Last news in Fakti

25 Март, 2015 16:48 1 723 3

Збигнев Бжежински: Членството на Украйна в НАТО може да е вредно

  • украйна-
  • нато-
  • збигнев бжежински

Не става дума да не се дразни Русия, а да не се подклажда конфликт без нужда, смята известният политолог

Няма необходимост от членството на Украйна в НАТО. Това мнение изказа в интервю за полския в. „Дженник“ политологът и бивш съветник на американския президент Джими Картър - Збигнев Бжежински.

„От това няма нужда, а може да е и вредно. Има големи и силни страни, които не са членове на Алианса, но те не страдат от това“, припомни Збигнев Бжежински. Заедно с това той все пак подчерта важността на членството на Украйна в Европейския съюз.

Украйна, принадлежаща едновременно към две структури ЕС и НАТО, би била голяма плесница за Русия.Не става дума да не се дразни Русия, а да не се подклажда конфликт без нужда, смята известният политолог.

Припомняме, че отказът на бившия украински президент Виктор Янукович да подпише споразумението за асоциация доведе до вълненията на Майдана и неговото сваляне от власт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай тошо

    0 0 Отговор
    Ами фашистки б....ци на никой не му трябват
  • 2 ОТБОЙ

    1 1 Отговор
    И на Хенри Кисенджерски миналата седмица му се стричи г..ното.
    Срещу вятър се пикае,
    но срещу ЦСКА и СПАРТАК МОСКВА НЕ СЕ ИГРАЕ !
    И ГОВ-НАТО иска среща в Обама а той казал че е зает.
    САЩ е слаба нива дето за нищо я небива.
    Имат ли въобще някъде някога намеса, дето да не са да не са се чудели как да се измъкнат, като куче с подвита опашка между каката?
    С МИШАА, мечока не си играе, разтрива здраво и се не мае.

    Коментиран от #3

  • 3 Владислав Димитров

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "ОТБОЙ ":

    ЦСКА и Спартак са слаби