Last news in Fakti

11 Юли, 2015 10:00 4 473 5

Breitling, който може да ви спаси живота

  • breitling-
  • emergency
 
Световноизвестният производител на часовници Breitling пусна модел, който може да ви спаси живота буквално под името Emergency. Това е първият часовник снабден с двойна Personal Locator Beacon, което означава, че може да използва двучестотен микропредавател и да изпрати сигнал за помощ към спасителите на сушата, кораби в морето или самолети.
 
Специална двойна антена се помещава в долната част на часовника и се разгръща, когато бъде отвита капачката към, която е прикрепена антената. След това всичко, което трябва да направите, е да удължите антената до необходимата дължина и да развиете втора капачка от другата страна на часовника за изпращане на сигнала.
 
Тази функция естествено се нуждае от захранване и часовникът е снабден с 1000 пъти по-мощна батерия от стандартната и може да се зарежда. Стандартнине неща, като електронен хронограф, аларма, таймер и календар също присъстват и то с най-голямата точност на пазара. Часовникът ще влезе в свободна продажба в края на този месец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    Специална двойна антена се помещава в долната част на часовника и се разгръща, когато бъде отвита капачката към, която е прикрепена антената.
    Неграмотна история
  • 2 Бай ти Ганя

    0 0 Отговор
    Имаше цял епизод на Top Gear по въпроса преди доста време...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 антените

    0 0 Отговор
    Добре, че намрих клипчето с представянето на модела. Почтни нищо не се разбира от описанието в статията - ама не е за първи път.
    Слаби лекари, слаби учители, слаби журналисти.

    Коментиран от #5

  • 5 azazel

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "антените":

    @антените
    Относно слабите лекари и учители-общество, в което лекарите и учителите са поставени на колене със смешни заплати, няма как да има силни журналисти и т.н.