Last news in Fakti

12 Октомври, 2013 10:00 17 963 5

Посетете музея на Lamborghini сега

  • lamborghini-
  • google street view-
  • музей

 

В рамките на проекта Google Street View американският интернет гигант отдавна вкарва 3D панорами на най-известните музеи и галерии в света. Сега дойде ред и на ключови културни обекти, свързани с автомобилостроенето.
 
Музеят на Lamborghini, който е разположен в италианския град Сант'Агата-Болонезе, е един от шедьоврите на съвременното автомобилно изкуство. В него са събрани всички най-интересни екземпляри от култовата италианска марка.
 
До скоро, за да го види човек, трябваше да пропътува разстоянието до там, но сега може да го разгледа, седнал пред своя компютър. В двуетажната сграда можете да се придвижвате точно като в Google Street View.
 
Дори някои от автомобилите, които са отключени в действителност могат да се разгледат и отвътре. Като кликнете на вратата на отключено Lambo, ще се озовете директно в салона на автомобила.
 
Запознайте се отблизо с легенди като Miura, Countach, Diablo и Murcielago, но не пропускайте уникатите Reventon, Estoque и Sesto Elemento. Състезателните версии на Lamborghini също са силно впечатляващи. Наслаждавайте се.


View Larger Map


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 skier

    2 0 Отговор
    Уникално, благодаря.
  • 2 Станимир Христов

    0 0 Отговор
  • 3 Стар Българин

    4 0 Отговор
    Нека си представим за момент, че притежаваме тази колекция и си влизаме в която кола си пожелаем.
  • 4 Тодор

    3 0 Отговор
    яко
  • 5 Иван Господинов

    3 2 Отговор
    Интересно ама интериорите им изглеждат като правени в час по трудово обучение . Много са грозни отвътре чак се чудя как е възможно