Last news in Fakti

3 Февруари, 2014 11:41 8 627 0

Изобретиха нов вид ролкови кънки

  • ролкови кънки-
  • ролери-
  • cardiff skates

 

Компанията Cardiff Skates разработи и патентова нов, различен и доста по-съвременен дизайн на ролковата кънка. Тяхното творение има ромбовидна форма и разполага с четири колела. Последните са заимствани от класическите ролери, но не са разположени едно зад друго.
Предното и задното са позиционирани на централната ос, а средните две са успоредни и са от двете страни на кънката. Все още не е ясно дали управлението е по-лесно или техниката на каране е съвсем различна. Хората от Cardiff Skates обаче са определи цена за своя нов продукт - $160.

CSC-HowToVideo v2snpshts-H.264 from Cardiff Skate Co. on Vimeo.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА