Last news in Fakti

5 Юни, 2015 15:25 858 0

Лазаревик разкритикува сегашното ВМРО

  • владимир лазаревик-
  • вмро-
  • македония-
  • срам

Не само, че не са вемереовци, но са пълна противоположност на идеята за ВМРО

Още от 1991 година слушам термина комунари, а много бързо след това – вемереовци. Под термина комунари трябва да бъдат разбирани хората, които поддържат СДСМ, а под термина вемереовци – тези, които поддържат ВМРО-ДПМНЕ.

Сега, имам да кажа нещо лично, или както звучи на английски I have confession to make.

Никога не съм бил в СДСМ (Социалдемократически съюз на Македония), написа в профила си във Facebook лидерът на Гражданско движение „Има бъдеще“ в Република Македония Владимир Лазаревик.

Но това, което искам да кажа, е, че по-представителни представители на категорията „комунари” от сегашната гарнитура на ВМРО-ДПМНЕ не е имало и, дай Боже никога повече в Македония да няма.

В тази нова категория комунари може да има конкуренция само в лицето на комунистическата номенклатура, изградена в Македония веднага след Втората световна война през 1945 година.

Това е тази група, която осъжда хиляди хора с подправени доказателства и обвинения за сътрудничество с чужди служби. Така че терминът комунари днес е псевдоним на представителите на сегашното ВМРО-ДПМНЕ. И това е срам, невиждано принизяване на народа, нацията и държавата.

Те не само, че не са вемереовци, но са пълна противоположност на това, което някога е било идея на ВМРО. Те са срам за ВМРО. Това е лъжата, която се превръща в истина, за да бъде манипулиран народът като през 1945 година.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА