Last news in Fakti

24 Януари, 2014 11:31 3 160 1

За Bentley от Breitling

  • bentley-
  • breitling-
  • часовници

 

Мислили сме много по въпроса - задължително ли е винаги да се спазва комбинацията часовник - кола, дали е като при обувките и колана или панталона и ризата? Не сме намирали добър отговор или логично обяснение, но най-вероятно това е тайна известна само на „богоизбраните”, а за нас остава поне да сме информирани! Затова да видим следващия голям тандем.
Фирмата Breitling е основана в Швейцария през 1884 година, а Bentley - в Англия през 1919 година. Това са едни от най-опитните компании в своите области. Дългогодишното сътрудничество между двете знаменити фирми дава изключително добри резултати и води до появата на много върхови модели. Известно е, че от край време в автомобилите Benley се поставят часовници Breitling на арматурното табло. Най-новият модел ръчен часовник Breitling for Bentley 24H Limited Edition е специално посветен на 10 годишния юбилей от завоюването на първо и второ място в надпреварата” 24 часа Льо Ман” от отбора на Benley.
 
Часовникът ще бъде произведен в ограничен тираж от точно 288 екземпляра. Breitling-ът ще бъде оборудван със съвсем нов автоматичен механизъм изцяло създаден от инженерите на марката. Уникален като творение, изключително сложният механизъм притежава запас на хода от 70 часа. Въртящият се еднопосочно базел е изпълнен напълно в стила от метални елементи присъщ за Bentley, най-ярко изразени при Bentley Speed.
Новата серия Breitling for Bentley беше представена по време на мероприятието Pebble Beach Concours d’Elegance, Съвместно с “Le Mans Limited Edition” от Bentley. Серията се състои от 6 автомобила: Mulsanne, Continental GTW12 (Standard и Speed), Continental GT V8, Continental GT Convertible (W12 и V8). От всеки модел по-отделно, ще се произведат само по 48 броя, които ще бъдат със специалното номерирано обозначение “Le Mans Limited Edition”.
 
Очевидци твърдят, че някои от моделите вече са били забелязвани и у нас, но ние не сме официално информирани, за да сме в състояние да го потвърдим.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Споок Армин

    0 0 Отговор
    Часовника е красив но това зелено грозилище на снимката разваля магията