Last news in Fakti

23 Юли, 2014 12:40 2 874 0

Българка се удави в река Ада в Италия

  • река ада-
  • италия-
  • българка-
  • се удави-
  • забранено за къпане

34-годишната жена влязла да се разхлади в място, забранено за къпане

Българка се удави в река Ада в Италия - 1
Снимка: Еко ди Бергамо

34-годишна българка се удави във водите на река Ада в Италия, съобщи регионалното издание Eco di Bergamo. Жената, която живеела в околностите на Милано, почивала в местен парк близо до Бергамо в подножието на Алпите, когато около 18.30 часа привечер влязла в реката, за да се разхлади, но се отдалечила прекалено много от брега и била завлечена от течението.

На сигнала за помощ на придружителя й веднага се притекли карабинери и речно-планински спасители, но след близо два часа издирване, в което участвал и хеликоптер, те извадили вече бездиханното тяло на младата жена на стотина метра от мястото, където била изчезнала.

Тази част от течението на река Ада е печално известна и с други инциденти и мястото е забранено за къпане. Големите горещини тези дни обаче карат мнозина да нарушават правилата за безопасност и да рискуват – най-вече чужденците, които не са запознати с местните опасности на ландшафта, алармира изданието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: