Last news in Fakti

15 Май, 2015 22:28 885 1

Опозиция и управляващи от Скопие разговарят във вторник в Страсбург

  • протест-
  • скопие-
  • зоран заев-
  • никола груевски

„Проблемът е един – Никола Груевски. Той създава кризи в сигурността”. Това заяви днес на пресконференция Зоран Заев. Той разпространи близо 15 записа, които разкриват мащабите на корупцията и роднинските назначения в сегашното управление на Никола Груевски.

Зоран Заев наблегна на манията на Никола Груевски да гради барокови паметници вместо да води активна политика в интерес на родината си и на избирателите си.

Междувременно стана известно, че Зоран Заев ще може да ползва международния си паспорт, който му беше отнет заради обвиненията в опит за държавен преврат и корупция.

По този начин Заев и лидерът на ВМРО-ДПМНЕ и настоящ премиер на Македония Никола Груевски във вторник ще се срещнат в Европейския парламент Страсбург. Това не попречи на лидера на опозицията да заплаши да изкара тракторите на площада и да продължи с протестите до падането на правителството.

За поредна вечер в столицата Скопие се проведе пореден протест срещу правителството.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 взз

    0 0 Отговор
    Абе тея пишат доста неграмотно.
    Збогум ... пише се сбогом!