Last news in Fakti

20 Декември, 2014 12:26 3 287 0

Арестуваха за убийство майката на закланите деца в Австралия

  • австралия-
  • убити-
  • деца-
  • майката-
  • арестувана-
  • убийство-
  • нож

Все още на 37-годишната жена не е повдигнато обвинение

Арестуваха за убийство майката на закланите деца в Австралия - 1
Снимка: АП/БТА

Майката на седем от осемте деца, намерени вчера убити в къща в Австралия, е арестувана по подозрения в убийство, съобщи Би Би Си. Тя оказва съдействие на полицията и разговаря със служителите на реда по случая. Все още не й е повдигнато никакво обвинение.

Жертвите са на възраст от 18 месеца до 14 години, а жената, която бе открита с рана от нож близо до телата им, е на 37 години, а не на 34, както бе обявено първоначално. Осмото дете е неин племенник. Засега не се съобщава официално как точно са били убити те. Sydney Morning Herald твърди, че всички са били или заклани, или удушени. 

Потвърждавайки ареста, полицейски инспектор Бруно Асникар е уточнил, че в момента жената се намира под охрана в болница в град Кернс и че на този етап не се издирва друг извършител. На местопрестъплението са намерени оръжия, включително ножове, които са дадени за експертиза. Името на предполагаемата убийца не се съобщава.

Според полицията, семейството не е било разследвано от социалните служби и не е било проблемно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: