Last news in Fakti

18 Септември, 2014 11:24 1 866 1

Цветан Василев: Вземете ми паспорта, но ми върнете ролекса

  • цветан василев-
  • сърбия-
  • паспорт

Вземете ми паспорта, нямам планове да напускам Сърбия, а най-малкото да ходя до България, но ми върнете златния ролекс. Това е заявил в сряда след кратко изслушване пред съдия в Белград един от най-богатите българи Цветан Василев.

Той беше обявен за издирване от Интерпол, но се предаде сам в сръбската полиция, съобщава сръбският таблоид „Курир“. Изданието се позовава на източници от полицията. 

След кратко изслушване пред съдия, Цветан Василев беше освободен от ареста, но производството по екстрадиция срещу българския магнат продължава. Цветан Василев е задължен да се явява два пъти в полицията, за да се разписва. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монго

    1 0 Отговор
    Ей, да му върнете на горкия човечец "Ролекс"-а, как ще си гледа колко време му остава? Ако ли не, готов съм да му даря моя "Сейко"-беш /5/...
Новини по държави: