Last news in Fakti

13 Октомври, 2011 10:34 6 445 1

Не е iPhone 5, но какво от това?!

  • iphone 4s-
  • iphone 5
Не е iPhone 5, но какво от това?! - 1
ЕПА/БГНЕС

Мнозина останаха изненадани след като дългоочакваният iPhone 5 не се появи на пазара, а вместо него от Apple представиха версията iPhone 4S, пишат специализираните сайтове.

Часове преди неговата премиера на пазара все пак си струва да погледнем какво предлага моделът.

Една от причините да се изкушим да купим новият апарат е способността на 8-мегапикселовата камера може да снима филмчета с висока резолюция. Дисплеят пък осигурява над 70% по-добра осветеност.

Камерата на iPhone 4S може да заснема 1080p HD видео. Тази опция има за цел да привлече младите почитатели на марката Apple.

За тях е опцията, която им позволява по-бързо да си преглеждат пощата или профилите в социалната мрежа.

Не трябва да се забравя, че моделът предлага и по-добра батерия. Тя може да издържа осем часа разговори (14 в 2G мрежа) и десет часа гледане на видео, а просвирването на музика може да продължи до 40 часа. Зарядът стига за 9 часа в WiFi-мрежа.

Едно от неоспоримите предимства на смартфона е новият виртуален асистент – Сири (Siri).

Чрез него потребителите ще могат да изпращат текстови съобщения, да задават задачи, да настройват аларми и прочее операции, единствено говорейки на телефона.

Чрез услугата услугата iCloud собствениците на новия телефон ще могат да синхронизират смартфона си с компютри и таблети през сървърите на Apple.

И не на последно място iPhone 4S ще се предлага на цени от $199 до $399 в търговските мрежи на Verizon Wireless, Sprint или AT&T при подписването на двугодишен договор.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 свет

    1 0 Отговор
    А кога ще се продава в бг...и колко струва свободно да си го купиш. Аз съм сигурен че китайците вече са го разработели и го има в китайски вариант за 200лв ;)