Last news in Fakti

18 Март, 2024 14:31 1 816 3

Toyota направи реална реплика на мотоциклет Pokemon (ВИДЕО)

  • pokemon-
  • toyota

Мистериозното създание действа като двуколесно превозно средство за геймърите, а сега може да бъде карано и в реалния живот

Toyota направи реална реплика на мотоциклет Pokemon (ВИДЕО) - 1

Инженерите на Toyota пресъздадоха в действителност придружаващия покемон от Pokémon Violet and Scarlet, ексклузивен Nintendo Switch, издаден през 2023 г. Мистериозното създание действа като двуколесно превозно средство за геймърите, а сега може да бъде карано и в реалния живот.

През 2023 година Toyota Engineering Society анкетира 8 000 ученици от началните училища за това как те виждат „бъдещето на мобилността“ и получи снимка на Miraidon, футуристичен мотоциклет с форма на драконоподобен робот от Pokémon Violet and Scarlet. И инженерите на компанията веднага се заловиха за работа.

Отговорите на децата резонират много добре с идеите на инженерите на автомобилния производител. Затова те се обединиха с компанията Pokémon, за да вдъхнат живот на фантазиите на учениците от началното училище. Резултатът от това сътрудничество е създаването на легендарен покемон в реален размер на име Miraidon.

Теглото на Miraidon е 240 килограма. Превозното средство може да превключва между четирикрак и колесни режими. Технически не може да се класифицира като мотоциклет, но никой не ви притеснява да карате превозното средство. Покемонът може да движи четирите си крайника, опашка и глава, и използва очите си като фарове. Разработката е изложена в токийския атриум на Hibiya Midtown. Вижте повече.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    1 0 Отговор
    Тази нация наистина заслужава ВЪЗХИЩЕНИЕ ! Радостта на децата е непринудена .
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.