Last news in Fakti

25 Юли, 2015 12:59 2 793 0

Пресъздадения TIE Fighter от Star Wars

  • латерна
Един млад швейцарски производител на часовници MB&F е намерил много нестандартен начин да отбележи своята десета годишнина. Те пресъздават култовия боен TIE Fighter от поредицата Star Wars и го превръщат в латерна под името Music Machine 3. Задвижван от два независими механизма в задната част той възпроизвежда общо шест мелодии, като започнем от Star Wars, Mission Impossible и James Bond. Втората тройка култови мелодии са The Godfather, Merry Christmas, Mr. Lawrence и The Persuaders. 

Ще се запитате защо точно този боен кораб трябва да бъде пресъздаден и отговора е много лесен. Създателят на MB&F - Максимилиан Бюсер е голям почитател на сагата още от детските си години. Машината е сглобена под контрола на Reuge - швейцарски производител с над 150 годишен опит в създаването на виртуозни латерни. Производството е ограничено до 99 броя - 33 от тях ще са в черен цвят, 33 в бял и 33 в хром. Цената от 18000 долара е впечатляваща, но сред милионите фенове на сагата със сигурност ще има такива, за които няма да е проблем.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА