
    Булш.т!
  • 14 крум янкулов

    0 0 Отговор
    нема такава тъпотия