Last news in Fakti

19 Юни, 2015 08:23 828 0

ЕС представя пътна карта за парламентарен вот в Македония

  • зоран заев-
  • македония-
  • никола груевски

Никола Груевски да напусне поста и да не участва под никаква форма в управлението на страната до изборите

Посланикът на ЕС в Скопие Айво Орав ще представи днес доклада на експертната група на Европейската комисия за съставяне на правителство, което да организира предсрочните парламентарни избори през април догодина. Това ще стане в присъствието на всички политически партии, съобщава АП.

Агенцията се позовава на интервю за телевизия „24 вести“ на председателя на опозиционния Социалдемократически съюз на Македония (СДСМ) Зоран Заев.

Той отново повтори искането си премиера Никола Груевски да напусне поста и да не участва под никаква форма в управлението на страната до изборите.

От своя страна влиятелни източници от управляващата ВМРО -ДПМНЕ пък настояват техни представители все пак да участват в преходния служебен кабинет.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: