Last news in Fakti

12 Август, 2021 15:45 8 654 12

Защо новият Corvette има индикация за подгревните свещи като при дизелов автомобил?

  • corvette-
  • chevrolet-
  • general motors

От General Motors отговориха на въпрос от собственици и фенове

През изминалия ден в социалната мрежа Reddit се появи снимка, която показва Corvette от 2021 година на таблото на който ясно се вижда индикация за подгревните свещи, която е типична за дизелов автомобил. Очаквано картинката привлече много въпроси към себе си, а в коментарите се откриват най-различни теории за това какъв е правилния отговор.

Според някои индикацията е там просто защото от Chevrolet е нямало каква друга икона да сложат там, други смятат, че частта е взета от друг модел, който се предлага и с дизелово задвижване, а най-смелите пък смятат, че това е индикация за предстояща дизелова версия на Corvette с необикновен въртящ момент.

От General Motors побързаха да отговорят на породилия се въпрос и говорител на Chevrolet заяви, че индикацията просто е останала там и е част от процеса по стандартизация на автомобила, през който преминават всички модели. Той споделя още, че тя не издава абсолютно никакви бъдещи планове и от марката съвсем скоро ще се погрижат тя да изчезне от там.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Anonim

    12 24 Отговор
    Opel шавролет нужници
  • 2 Не е за сефте

    19 4 Отговор
    Volkswagen id3 в началото приканваше собствениците да ходят да си сменят маслото след не знам си колко хиляди километра, защото това било останало от софтуера на бензиновите автомобили. Смях!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Гост

    6 4 Отговор
    Това означава ли, че всички скоростни лостове ще са вече с индикирани 6 степени, дори да са реално само с 5?
  • 5 Голям Слон

    13 4 Отговор
    Тази пластмаса като от магазин за един лев….
  • 6 Механик

    11 3 Отговор
    В скоро време очкавайте всички горни дрехи да са с женска кройка (да имат място за сиси), щото това е от процеса на стандартизацията.
    п.п.
    То и без друго не останаха мъже.
  • 7 Едва ли

    1 4 Отговор
    Дизелов Корвет звучи забавно, но е невъзможно-нито един американски производител няма читав дизел за целта, Няма и да има.

    Коментиран от #8, #9

  • 8 Дърт Комунист

    6 0 Отговор

    До коментар #7 от "Едва ли":

    Верно ли? Гледам , немаш абер от американски коли, та - всеки един от 6-7 литровите дизели на пикапите им е 100 пъти по-добър от умрелото ти ТДИ. Американците имат перфектни дизели , просто ги ползват само в хеви дюти пикапи и товарни автомобили. За пътнически коли не ги искат. И то с право. Нема кво да ти обяснявам и без тва нема да вденеш. аре лек ден
  • 9 знаещ

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "Едва ли":

    За хората от бранша е ясно. САЩ прави най-здравите дизелови двигатели в света. "Катерпилар", "Коминс", "Детройт". Ясно ми е, че ще се изсмееш, но то ще е от невежеството.

    Коментиран от #12

  • 10 бай Ставри

    2 2 Отговор
    Американска кола с дизел? Смях, няма такова нещо.
  • 11 Сатана

    0 0 Отговор
    Жалко,че тези творения на човешкият гений разработил ДВГ само след 10 год.ще са история и човечеството трябва да започне да ползва коли на електричество.Тъжно е ,но това е бъдещето.А си мислех,че "Лудия Макс" е фентъзи ,но ще се окаже реалност съвсем скоро.
  • 12 Пръц

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "знаещ":

    Доколкото знам в САЩ не се предлагат дизелови BMW ,също така и 4цилиндрови такива.Ако някой има проблем с М54 и М52 да чете техни форуми.