Last news in Fakti
  Тема: Украйна

14 Май, 2016 21:55 3 357 25

Нови разкрития за катастрофата на Boeing-777

  • разкрития-
  • катастрофата-
  • boeing-777

Публикуваха снимка на ракетния комплекс, който може да е свалил самолета

Аналитичната компания „Стратфор“ публикува сателитна снимка, на която може да се види зенитно - ракетен комплекс „Бук,  по улиците на град Макеевка, съобщи Росбалт.

Снимката е направена на 17-ти юли 2014 г.  Спътникът снима 5 часа преди падането на Boeing-777 от Малайзийските авиолинии. Откритието отговаря на досегашните данни за движението ракетния комплекс от руската граница до Донецк и от там до град Снежного, където според разследването е изстрелян снарядът, свалил самолета.

Още новини от Украйна

Отбелязва се, че тази снимка не доказва, че самолетът е бил свален точно от тази ракетна система, но потвърждава общия ход на събитията, формиран чрез анализ на достъпна информация.

Boeing-777 се разби на 14-ти юли 2014 г., докато прелита над Донецка област.  Международната комисия, която разследваше случая установи, че самолетът е бил свален от снаряд, изстрелян от ракетна система „Бук“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стоян георгиев

    2 2 Отговор
    тези разкрития не са нови.знае се точно комплекса и екипажа от руската армия поразили боинга от доста отдавна.просто сега ще трябва русия да отговаря ,а платените тролове да се извинят за дългото потдържане на лъжата .

    Коментиран от #3

  • 2 изстрелян от ракетна система

    3 2 Отговор
    "...тази снимка НЕ ДОКАЗВА, че самолетът е бил свален ТОЧНО ОТ ТАЗИ ракетна система, но потвърждава общия ход на събитията..."

    Аааа аз имам снимка с такава система 9К317 «Бук-М2», елате да ме обвините в тероризъм
  • 3 Бай хой

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "стоян георгиев":

    Браво деске този път си точно. Представят ни претоплена манджа-буламач. Доказа се и че тази установка е подхвърлена от украинците на опълченците само че обслужващият персонал е задействал самоунищожението. Също се изясни че и тази установка не може сама да свали самолет тъй като тя изстрелва ракета но трябват още две машини които да прихванат и осветят целта. Сигурно са помислили че сме забравили.

    За пореден път питам къде са записите от черните кутии и разговорите между екипажа и водещите диспечери?

    Докъде паднаха така наречените западни демокрации и борци за демокрация?

    Коментиран от #4

  • 4 стоян георгиев

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "Бай хой":

    полов налегна те шизофренията яко,а?подхвърлили украинците на опълченците установка ,ох мамо,така ли се прехвърлят бук ове бе лъжлив?черната кутия е намериха твоите хора ,опълченците от руската армия и те я върнаха на разследващите :))след като и решиха проблемите ,а сега пращат такива като теб да питат къде са записите .смяхххх!
    само няма да се притесняваш путин заприличва на кадафи след този терористичен акт и ще трябва да плаща като него ,първо мангизи после и други работи ,само гледай мача!

    Коментиран от #6, #8

  • 5 ррр

    2 2 Отговор
    украинци свалиха самолета и това го знаят холандците . и резултата на референдума е с/у Украйна

    Коментиран от #7

  • 6 Бай хой

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "стоян георгиев":

    Деске ма, стига си лъгала като западна медия ма.

    Я кажи сега как руснаците манипулираха и записите с украинските и полските диспечери че те се записват и в кулите. Къде са ма? Путин ли ги крие?

    Я кажи какво стана с Либия след убийството на кадафи от великите натовци? Такава ли е натовската демокрация? Ами Йемен, Тунис, Египед, Сирия, Сомалия, Мали, Судан, Хаити, все диктатора Путин ли е виновен за наложеният геноцид в тези държави? То и от България не остана почти нищо, добре че е създаденото през социализма с помощта на СССР че да не сме по пещерите.

    Коментиран от #9

  • 7 стоян георгиев

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "ррр":

    не лъжи.холанската комисия по въпроса ясно заяви кои са свалили самолета и започнаха финансовите претенции към русия.
  • 8 а ся

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "стоян георгиев":

    Десо/Стояне . Руснаците изкараха снимки на самолет по време на изстрелване на ракета . Твърдят , че е Украински , защото е излетял от Украинско летище и пак на такова е кацнал . И мястото и момента също съвпадат . Пък и беше показана няколко дена след инцидента .
    Сега другата страна в конфликта пък и тя показва някакви снимки .
    От тук следва , че вариантите не са много .
    1. Едната страна лъже
    2. Двете страни лъжат
    Само времето може да покаже .
  • 9 стоян георгиев

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "Бай хой":

    руснаците са с твоите умствени и технически възможности ,набълваха маса простотии за диспечери,украински пилоти дето се хвалели със сваления самолет ,стигнаха до там да представят за спътникови снимки изрязани от картон самолетчета.само че истината няма как да се скрие полов и тя е, че руски бук е свалил украинския самолет по грешка смятаики го за транспортен военен самолет на украйна.има записи от първите радостни възгласи на сепарите ,после има записи на насирацията по телефони и радиостанции,а има и многоброини снимки на въпросния бук както и екипажа му.кво да се прави интернета разказа играта на комунистическата пропаганда и новите и реаниматори в русия !

    Коментиран от #10, #12, #16

  • 10 tost

    1 2 Отговор

    До коментар #9 от "стоян георгиев":

    Една лъжа повторена 100 пъти става истина,така че продължавай в същия дух.

    Коментиран от #11

  • 11 стоян георгиев

    2 2 Отговор

    До коментар #10 от "tost":

    така е аз съм тук за да спра повтарянето на руските лъжи.всичко дето твърдя е подкрепено с видеа,материали,документи,решения на европейски комисии и институции ,а руските твърдения са смехотворни.

    Коментиран от #14, #21

  • 12 ГОРБАЧОВ

    2 2 Отговор

    До коментар #9 от "стоян георгиев":

    Интернет викаш, а... Тука замалко сте се разминали без жертви - сигурно е путинова пропаганда, а не оригинална шега?! За теб трябва да е дезинформация и конспирация за подбив на великите американци и тяхното военно, разузнавателно, икономическо и глупеещо превъзходство...

    А това вече не е за смях :
    https://www.youtube.com/watch?v=UQnnevrn0vo
    както и падащите джипове :
    http://www.vbox7.com/play:9fa4fd2486
    та какво за грешката на техните лакеи и марионетки от новата украинска власт, дето не са разпознали цветовете на малайзийския флаг, който е точно като руския огледално

    https://www.youtube.com/watch?v=keZ8YJUYj0U

    Коментиран от #17, #22

  • 13 раптор

    2 2 Отговор
    И кво? Страфор публикуват сателитна снимка на Бук който се движи в Украйна... През цялото ВРЕМЕ! Влезнах в сайта им и се вижда една снимчица на която е показано нещо като нищо... :D Убедителни доказателства! Надявах се да видя повече снимкови материали! Не знам защо тези сателитни снимки са с такава секретност, че чак след 2 години ги извадиха. В смисъл, на руснаците и на китайците и на всеки който му е необходимо да знае, знае къде и кога прелитат разузнавателни сателити. Малко не ми е логично! Даже терористите от ИГИЛ знаят за траекториите според мен!
  • 14 Сорос

    2 2 Отговор

    До коментар #11 от "стоян георгиев":

    стоянчо-десо,съвсем се оплете вече бе,холанската комисия не е казвала нищо конкретно за това кой е свалил самолета...реално много инфо се пусна в"обръщение"...--и то без никакви доказателства-даже сащ обеща че ще даде сателитни снимки--ама още ги няма...единствено руснаците дадоха и снимки-сателитни,и адекватна оценка на ситуацията...ТАКА че стига вече с твойто безумство и лъжи...--ставаш жалък вече...

    Коментиран от #23

  • 15 Жалка статийка

    2 2 Отговор
    Boeing-777 се разби на 14-ти юли 2014 г., снимката е направена на 17-ти юли 2014 г., спътникът снима 5 часа преди падането на Boeing-777... Следователно 5 часа преди = 3 дати след, каква ужасна дупка-тунел във време-пространството...
  • 16 Бай хой

    2 2 Отговор

    До коментар #9 от "стоян георгиев":

    Десо ма хапчетата. Вече отричаш и очевадните и безспорни истини.

    Това поредната "истина" от теб ли е че руснаците са измислили "някакви диспечери"?Сега ли да ти обяснявам че пътническите самолети се водят от наземни диспечери.

    Каква смехория са и тези радостни възгласи сглобени от тинейджъри от украйна. Хапчетата че нещо състоянието ти се влошава.

    И последно доклада от разследването колкото и да са притискани разследващите е категоричен само в едно отношение и то е че вината за катастрофата е само на този който е допуснал самолета над реални бойни действия. Това е украйна и само физическият извършител се прикрива зад неясни възможности че иначе ще лъснат доста наакани дупета.

    Коментиран от #25

  • 17 OMG WTF

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "ГОРБАЧОВ":

    Другарю Гарбачов, Вие някога виждали ли сте знамето на Малайзия? Или това на любимата ви рассия? Нито едното е огледално на другото, нито другото е огледално на едното. Ако не вярвате, потърсете в гугъл. Май водката ви е дошла в повече, другарю...

    Коментиран от #20

  • 18 четящ

    2 0 Отговор
    ФАКТИ, защо четете Стратфорт и други разведки след като преди две години написахте за БУК-а и сваления Боинг... Или се срамувате от старите си дописки :) ....
    http://fakti.bg/world/137147-buk-e-svalil-boinga-nad-donbas

    http://fakti.bg/world/106496-pvo-raketa-e-svalila-samoleta-na-malaizia-earlains-nad-doneck-obnovena

    http://fakti.bg/world/106635-proruskite-separatisti-ne-pusnaha-eksperti-do-mastoto-na-tragediata-obnovena-0208
  • 19 Боко

    2 0 Отговор
    "Народа прост, животът тежък, скучен, държавата слаба" Как не може дори една проста истина да се поднесе без някой да не обърка нещо, или час или дата или друго. Масата хора се подвейда и каква е новината вече няма значение, коментира се само грешката, направена волно или неволно. Конкретно в случая, Росенчо няма потенциала умишлено да откланя вниманието, а просто си е палачор който пълни страниците с "новини". Тази "Новина" е от първите часове след катастрофата междувпрочем.
  • 20 ГОРБАЧОВ

    1 2 Отговор

    До коментар #17 от "OMG WTF":

    Отвори си снимка на сваления самолет и после плачи кое как е. Знамето го знам "Османски САЩ" му викат, но цветовете на самолета са изрисувани точно както казах.
  • 21 Монго

    2 2 Отговор

    До коментар #11 от "стоян георгиев":

    Ооо, ти си тук с някаква цел! Имаш мисия? Говорят ти вътрешните гласове? А от Козяк16 какво ти нашерват? Хапчетата взимаш ли си ги редовно? Мило Деси, не изтрещявай толкова, иначе няма джакудзи

    Коментиран от #24

  • 22 стоян георгиев

    0 1 Отговор

    До коментар #12 от "ГОРБАЧОВ":

    да,американците са идиоти :)!твоите клипчета го доказват напълно,само дето на всеки 10 световни открития годишно 6 се правят там такова е и съотношението на нобиловите лаориати ,а и горе долу толкова е и американския процент във всички световни бизнеси дето носят топ печалби,но все пак са карали испанския бряг да отстъпи и значи са глупави,а ти умен щото си ги разкрил,а да те питам кандидатства ли за зелена карта и защо?
  • 23 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Сорос":

    соросчо тва като се съберете в кварталното кафене и между сериите със залаганена еврофутбола може да си го приказваш.https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B0_Boeing_777_%D0%B2_%D0%94%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D1%86%D0%BA%D0%BE%D0%B9_%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8
    тук на руски ти е обяснено за да не протестираш за достоверността на инфото ,кви са намеренията на оон,кви са декларациите по въпроса на германия,англия ,сащ,нидерландия,кви са опитите на пострадалите да се образува процес и кои ги стопира за сега.има статии долy в изворите ,като тази с филмчето и официално обявените за издирване руски стрелци ,както от холандия така и от украина.та соросчо такива ми ти работи докато мислиш на кой мач да си загубиш парите :)!
    http://www.novayagazeta.ru/news/1695234.html
    http://www.vedomosti.ru/politics/articles/2015/03/30/sledovateli-ischut-svidetelei-peredvizheniya-kompleksa-buk-po-donbassu
  • 24 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Монго":

    къв човек си ти бе деграданте?пишеш само спам ,хапчета джакузита,глупости на търкалета.тва ли ти доставя удоволствие да мучиш по форумите без да пишеш нищо смислено?като толкова си знаещ и научил от турската фиология пробваи да опонираш не ми пиши за хапчета и т.н. глупости.чудя се що не ти трият спама ?
  • 25 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Бай хой":

    влошава ми се състоянието щото истината излиза на бял свят въпреки спама воя и платените лъжи ,а вие няма да получите нищо за празните си напъни да заблуждавате.в долен пост ти пратих линк за теб и компанията ,на руски .може да хванете раптора да ви посрича щото тук сте русофили незнаещи руски ,а ползващи отлично турски език :)!та там прочети кво се случва с боинга.за сега има един лек иск за 900 милиона в пари ,а трибунала макар и стопиран към момента от русия идва с голяма скорост !