Last news in Fakti

17 Октомври, 2015 15:02 1 389 1

Двама застреляни палестинци в Израел

  • двама-
  • палестинци-
  • израел

Това е станало по време на атаки с ножове

Двама застреляни палестинци в Израел - 1
Снимка: БТА/AP

Двама палестинци са били убити, след като се опитали да нападнат израелци с ножове в окупирания Западен бряг, съобщи NBC.

Единият случай е станал в град Хеброн. Там палестинец е атакувал израелец с нож. Вторият обаче е имал пистолет и е застрелял нападателят си. При втория случай израелски гранични полицаи са спрели подозрителен палестинец в покрайнините на Източен Йерусалим. Мъжът извадил нож и се опитал да намушка един от полицаите, който го застрелял. Няма ранени израелци и в двата случая.

През последните седмици напрежението в Израел продължава да ескалира. Страната е обхваната от серия от атаки с ножове от страна на палестинци срещу израелци, в които бяха убити 7 души. В последвалите сблъсъци загинаха 39 палестинци. В страната са въведени извънредни мерки за сигурност. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 jp power

    0 0 Отговор
    Изроди са тия евреи, трябваше да поканят палестинеца на кафе с бисквитки и да изпушат лулата на мира.