Last news in Fakti

2 Август, 2013 12:20 2 051 0

Джаджа за скейтъри, сърфисти и сноубордисти

  • trace-
  • сърф-
  • сноуборд-
  • скейтборд

 

Името на миниатюрното устройство се е Trace, а функцията му е да следи за постигнатите резултати от сърфисти, скейтъри и сноубордисти. Иновативната джаджа се закрепя на дъската на сърфа или на скейтборда и сноуборда и с помощта на девет сензора събира всевъзможни данни за движението на дъската.
 
Получените резултати могат да бъдат поместени във Facebook или Twitter с помощта на смартфон и по-конкретно със специално приложение, на което Trace предава събраната информация. Така нито един трик няма да остане незабелязан.
 
На този етап обаче, конструкторите нямат пари да започнат серийно производство. Необходима им е сума от $150 000. Когато нужните средства бъдат събрани и се пристъпи към серийно производство, цената на Trace ще е $100.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА