Last news in Fakti

9 Ноември, 2023 14:30 1 389 3

Bentley представи необичайна колекция

  • bentley-
  • играчки-
  • мечета

Играчките са направени от качествени материали

Bentley представи необичайна колекция - 1

Bentley пусна колекция от четири плюшени мечета, специално създадени от марката. Всички играчки, облечени в различни персонажи, въплъщават духа на британската компания. В зависимост от модела, цената на играчките е от 65 до 80 британски лири или между 145 и 180 лева. Най-скъпата играчка, наречена Special Edition Signature, представлява мече с вратовръзка, изработено в сиво-зелени цветове.

Колекцията включва мече-механик в бял и зелен гащеризон. В джоба на гърдите на играчката има комплект инструменти. Освен това Bentley показа плюшено мече състезател, облечено в яке бомбър и състезателни очила. Тази играчка отдава почит на спортистите от 20-те и 30-те години на миналия век. Играчката е увита и в шал на точки, подобен на този на сър Хенри "Тим" Бъркин, създател на легендарния модел Blower.

Колекцията на британския производител се допълва от плюшеното мече Cosy Knit. Героят на играчката, облечен в плетен пуловер и шапка, благодарение на ромбовидната шарка върху дрехите препраща към интериора на автомобилите Bentley. Всяко плюшено мече с височина 40 сантиметра е изработено от първокласни материали.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Mинал под дъга

    1 0 Отговор
    Ама,че сладка колекция...

    Коментиран от #2

  • 2 обичам мечета

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Mинал под дъга":

    И аз мисля, че е сладка.
  • 3 123456

    1 0 Отговор
    едно мече колкото голф 5