Last news in Fakti

14 Септември, 2014 19:53 1 403 2

Евродепутатите на ДПС се срещнаха с българи, живеещи в Германия

  • дпс-
  • германия

На 12 и 13 септември евродепутатите на ДПС се срещнаха с нашите сънародници живеещи във Франкфурт и Берлин, съобщиха от пресцентъра на Движението.
„Независимо от мястото, където живеят, всички обичат еднакво родината си. А всички ние, които сме избрани с подкрепата на българските граждани, и за момент не трябва да забравяме, че всичките ни действия трябва да бъдат подчинени на една основна цел - да правим всичко, което можем, за да бъде България едно по-добро място за живеене.
Ние сме избрани с подкрепата на всички български граждани и всички български граждани могат да разчитат на нас. Вярвам, че на 5 октомври отново ще получим силната ви подкрепа с номер 18.“ споделиха евродепутатите ни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пламен Бакърджиев

    0 0 Отговор
    На тези избори ДПС окончателно ще купи БЪЛГАРИЯ. Щом в Турция ходи Местан а в Германия евродепутати.
  • 2 гяур

    0 0 Отговор
    ПОД НАТИСКА НА АМЕРИКАНСКИЯ ПОСЛАННИК Е РЕГИСТРИРАНА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННАТА ПАРТИЯ ДПС С ГЛАСОВЕ МАЛЦИНСТВО ЗА СРЕщУ МНОЗИНСТВО ПРОТИВ И ПРОТИВ КОНСТИТУЦИЯТА НИ . НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ чЕ:
    ДПС е антибългарска, противоконституционна и незаконна партия и трябва веднага да бъде забранена и поставена извън закона, а лидерите и подведени под съдебна отговорност за антибългарска дейност и за държавна измяна! ЕТО ФАКТИТЕ:
    КОНСТИТУЦИЯ на Република България.
    Чл. 11. (1) Политическият живот в Република България се основава върху принципа на политическия плурализъм.
    (4) Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт.
    Във връзка със разигралото се театро и разюздилите се преди време башибозуци в Двореца на Културата в България ! И специално за призоваващия за етническо разделение в България и призоваващ чужди държави към налагане на "второ Косово" в България Лютви Местан:

    Наказателен Кодекс,
    раздел ІІ,
    Чл. 103. Който, изпълнявайки държавна служба или поръчение пред чуждо правителство или международна организация умишлено ги води във вреда на републиката, се наказва с лишаване от свобода от десет до петнадесет години, както и с лишаване от права по чл. 37, ал. 1, т. 6 и 9. МЕСТАН ПРИЗОВА ЕВРОПА И СВЕТА "ЗА ЗАЩИТА НА ВСИЧКИ ЕТНО - ЛИДЕРИ"!
    С ТЕЗИ ДУМИ: ПРИЗНАВА, ЧЕ ДПС Е ЧИСТО ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ !
    ТОВА Е В РАЗРЕЗ С КОНСТИТУЦИЯТА НА Р.БЪЛГАРИЯ !
    ВЕДНАГА ДА СЕ ОБЯВИ ДПС ЗА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА! И СЪД !
    СВАЛЯНЕ ИМУНИТЕТА НА ЦАЦАРОВ И СЪД ЗА НАРУШАВАНЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА!
    ИМПИЙЧВАНЕ НА ПЛЕВЕНЛИЕВ И СЪД ЗА НЕСПАЗВАНЕ И ГРУБО ПОТЪПКВАНЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА!