Last news in Fakti

7 Март, 2015 11:47 2 185 80

България ще подкрепи нови санкции срещу Москва, ако РФ нарушава примирието в Украйна

  • даниел митов-
  • среща-
  • външните министри-
  • рига-
  • българия-
  • санкции-
  • русия-
  • украйна

ЕС трябва да е проактивен в променящата се геостратегическа среда, смята външният министър Даниел Митов

България ще подкрепи нови санкции срещу Москва, ако РФ нарушава примирието в Украйна - 1
Снимка: БТА

Министър Даниел Митов участва в неформалната среща на външните министри на ЕС „Гимних”, която се проведe на 6-7 март в Рига в рамките на латвийското председателство. Акценти в дискусиите бяха кризата в Украйна и отношенията на ЕС с Русия, усложнената обстановка и усилията за постигане на национално съгласие в Либия, подготовката на Срещата на върха по Източно партньорство в Рига през май тази година, прегледът на Европейската политика за съседство и актуализацията на Европейската стратегия за сигурност.

Първите дипломати на 28-те направиха преглед на изпълнението на споразумението от Минск и се обединиха около мнението, че в краткосрочен план най-ефективната подкрепа от страна на ЕС за неговото спазване минава през съдействие за специалната наблюдателна мисия на ОССЕ, която наблюдава спазването на примирието и изтеглянето на въоръженията от Източна Украйна. Външните министри обсъдиха възможността мисията на ОССЕ да бъде подпомогната чрез усилване на нейния капацитет и численост.

България ще подкрепи нов кръг от санкции срещу Москва, ако се установи, че Руската федерация нарушава мирното споразумение, постигнато за Източна Украйна, заяви министър Даниел Митов в изказването си. Около тази позиция се обединиха и останалите външни министри на страните-членки.

Наред с усилията за пълно прилагане на споразуменията от Минск и установяването на механизъм за контрол на изпълнението, ЕС трябва да увеличи подкрепата си по линия на политическите и икономическите реформи и демократизацията на Украйна, заяви още българският външен министър.

ЕС следва да остане безусловно единен в позициите и действията си по отношение на политиката си и партньорските отношения със страните от Източното партньорство, бе потвърдено в хода да дискусиите. Те са основани на ценностен модел и взаимност в ангажимента, в името на подкрепа и съдействие с конкретни и полезни инструменти за независимия европейски избор на страните-партньори.

Външните министри направиха преглед на Европейската политика за съседство. Министър Даниел Митов заяви българската позиция за необходимостта от по-ефективна, видима и ориентирана към резултати ЕПС. Балансът между източното и южното направление е важен, с връщане към ресурсното обезпечаване от инструментите на ЕС на изток. Необходимо е Европейският съюз да обърне повече внимание към региона на Черно море , подчерта той. По думите му, засилено внимание заслужават нови аспекти от взаимен интерес със съседите като енергийна сигурност, институционална реформа, миграция, мобилност и борба с тероризма.

По отношение на актуализацията на Европейската стратегия за сигурност външните министри на 28-те бяха единни, че в променящата се геостратегическа среда ЕС следва да е про-активен.  България е за постепенно и прагматично актуализиране на ЕСС, която да отговаря навременно и адекватно на динамичните променящите се предизвикателства, в сътрудничество със стратегическите партньори. От ключово значение за ЕС е амбицията да бъде обезпечена със съответните ресурси и да имаме ясна приоритизация на усилията.

Страните-кандидати за членство в ЕС се присъединиха към колегите си за съвместно обсъждане на предизвикателствата в съседните региони.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДФГХ

    0 0 Отговор
    Митов ..скоро ще ва бесим по площадите ..някой ден цялото народно събрание ще станите ,,ШЪРЛИ,,

    Коментиран от #68

  • 2 ого

    0 0 Отговор
    Защо изобщо да го коментираме това родоотстъпническо мекере!
  • 3 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор
    единната позиция на европейските държави е пътя към трайния мир в украйна.ако забелязаха путинофилите тази позиция вече асоциира донбаските сепаратисти пряко с русия!

    Коментиран от #5, #6, #14

  • 4 сдфгх

    0 0 Отговор
    турците са измилили много хубава дума за българите за съжаление го казвам .,,гяури,, - важи за 80 % от българите ..
    Щом гласуват и позволяват да са на власт такива мекерета просто няма по точна дума за квалификация от турската думичка

    ниска интелигентност прости хора .. дори не виждат комшиите си в Гърция , какво правят ..просто стадо
  • 5 коко

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Десислава Димитрова":

    иди ги разпрявяй на някои форум на сорос тия работа..вече българите се отвратиха с анти руското говорене почна да става банално ..

    Н е Русия е в мексико или канада да променя политическите модели там .. А Американскит сенатори бяха на площада Майдана .. ко праят там през 9 океана в десети ..

    Ти и малко дете не можеш д аубедиш че русия е агресор

    Коментиран от #7

  • 6 миседниш накура

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Десислава Димитрова":

    абе женски промит ти е мозъка и на теб-какви интереси има запада и сащ в източна украйна????????

    Коментиран от #8, #11

  • 7 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "коко":

    само ми обясни как американските сенатори извадиха 1млн. човека при минус 20 градуса и как тези хора бяха мотивирани от американските сенатори да вървят срещу куршумите?украинците искат да са европейци ,това е най-простото ,както го искаме и ние и всички народи с подобна на нашата култура история и местоположение.навърши се година от смъртта на небесната сотня ,гледай в тубата как действаха украинските патриоти и как умираха за страната си,после си помисли ти какво си направил и какво би направил за българия.ние в целия си преход нямаме и един героичен ден подобен на този ,който украинците живеят всекидневно биеки се с голи ръце срещу руските окупатори.вместо да мучиш склони глава и им се поклони щото те умират и за твоята независимост!
  • 8 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "миседниш накура":

    тва с женския промит мозък ми хареса.та ти непромит мъжки мозъко питаш кви са интересите на нас от запада срещу руската агресия.ами интересите ни са такива че не искаме нивата ,на корупция,бедност,тоталитаризъм,технологична изостаналост да се развиват от русия към европа на крилете на червената армия.
  • 9 коко

    1 0 Отговор
    аа ама никакви... например да сложи ръка на газопреносната мрежа и цялата икономика както стана в в България .. а вече на газопреноснатамрежа сложиха ръка ето ти и видео аз не съм голословен като тебе. http://vbox7.com/play:060a580b60

    Още да си направят бази на нато до Русия ..което е основната цел

    Още монсанто да стъпи в житницата на Европа

    Още да има марионетно правителство както в БГ.

    Още и още и още .ако си прос няма ти обяснявам външната политика на сащ

    само за справка сащ имат 910 военни бази в 180 държави ..русия само една в Сирия ... аре вади елката и виж кой е агресора

    Коментиран от #15

  • 10 коко

    0 0 Отговор
    по голяма корупция от тази в америка няма

    всеки шеф на корпорация си има пост в сената

    шефа на монсанто е министър на змеделието в сащ
    ония малоумник дето причини световната финансова криза за награда стана министър на икономиката

    защо Сноъдън избяга от демокрацията и отиде в русия а
    хахаха

    Коментиран от #33

  • 11 коко

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "миседниш накура":

    долните 2 конетра са до До коментар #6 от
  • 12 коко

    0 0 Отговор
    ВИЖТЕ КАКВО ЗАГРАБИХА АМЕРИКАНЦИТЕ В УКРАЙНА - вече двама сенатори притежават нафтогаз http://vbox7.com/play:de3242986e

    И ето защо южен поток им прече http://vbox7.com/play:c89950890e
  • 13 ертъ

    0 0 Отговор
    ВИЖТЕ КАКВО ЗАГРАБИХА АМЕРИКАНЦИТЕ В УКРАЙНА - вече двама сенатори притежават нафтогаз http://vbox7.com/play:de3242986e

    И ето защо южен поток им прече http://vbox7.com/play:c89950890e
  • 14 ГЕРБ

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Десислава Димитрова":

    Единно ще глътнете вода!
    От къде пари за пенсии като края на приходите от транзитни такси за пренос на газ се вижда?
    Европа е на "колене", Маттео Ренци онзи ден в Москва се извинява на Пути- "ние сме принудени да се подчиняваме на америка" и не желаем санкшии!!!
    Два дни по-рано председателя на Френския парламен по същия подов беше в Москава.
    Поляците са в центъра на Прага и протестират срещу безумните самнкии.
    Българите вече са съгласни!
    Какво произвеждате?

    Коментиран от #19

  • 15 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "коко":

    ха,ха,ха...какво заграбиха сащ в украйна телевизия атака!!!!!и казваш че не си голословен!!!!волен сидеров има доста статии по темата как да изгоним руснаците от българия и вредата от тях.тези статии що не ги цитираш също?

    нато има бази до русия от време оно,а сега има толкова много че няма на къде повече.има в турция,има в балтика,има в българия,има в япония има в корея...дали ще има в украйна е без значение при съвременните технологии и въоръжение на руската армия както и нанатовските такива.сащ е най-големия износител на жито и украинското такова не го интерасува ,да не говорим ,че следствие доброто постсъветско управление украинското земеделие и в частност зърнените култури са много зле и единствения вариант да се оправят е българския ,при който след влизане в ес зърнепроизводството ни дръпна вследствие евросубсидирането.
    българия няма марионетно правителство,щом се управляваше от откровени русофили само до преди година.широкия спектър на философиите в българския парламент дава място на хора ,които се наричат волен сидеров и компания или николай бареков и компания ,финансирани пряко от русия.тези хора нито са тровени с плутонии нито са разтрелвани ,макар явното им съботиране на американските интереси тук.
    е не съм прос и чакам да ми обясниш ,щото до тук само ме послъга!руските бази в света фалираха ,благодарните хорица ги събориха в централна европа с голи ръце,а в далечния изток ,куба и т.н. на руснаците им свършиха парите и не могат да ги потдържат

    Коментиран от #16, #17, #18

  • 16 ртъу

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Десислава Димитрова":

    жалко обяснение , колкото повече са обясняваш по глупаво изглеждаш

    какво са заграбили е обяснени ясно с имена и дати ама за американотуркофилсия ти мозак е непонятно

    защо Юж.поток е проблем за Сащ

    Коментиран от #23

  • 17 лудия

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Десислава Димитрова":

    българия са управлявала от русофили хахаха
    аз само американски сенатори и шефове на фбр виждам да се мъкнат тука и да казват какво да правим ..
    американофил няма един аргумент ...говори на черното бяло и тва му е аргумента
  • 18 сдфг

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Десислава Димитрова":

    за 25 г американофилство и еврогейофилство ударихме дъното ..............................

    ,,25 г без бай Тошо и става все по лошо,, има и рима
  • 19 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "ГЕРБ":

    ха,ха,ха....и сега един човек с 4 ника изсипва щуротии от телевизия алфа!!!ти вярно ли си мислиш че от таксите за транзит на газ се плащат пенсиите????
    тва за европеиската позиция се вижда как реагират спрямо русия в една по-горна днешна статия,а там в общи линии се казва санкции до дупка ,към руския агресор в независима украйна!

    Коментиран от #41

  • 20 коко

    1 0 Отговор
    дай боже Русия да не позволи колонизирането на Украйна от американския башибузук ...
    Иначе ги очаква българския сценарий......
    Разграбване на икономиката, съсипванена земделие, здравеопазване и образование. Нахлуване на метро , лидъл и подобни .... съсипване на месното земеделие.. и превъщането на Украйна в тотални роби и чистачи на кенефи както българите..
    Дано имат късмета да не попаднат под американско владичество

    а защо америкаоислямофилите се пишете все с женски никове незнам хахаха

    Коментиран от #24

  • 21 хамелеон

    0 0 Отговор
    Американците много удариха на камък с Путин .. Агент от КГБ , офицер при това, работил е на терен в Германия доста без да бъде разкрит .. просто такъв лидер в света няма .. тоя така държи службите и армията на Русия ..че нито война го събаря нито санкции нито опити за майдани в Русия хахахахахах

    е сори Янки ама в русия няма да имате марионтно правителство хихихи

    Руснаците ви сърбаха попарата 10тина години по времето на пияниците Горбачов и Елцин но имаха късмета Путин д аим върне суверинитета и самочуствието ---85 % процента подкрепа как е а хахахах
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "ртъу":

    както и се очакваше почна с мученето.ами разгледай мако руснаци като сергеичо,както и агенти на руските служби като ковачки или валентин златев!що не ги виждаш тях ?те тук не заграбиха ли и що за тях телевизия алфа си мълчи?само че да ти кажа като дойде американска корпорация тук града в който е отишла се развива ,а като дойдат ковачки или златев се развива на обратно.дай боже тук да станем като в щатите и европа с такива корпорации и бизнесмени,но все още сме далече заради невидяните от теб ,но финансиращи телевизията която гледаш.

    Коментиран от #26

  • 24 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "коко":

    украинците се молят за българския сценарии!сега ние спрямо тях сме богаташи с три пъти по-високи доходи!те имат огромни суровини запушени вследствие неправилното управление на олигарси и корпуция ,компоненти на постсъветското пространство!

    Коментиран от #27

  • 25 коко

    0 0 Отговор
    Аз не виждам от какво са щастливи Американолизците центаджизвратено ..можеби зе кефят на подпалената от америка братоубийствена война в Украйна..
    Иначе ушатия негар не можа да прокопса нито в СИРИЯ , нито в крим , нито в украйна ..нещата не вървят по америкаснки сценарййй за щастие

    Щом :
    1. в сирия Башар Асад ударжа на американския франкенщайн,,ислямска държав,, ...путин го въоражава и финансира ...янките не можаха да свалят режима и да махнат руските военни бази от Сирия..
    2.В Украйна вместо д анаправят бази на нато на крим ...Путин го вкара в Руската федерация ..хахахха и прави военен парад там ...
    3.В Украйнавместо янките да заграбят индустрията и ресурсите.. най индустриализираната източна Украйна със заводите и ресурсите сега се казва НОВОРУСИЯ ..ХАХАХАХА пак не им минаномера скоро и там ще празнува путин военен парад
    4 В Украйна само бедния изгладнял западна Украйна ще остане сега з аназиданеи като бреме на ЕС и амрика .да видяат ся ко ги чака колко ще разцъфнат под бутуша на ЕС ....само след година две и ще с емолят на Путин да станат част от руската федерация пак като огладнеят като нас като цървули
  • 26 коко

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "Десислава Димитрова":

    много се равививаме да ... копаят ни златото по 7 илиарда на година и ни дават по 0,75 концесионна такса..
    Костов им продаде и тецовете със заробващ договор на дебела цена при зъдулжително изкупуване дори да не го консумираме ...

    разцвет голям нали виждаш супер икономика в бг

    Коментиран от #54

  • 27 ддддд

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "Десислава Димитрова":

    да бе молят са . за тва али в Ким сега пенсиите и заплатите са двоини от както са в РУСИЯ ..
    ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА ЖИВЕЕШ С ПЕНСИЯ ОТ 184 ЛВ .

    Коментиран от #51

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 коко

    2 0 Отговор
    Аз не мога да разбера защо за 25 г от хубавата демокрация и просперитет на успешната ни капиталистическа икономиката, избагяха над 2 милиона Българи от страната ни .. ХАХАХАХАХ

    Ако Украйнците се стремят към това явно не са вред в главата
  • 30 Али Бабата

    1 0 Отговор
    Даниел Митов – министър на външните работи
    Политическата академия за Централна и Югоизточна Европа
    Изпълнителен директор на фондация „Демокрация“
    Националния демократически институт (НДИ) на САЩ в Ирак


    "През 2010 г. заминава в мисията на Националния демократически институт (НДИ) на САЩ в Ирак, където достига до позицията на регионален мениджър за Иракски Кюрдистан"

    Поредният американски "български" минстър. Продукт на мрежата неолиберални безмозъчни тръстове и ЦРУ. Щото НДИ е топлата връзка на ЦРУ с безмочъните тръстове! Втори Николайчо Младенов-евреин!
  • 31 Дядо Поп

    1 0 Отговор
    Не знам как е,ама и така не е.С такива министри,като тоя таз година
    16 милярда,догодина 60мл-да заем.Тези,който го подкрепят да не си
    мислят,че тях не ги касае.След някое време ,като направят данък
    наследство 60%,ддс 30%,корп.данък 50% и т.н.т.почти всички ще
    гризнем дръвцето,е с исключение на избягалите навън.
  • 32 BOBI 62

    1 0 Отговор
    Представете си два скачени съда , не е необходимо да обяснявам , че щом единия съд се пълни то другият най-вероятно се изпразва . Та и в живота е така ако си напълниш чинийката до край то някой , някъде ще остане с празна такава . Но господата отвъд океана ги боли Г..А за това . Важното е тяхната купичка да е пълна . И те си я пълнят на гърба на целия останал свят а ако някой им се противопостави му спретват я нежна революция , я майдана или ислямска пролет . Тук съм Ви свалил нещо , може да е от руско предаване но тези , които ще се хванат за това бих помолил внимателно да вникнат в казаното и чисто да кажат след това не е ли това самата истина !!!
    http://vbox7.com/play:3be6c85e60
  • 33 миседниш накура

    0 1 Отговор

    До коментар #10 от "коко":

    що се мъчиш да обясняваш на един промит мозък очевадните истини-за сега само глупости от негова страна чета. не разбра ли че европейския съюз е създаден от щатите с цел заробването на света,бавно и методично,узакониха си мафията а той говори за диктатори-сегашните управляващи са диктатори и родоотстъпници
  • 34 onq s konq

    1 3 Отговор
    Аве русофили такива!...Раэбирам че понеже сте малко,се скупчвате эа да иэглеждате "по-мощни" пък и да се нахъсвате един-друг,ма недейте толкова нагъсто щото ше се иэдушите от мириэмата на чорапите си веее...:)

    Коментиран от #36, #39, #40

  • 35 BOBI 62

    3 1 Отговор
    Това , че симпатизирам на Русия не ме прави родоотстъпник . Винаги съм обичал РОДИНАТА си и това никога няма да се промени , но ме дразни факта , че шепа хора така настървено тласкат БЪЛГАРИЯ към открита конфронтация с една велика държава , каквато е Русия .
    Нашите политици станаха по-големи католици и от папата в стремежа си да се харесат на новия си ГОСПОДАР . Не е е в интерес на страната ни такова яростно противопоставяне , то не обслужва националните ни интереси . БЪЛГАРИЯ трупа само и единствено негативи от тази своя позиция. Но на министър Митов това май не му е ясно или пък му е все тая , но на мен не ми е все тая защото никога няма да забравя , че без помощта на Русия сега щяхме да сме провинция на една друга държава , която само е присъствала по нашите земи а не ни е поробвала както сега пише в новите ни учебници по история .
    Сега ще се намерят умници като Десислава Димитрова , които ще почнат да ме убеждават , че виждаш ли Русия е гонела собствените си интереси и не е освобождавала а по скоро поробвала но това ще го оставя за обсъждане някой друг път , че сега нямам време .
    А и нещо което ми хареса: В Европа, но никога срещу Русия
    Цялото: http://bulgarian.ruvr.ru/2015_02_11/V-Evropa-no-nikoga-sreshhu-Rusija-6035/

    Коментиран от #37

  • 36 миседниш накура

    3 1 Отговор

    До коментар #34 от "onq s konq":

    тук не става въпрос за русофили,русофоби,американофили или американофоби-не виждаш ли,че са ти отнети нормалните права на спокоен и сигурен живот,обречен си на мизерия и недоимък от американската и европейската политика.кога ти беше по-хубаво,когато вземаше 150 лв заплата и можеше да си позволиш да заделиш някой лев или сега когато взимаш 500 лв и не ти стигат и ходиш от услужливите банки за кредит????? ами чии са тези банки бе човек,за какъв х*. ти е този европейски съюз щом те ограбва или си мазохист??????
  • 37 миседниш накура

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "BOBI 62":

    правилно
  • 38 onq s konq

    0 2 Отговор
    Дрън-дрън,та пляс!Вэемал си 150лв,та си и эаделял?!Да-така е,эащото Е НЯМАЛО КАКВО ДА СИ КУПИШ!Дали ТВ 50енча,или бяла техника,или БМВ...след като эа "жигули се е чакало 15г.?Или ще помиришеш екскурэия на эапад-ми това е иэвън "желяэната эавеса",а там работа нямаме...да гледаме раэни "неща",че да се раэвратим психически!А да ходят наши лекари,специалисти или който и да е да работят свободно на Эапад?В Коми брат...да сече дърва и да си купиш с рублите една Волга беэ ред эа 3 год от живота си...е можеш и един "бенэинопил" да си докараш,но ако ти го намери митничара-конфискация и глоба!Сега що никой не ходи да бачка в прехвалената ви Русия ааа?Били сме големите "патриоти"-хем в Европа,но не и срещу Русия...Ама не може х.. в п...... и душата в рая бе тарикат!Ае че почнах да се нервя.

    Коментиран от #42

  • 39 ярослав станчев

    1 0 Отговор

    До коментар #34 от "onq s konq":

    "Негостолюбиво село"-Иван Вазов,София, юни 1901.
    Силно ти препоръчвам да прочетеш този разказ.На Деса поетеса също.
    Като че не преди 114 години е писан,а сега.
    Кръвта вода не става,момче.А и не само кръвта,свързват ни вяра,език,азбука,култура и история.

    Коментиран от #52

  • 40 Монго

    1 0 Отговор

    До коментар #34 от "onq s konq":

    Мулето, катъра и на полето. И ако не можеш да им разделиш сеното на копитните ти братовчеди ме извикай, и на теб ще дам, да спреш да пръхтиш.
  • 41 Истината боли

    2 1 Отговор

    До коментар #19 от "Десислава Димитрова":

    От половин година не съм в България и когато съм не гледам българска телевизия!
    Няма какво да се гледа по ваште канали!
    От сутрин до вечер се занимавате с "дребна политика", ту този, ту онзи виновен за що си!
    Дали ще се оправите някой ден незнам!?
    Колко ти е висока заплатата ще си проличи ако не дай бог се разболееш от нещо по сериозно като рак да речем и започнеш да пишеш тук, събирайте пари, че "държавицата ти умряла" те е изоставила с три лева в джоба!
    Заплатите Ви блили големи и за това мечтали украинци!?
    Да не си спала на тезение?
    Пенсиата ми е 920€, на теб колко ти е заплатата?
    Изобретение някакво имаш ли от което да се храниш, или си продавачка с "висше" обраование?
    Аз имам 1 и то ми е достатъчно!
    Продава се в цял свят, с малки букви пише долу в дясно Made in Germany!
    Когато се събудите и всеки от вас поне по едно нещо изобретите може и да се оправите!
    Ако не можете да изплувате там където конкуренцията вБГ е 6 мил. как ще изплувате в Германия където е 80 мил. да не говорим за по-големи държави като Русия където са 150 мил., само Москава е като три българии.
    Освен да плъете друго не можете!

    Коментиран от #53

  • 42 ярослав станчев

    0 0 Отговор

    До коментар #38 от "onq s konq":

    Пич,що в думи,в които има буква З я заменяш с руското Э-„обратно е“???Интересното е,че тази буква я има само на клавиатура с руската азбука.
    Я раздуй ся ти интригант ли си,платен драскач ли си,неосъзнат душевно и сексуално индивид ли си или имаш руски компютър?

    Коментиран от #43, #44

  • 43 onq s konq

    0 0 Отговор

    До коментар #42 от "ярослав станчев":

    Крайно непоследователен си пич!Хем каэа че с Русия ни свърэва вярата,надеждата и любовта...не не беше така:)-"вярата,кръвта,еэика,АЭБУКАТА...и куп други щуротии!Та ето и пресен пример эа яка връэка с руската аэбука!Или май не си вярваш на думите?Определено обаче пропускаш какво ни раэдела с Русия-ЦЕНАТА НА РУСКИЯ ГАЭ пич!Малка,но съществена подробност.Точно както пише в дебелите книги-"Приятелството си е приятелство,но сиренето е с пари"!Колкото до оная книга дето ми я препоръчваш-е няма да я прочета,щото чета само в тоалетната и то вицове.Даже эа раэлика от бат Бойко и "Винету" не съм чел:)

    Коментиран от #45

  • 44 Истината боли

    0 1 Отговор

    До коментар #42 от "ярослав станчев":

    Работата му не е чиста на тоя с коня!
    По-скоро бие на сексуално, правят "шушо Мушо" с Десислава Димитрова и тя предлага преводи от руски!
    От давна го чакам да си каже без бой :)
  • 45 ярослав станчев

    1 0 Отговор

    До коментар #43 от "onq s konq":

    E,не се сърди ама ти личи,че не си чел книжки.Не е книга,разказ е,около 150 реда.Писан от Патриарха на Българската литература-Иван Вазов.Ся ще кажеш,че и него не го знаеш кой е.
    Раздуй сега,каква е връзката между теб,плюенето ти срещу Русия и руската азбука на клавиатурата,с която си чешеш пръстите?
    Цената на руския газ разбрах,че ти е най-големия проблем.
    Да не си украинец бе?От тези,"майданските"?
  • 46 СссСс

    1 1 Отговор
    Аз не виждам от какво са щастливи Американолизците центаджизвратено ..можеби зе кефят на подпалената от америка братоубийствена война в Украйна..
    Иначе ушатия негар не можа да прокопса нито в СИРИЯ , нито в крим , нито в украйна ..нещата не вървят по америкаснки сценарййй за щастие

    Щом :
    1. в сирия Башар Асад ударжа на американския франкенщайн,,ислямска държав,, ...путин го въоражава и финансира ...янките не можаха да свалят режима и да махнат руските военни бази от Сирия..
    2.В Украйна вместо д анаправят бази на нато на крим ...Путин го вкара в Руската федерация ..хахахха и прави военен парад там ...
    3.В Украйнавместо янките да заграбят индустрията и ресурсите.. най индустриализираната източна Украйна със заводите и ресурсите сега се казва НОВОРУСИЯ ..ХАХАХАХА пак не им минаномера скоро и там ще празнува путин военен парад
    4 В Украйна само бедния изгладнял западна Украйна ще остане сега з аназиданеи като бреме на ЕС и амрика .да видяат ся ко ги чака колко ще разцъфнат под бутуша на ЕС ....само след година две и ще с емолят на Путин да станат част от руската федерация пак като огладнеят като нас като цървули
  • 47 onq s konq

    0 1 Отговор
    Хаха!Раэдуфки с кофиденционално инфо не стават пич!Само ще те успокоя че съм си читаво българче и на протести няма никога да ме видиш,щото съм эает да си харча парите.Немъчените пари по-точно...ако ме раэбираш!Пък эа оня "болната истина" -просто не си струва да си хабя любимото си "Э оборотное":)Аре досвидания

    Коментиран от #48, #50

  • 48 болен ти е коня

    0 0 Отговор

    До коментар #47 от "onq s konq":

    Много добре те рабирам, зает си да краднеш като свърши пенсията на баба, че "само" за толкова ти стига акъла!
    Колко човека се бутате в панелката докато си харчиш паричките?

    Коментиран от #49

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Десислава Димитрова

    0 1 Отговор

    До коментар #27 от "ддддд":

    няма такава опасност въпреки пожеланията ти!
  • 52 Десислава Димитрова

    0 1 Отговор

    До коментар #39 от "ярослав станчев":

    ако искаш има и други писани от вазов по отношения на русия тях чел ли си ги,а станчев?препоръчвам ти тези от първата световна щом се правиш на познавач на вазов!
  • 53 Десислава Димитрова

    0 1 Отговор

    До коментар #41 от "Истината боли":

    ти си пенсионер с патент в германия и си путиновист!!!!ти си котко-риба :) абсолютно несъвместимо със здравия разум животно!и ще те разочаровам вземам в пъти повече от теб тук в българия ,конкуренцията тук е доста сериозна щото парите са много малко ,та съм се преборил някак си .против лъжите съм ,а не плюя.няма как да приема един агресор като путин за нещо нормално близо до задния ни двор.особено пък от хората като теб дето с поредица от лъжи или полуистини се опитвате да го оправдаете.
  • 54 Десислава Димитрова

    0 1 Отговор

    До коментар #26 от "коко":

    копаят го щото сме корумпирани подобно на руснаците и тяхното злато го копаят за безпари.за да не е така трябва да ни се смени чипа ,както стана в чехия или унгария .тва е пътя или ще изчезнем щото постсоциализма не е продуктивен въпреки напъните на другаря путин!

    Коментиран от #55, #59

  • 55 арменеца

    1 0 Отговор

    До коментар #54 от "Десислава Димитрова":

    ДЕсито и оня с катъра са арменци един и същ човек
  • 56 Иван

    2 0 Отговор
    Тоя мъж на снимката , си е откровено национален предател. Не ме интересува кой прав кой крив , Русия било пък САЩ било. Мен България ме интересува. И като гледам тоя момък играе против интересите на България. Което поради отредения му пост го прави Национален Предател. Искам да видя в парламента политици , които се занимават с българския Интерес, а той е НЕУТРАЛИТЕТ ! Всеки който ни призовава да взимаме страна по този опасен конфликт, го определям като Национален Предател !

    Коментиран от #57

  • 57 Каризма

    2 0 Отговор

    До коментар #56 от "Иван":

    Прав си Иване, ама какво да направим за да се отървем от политици като тоя ? Мен също ме е страх за децата ми , не искам да страдаме за благополучието на някой дебел американец. И аз искам да сме неутрални.
  • 58 ПРАВДА

    1 0 Отговор
    Когато дядя Ваня се освободи от Американската окупация,
    тогава и на нас ще ни дойде реда.
    За сега ще трябва да почакаме.
    Нали винаги е било така- 1878, 1945, 1989, след 2015.
    Дяця Сем микога не е играл "първа цигулка", щото няма халка.
    А дядя Ваня Е БОЕЦ ЗА ОБРАЗЕЦ ! ! !

    СЛАВА РОССИИ !
    СЛАВА РУССКОЙ ФЕДЕРАЦИИ !
    СЛАВА ПРЕЗИДЕНТУА ПУТИНУ !
    ПРАВА ЗА ВАМИ И
    ПОБЕДА БУДЕТ ЗА ВАМИ !
  • 59 Хрисофор Карамфилов

    2 0 Отговор

    До коментар #54 от "Десислава Димитрова":

    Прав си,че трябва да се смени чипа,но да се смени чипа на нашите управници,и както си дал за пример Чехия и Унгария аз бих добавил и Турция,това са страни които търгуват привилигировано с Руската федерация,а не водят чужди воини,и благодарение на това икономиките им излетяха,а има ли икономика има и пари и всичко останало.

    Коментиран от #64

  • 60 бай тошо

    1 0 Отговор
    Деси,Десиий,много си умно беее,чак полуумно вземи да се поинформираш малко,че ставаш смешна с плоските си коментари,не се излагай моля те а се информирай кой е истинският агресор,кой има военни бази по цял свят и кой създава конфликти за да си продава оръжието.То иначе много лесно да кажеш Путин агресор,ама замисли се малко,даже и да ти е трудно

    Коментиран от #65

  • 61 ROKOMIL

    2 1 Отговор
    Аз не виждам от какво са щастливи Американолизците центадж ..извратено ..можеби зе кефят на подпалената от Америка братоубийствена война в Украйна..

    Иначе ушатия негар не можа да прокопса нито в СИРИЯ , нито в Крим , нито в Украйна ..нещата не вървят по Америкаснки сценарий за щастие

    Щом :
    1. в Сирия Башар Асад ударжа на американския франкенщайн,,ислямска държав,, ...Путин го въоражава и финансира ...янките не можаха да свалят режима и да махнат руските военни бази от Сирия..

    2.В Украйна вместо д анаправят бази на Нато на Крим ...Путин го вкара в Руската федерация ..хахахха и прави военен парад там ...

    3.В Украйна вместо янките да заграбят индустрията и ресурсите.. най индустриализираната източна Украйна със заводите и ресурсите сега се казва НОВОРУСИЯ ..ХАХАХАХА пак не им минаномера скоро и там ще празнува Путин военен парад

    4 В Украйна само бедния изгладнял западна Украйна ще остане сега з аназиданеи като бреме на ЕС и Амрика ...да видяат ся ко ги чака колко ще разцъфнат под бутуша на ЕС ....само след година две и ще се молят на Путин да станат част от Руската федерация пак, като огладнеят като нас като цървули.
  • 62 един различен поглед

    1 0 Отговор
    Един "извратен" политик беше казал Светът това съм аз, е историята показа че това не е точно така.Докога някой ще се крие зад името на България. Всичко което казва и прави е от негово лично име, най-много ако го е съгласувал с "Бог- Бойко" , ама че от името на всички българи - много се съмнявам.Нали след време няма и да му помнят името на този как беше... Който не вярва да се върне назад в годините...
  • 63 някой

    1 0 Отговор
    някой да е чувал за санкции към другата страна в споразумението, или каквото и да направят всичко им е позволено.Поне някакви доказателства да бяха публикували, иначе излиза като едно време нищо че не вярваш ама там пише. Войната ... започва винаги ще се намери повод, а хора лесни за манипулиране дай боже.
  • 64 Десислава Димитрова

    0 2 Отговор

    До коментар #59 от "Хрисофор Карамфилов":

    карамфилов аз съм за търговията ,но за да има търговия трябва да има условия.унгарци,чехи българи и турци сме членове на нато,а без турците сме в ес.русия нарушава интереса на ес и нато което води и до загуба на търговската дейност.тва че орбан се пъне или че ердоган се заиграва с путин не значи нищо в глобален план.щото и единия и другия знаят ,че путин не е прав и няма как да му мине номера пред споменатите от мен организации.само да ти кажа обаче, че ни в унгария, ни в турция ,ни в чехия има толкова много местни дето ще си нарушат собствения интерес в руска полза както тук.в споменатите от теб страни руснаците искренно ги презират като хора имам наблюдение върху това.тук обаче е обратно,щом е руснак си сваляме гащите до глезените,независимо дали става въпрос за човек с талант или за пълен бездарник,просто така сме учени.в джудото бе така от време оно,тази хватка на руснак няма да стане,типичен лаф на наш треньор.тва бе повсеместно и ето резултата ,милион и половина небрежни пияници съботиращи всичко в тази страна,лошото е че макар и да се размножават трудно те така учат и децата си.резултата е последни по стандарт в европа с продължаващо затъване и очакване да дойде путин да ни оправи!
  • 65 Десислава Димитрова

    0 2 Отговор

    До коментар #60 от "бай тошо":

    бай тошо кой е агресора са го казали всичките страни в европа и голяма част от тези по света,независимо от броя на базите.тази статия показва единомислието в европа по въпроса .иначе си прав умен съм доста ,но ти благодаря за комплимента!

    Коментиран от #66, #67

  • 66 Бай хой

    2 0 Отговор

    До коментар #65 от "Десислава Димитрова":

    Всички страни в Европа приветстват примирието постигнато от Русия и ЕС въпреки провокациите на сащ.

    сащ изпаднаха в изолация и оня ден хусеин обанана II продължи санкциите самостоятелно. Сега терористите от вашингтон се опитват да дестабилизират ЕС като подклаждат вражда чрез марионетните правителства на естония, полша и България.

    Деси позорна е дейността на протестна мрежа и предателите на националните интереси за жалки огризки и държавни постове.
    Виж каква криза предизвика шефа на фбр миналата седмица когато принуди министъра на МВР да си подаде оставката заради ислямистите от дпс.

    Коментиран от #71

  • 67 миседниш накура

    2 0 Отговор

    До коментар #65 от "Десислава Димитрова":

    честит 8 март Деси,да си жив и здрав и с всички жени да празнуваш подобаващо :) :) :)
  • 68 ertyui

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "ДФГХ":

    1. в Сирия Башар Асад ударжа на американския франкенщайн,,ислямска държав,, ...Путин го въоражава и финансира ...янките не можаха да свалят режима и да махнат руските военни бази от Сирия..

