Last news in Fakti

4 Май, 2016 16:03 3 379 11

Русия хвърля три нови дивизии срещу НАТО

  • русия-
  • армия-
  • запад-
  • нато
Русия хвърля три нови дивизии срещу НАТО - 1
Снимка: АП/БТА

До края на годината Русия ще има три нови боеспособни дивизии срещу НАТО. Две от тях ще бъдат разположени в Западния военен окръг и една в Южния.

Това разкри на съвещание на военния състав военният министър на Русия Сергей Шойгу.

Той посочи, че в момента се оглеждат възможните места за тяхното разположение.

Новите руски бази ще бъдат изградени на модулен принцип. Това ще позволи тяхното бързо преместване и разполагане на нови места съобразно изменението на международната обстановка.

НАТО се готви да разположи четири батальона до западната руска граница.

Действията на Алианса се разглеждат като отговор на руските военни учения близо до балтийските страни Естония, Латвия и Литва, пише изданието.

Четирите батальона ще наброяват близо 4000 души. Два от батальоните ще бъдат от САЩ, докато по един – от Великобритания и Германия.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 киро

    3 0 Отговор
    КОЙ Е АГРЕСИВЕН В МОМЕНТА - РУСИЯ ИЛИ НАТО ?!

    Коментиран от #2

  • 2 Монго

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "киро":

    Е, как кой, разбира се, че Русия. какво и търсят дивизиите в близост до нейните граници...
  • 3 Дака

    4 1 Отговор
    Русия е виновна за всички набези и бетствия по света и даже иза бъдещите събития да ,да ама не на това вярват такива като Коритаров,Инджев,Плевнелиев,Костов,Паси и ред др такива утрепки на които трябва да им се отнеме гражданството за държавна измяна
  • 4 Бай хой

    3 2 Отговор
    И ся кво, натовците в западният и южният военен окръг как ще реагират на тая агресия. Е от руснаците ро агресивни няма. Рийш ли да хвърлят те толкова дивизии срещу нато в тези военни окръзи. Обанан и ердоган и нато да реагират незабавно. Да разположат нови окупационни корпуси в България за да ни пазят. А ние въпреки дълговете ще увеличим военният бюджет за да можем да ги изхранваме, осигуряваме че и да изхранват семействата си и да спастрят за старини.

    Коментиран от #5

  • 5 FR V

    2 5 Отговор

    До коментар #4 от "Бай хой":

    Не се прави на отворен. При тези цени на горивата, на Москва и идва в повече да демонстрира мускули.

    Коментиран от #6

  • 6 Бай хой

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "FR V":

    Не се коси доошко. Кво стана с микрата?

    Как да ти обясня че се изтеглят старите щурмоваци? Сигурно трябва и да ти се обяснява що е то щурмови самолет.

    Фалирали са тези които карат хонда не знам коя си употреба, и то ни джип ни лек автомобил.

    Най отворени са онези които чакат подаяния от чужди фондации за да разрушават собствената си държава. Е отворени са но на едно място което по принцип трябва да е затворено при нормално състояние. Едно време им викахме лумпени.
  • 7 по темата

    3 2 Отговор
    Какво прави Нафто до Руската граница Време е мече от нафто да остане само миризмата на нафта и изгоряла , или добре опечена за животните мръвка.

    Коментиран от #8, #9

  • 8 Сабакеевич

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "по темата":

    НАТО разполага войски на своя територия !Ако това е изненада за русняците нека да свикват !Тепърва ще трябват пари за военни цели а парите свършиха!

    Коментиран от #10

  • 9 удо

    2 2 Отговор

    До коментар #7 от "по темата":

    Какво правят ли? Ами пазят евраопейските граждани от СЪВЕТСКИЯ ботуш.
  • 10 Механика

    0 2 Отговор

    До коментар #8 от "Сабакеевич":

    Наясно ли си коя година свършиха парите на Щатите И ОТКОГА ГО КАРАТ САМО НА ПЕЧАТАНЕ демек подклаждат световната инфлация ? Скоро обаче няма да са световна валута и търговския обмен Русия - Китай -Бразилия няма да минава през долара.
    А без ролята на долара като разплащателно средство в световната търговия ще бъде максимално ограничена и позицията на САЩ в разпределението на световните ресурси, тъй като печатането на долари няма да е инструмент за натиск или налагане на търговски правила на останалия свят.
    Ейййй тогава фалита на Сащ ще е тотален !
    АМЕРИКА НА ИНДИАНЦИТЕ !!!

    Коментиран от #11

  • 11 Сабакеевич

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Механика":

    За сега Щатите си печатят световната валута без никакви проблеми !Отдавна го има и юана и еврото даже и биткойна без да говорим че преводната рубла отдавна се пренесе в небитието а от още по-отдавна са приказките за краха на долара и САЩ но за сега никоя държава не е успяла да напечати толкова много пари без да се обезценят към останалите валути!

    Ти като твърдиш че това нещо ще стане скоро просто ми се обади когато това стане факт или можеш да си прехвърлиш парите в рубли ,аз моите ги държа в долари!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания