Last news in Fakti

13 Ноември, 2015 12:02 3 140 3

Свръхагресивен будилник на ужасите

  • будилник-
  • ръка
За мнозина от нас, ставането рано сутрин е една от най-неприятните задача, а в много случаи и направо непосилна. За да ни събудят възможно най-бързо и лесно, изобретателите се стремят да измислят всевъзможни начини и нестандартни будилници.
 
Един такъв свръхагресивен будилник представлява механична ръка, наречена The Wake-up Machine. Методите и не са от най-приятните, но според създателите са много ефективни. Вижте този ужасяващ будилник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Триполов атлет

    1 0 Отговор
    Можеха да направят ръката да се нагрява до 200 градуса и така да ти бие шамари - аз специално няма да се събудя от такъв гумен фетиш...
  • 2 qqqqqq

    0 0 Отговор
    Да беше направила една гумена "патка" да я бие през устата.
  • 3 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ УБЕДИХ В АМЕРИКАНСКАТА ПРОСТОТИЯ