    2.В Украйна вместо д анаправят бази на Нато на Крим ...Путин го вкара в Руската федерация ..хахахха и прави военен парад там ...

    3.В Украйна вместо янките да заграбят индустрията и ресурсите.. най индустриализираната източна Украйна със заводите и ресурсите сега се казва НОВОРУСИЯ ..ХАХАХАХА пак не им минаномера скоро и там ще празнува Путин военен парад

    4 В Украйна само бедния изгладнял западна Украйна ще остане сега з аназиданеи като бреме на ЕС и Амрика ...да видяат ся ко ги чака колко ще разцъфнат под бутуша на ЕС ....само след година две и ще се молят на Путин да станат част от Руската федерация пак, като огладнеят като нас като цървули.
  • 69 Истината боли

    4 1 Отговор
    Европа е против нови санкции срещу Русия!
    Жан Клод Юнкер е предложил създаването на "нова" Европейска Армия и Немския Бундестаг го подкрепя!
    НАТО май си отива, ще останат само американските марионетки, България, Румъния, Литва, Латвия и Естония!
  • 70 бай тошо

    0 1 Отговор
    когато фактите говорят и боговете мълчат,но не и ДЕСИ ДИМИТРОВА.Нищо че америката си има бази по цял свят,те американците си ги държат само за кеф,не за да водят войни
  • 71 Десислава Димитрова

    1 2 Отговор

    До коментар #66 от "Бай хой":

    не съм забелязъл разлика в позициите на европа и сащ по кризата.сащ се съобразиха с европозицията да се изчака за последен път ,опита за примирие ,преди да се въоръжи украйна,а примирието го приветстват всички .най-малкото поне в момента не умират хора което е успех.не съм сигурен че шефа на фбр е причината за падането на министъра,но адмирирам махането на писанчев и главния секретар.

    Коментиран от #73

  • 72 1892

    1 0 Отговор
    Даниелчо, твойто мнение не е на българите, а твое лично. Как може едни смешници, които при по-голяма изибирателна активност нямаше да са в парламента да имат външен министър? И защо няма рефередум за позицията на България? Даниелчо, внимавай какво говориш, за да на плащаме ние глупостите ти.

    Коментиран от #74

  • 73 Бай хой

    1 1 Отговор

    До коментар #71 от "Десислава Димитрова":

    Деси ма, ма ти май зе да познаваш. Макар че айшето вече и да е честна к..ва никой няма да я земе.

    Коментиран от #75

  • 74 Десислава Димитрова

    1 2 Отговор

    До коментар #72 от "1892":

    при по-голяма избирателна активност би било друго ама не гласувате :)!що се отнася до референдума ,трябва да се предизвика и да се участва,така че дерзаи.аз мога да кажа че бих гласувал на него :)!за съжаление ,ние плащаме за позиции в момента обратни на моята:)!
  • 75 Десислава Димитрова

    1 2 Отговор

    До коментар #73 от "Бай хой":

    аз винаги познавам ,байко ,но на вас не ви оттърва щото се молите на обратната страна на иконата.за това е тази злоба ,всеки път се случва тва дето казвам ,демек обратното на вашето :)!

    Коментиран от #76

  • 76 Истината боли

    1 1 Отговор

    До коментар #75 от "Десислава Димитрова":

    China Warns U.S. to Stop Its Ukrainian Proxy War Against Russia.
    Obama keeps saying: every other nation, except the U.S., is “dispensable.” He clearly thinks that Russia is.
    Прекратете войната "кой кого" когато победителя е един казъл китайскя послнник в Брюксел!
  • 77 909

    0 0 Отговор
    ЕЙ ОЧИЛАТА МУХОМОРКО БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ПОДКРЕПИ НИКАКВИ САНКЦИИ !!! БЪЛГАРИЯ -РУСИЯ БРАТСКА ДРУЖБА !!!
  • 78 Река ДУнав възмутена

    1 0 Отговор
    Руската федерация не воюва в Украйна ..там воюват застрашени от масови убииства граждани на източна Украйна които срочно проведоха напълно законни общонародни референдуми след наглия преврат в Киев и след изявления за бързо създаване на над 60 000 армия з а спец операции срещу ИЗточна Украйна..НАркоманите от Евросъюза май подкрепят убииствата не само в либия и сирия но и срещу руснаци
  • 79 УБиват руснаци нагло

    1 0 Отговор
    нападната е Русия в най руската республика Украйна ,провеждат се показни убииства н а руснаци ..Опитват се да насъскат Съветските хора едни срещу други и да създадат омраза между тн Украинци и всички останали съветски народи..Заграбили власта в киев се опитват да насъскат НАТО срещу руската федерация вкл з а ядрена война..по този повод правят въоръжени набези с използването на градове и гаубици ..
  • 80 Имаме проблеми

    1 0 Отговор
    В Украйна има неголяма група неприятно увредена от бактериологични отпадъци хвърляни от по развити цивилизации в недалечното минало/западна Украйна/ които трудно с е справят с руския език..Иначе над 90 % от населението говори перфектно руски и с е чувстват Руснаци от Украйна или съветски хора.Терористи ползват нагло телевизии и радиопредавания на Украйнски език и наслагват терористични клипове внушаващи омраза към Москалите ..За двадесет минути пуснах пробно украйнски телевизии преди две години и получих неприятни пробождащи тялто увреждания..
Новини по държави: