Last news in Fakti

7 Май, 2016 19:03 2 149 4

Ердоган: Европа пренебрегва демокрацията

  • реджеп ердоган-
  • демокрацията-
  • европа

Той отново отхвърли възможността за промяна на антитерористичните закони в страна

Турският президент Реджеп Ердоган обвини европейските страни в лицемерие и „пренебрегване на демокрацията“, съобщи 7 News.

Ердоган за пореден път заяви, че Турция няма да промени анти-терористичните си закони, за да бъдат свалени визите за свободно пътуване за турските граждани.

„Тези, които ни критикуват оставиха демокрацията и свободите на страни, когато бомби започнаха да избухват на тяхна територия. Нека тези, които ни карата да променяме законите си, да започнат първо да отстраняват палатките, опъвани от терористични организации пред Европейския парламент“, заяви Ердоган.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монго

    0 2 Отговор
    Айде бе,не може да бъде....
  • 2 Carfen

    1 2 Отговор
    Ердоган- радетелят на демокрацията! Борецът за права и свобода на словото! А лошата, авторитарна и диктатурна Европа да го заблуди... Затова по-добре да не се напъва за ЕС, ами да си стои в Анадола и да разпостранява демократичните ценности сред кюрдското население.
  • 3 Бай хой

    1 0 Отговор
    Тоя не беше ли образец на евро-атлантически идеали и демокраци?
  • 4 Kcaniba

    1 0 Отговор
    ВЕРОЯТНО ПЛАНИРА ДА ДОНЕСЕ ДЕМЕКРАЦИЯТА НА ЕВРОПА, КАКТО ПРЕДЦИТЕ МУ - С ЯТОГАНА!!!!
Новини по държави: