Last news in Fakti

19 Май, 2016 18:25 5 145 41

Русия се закани на НАТО

  • русия-
  • закани-
  • нато

Според руското външно министерство присъединяването на Черна Гора в НАТО промяна военно-политическия пейзаж в Европа

Опитите на НАТО за промяна на политическия пейзаж в Европа засягат интересите на Русия и това предизвиква ответна реакция. Това бе заявено от представителя на руското външно министерство Мария Захарова, цитирана от ТАСС.

Думите й касаят подписването на протокола за присъединяване на Черна гора в Алианса.

„Що се отнася до договора за присъединяване на Черна гора към Алианса, това само подчертава желанието на Брюксел да форсира процесът по присъединяване. Тази процедура се извършва на базата на договорености с черногорската върхушка, без да се взима под внимание желанието на гражданите на тази страна и заобикаляйки демократични процедури и принципи.

Поредният опит за промяна на военно-политическия пейзаж на НАТО в Европа, особено в условията на политиката на Алианса за ограничаване на Русия, несъмнено ще се отрази на руските интереси, което предизвиква нашата реакция“, заяви Захарова.   


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 а ся

    2 2 Отговор
    Единственото решение на проблема е и двете страни да се откажат завинаги от предразсъдъци , интереси , намерения ..... към тази страна .
    Това е лесно постижимо . Плана е следния : Дава се Черногорско гражданство на човека Деса/Стоян/... "ТО" . Като се дава пълното право на ТО да коментира всякакви действия отнасящи се на двете страни към Черна гора .
  • 2 скоро и Сърбия

    2 2 Отговор
    Ами искат хората да се присъединят към НАТО,както Крим-наш искаше да се присъедини към Русия.А НАТО ще си го премести в другия джоб ,а говорителката може и да бръкне там.
  • 3 Нострадамус

    1 2 Отговор
    Новата КОМУНИСТИЧЕСКА ДИКТАТУРА В СВЕТА СЕ НАРИЧА АМЕРИКАНСКА ДИКТАТУРА! Хората в Черна гора не искат и да чуят за НАТО но никои не ги пита!!! Те хората разбира се нищо не разбират, така както и ние нищо не разбираме и за това никои не ни пита! Ние не знаем кое е най доброто за нас, но разбира се партиите знаят! Това вече не е демокрация а ИЗРОДЩИНА същото което съсипа СССР! Преди да се распадне СССР направиха от иначе не лошата система комунизъм ИЗРОДЩИНА! Същото ще се случи и с Диктатурска сащ!
  • 4 Сори

    2 2 Отговор
    Такива решения трябва да се вземат само с Референдум.Ако някога имаше референдум в България за влизане в Нато бих гласувал ЗА....Ако сега има референдум за ИЗЛИЗАНЕ от Нато бих гласувал пак ЗА имайки предвид демокрацията която се установи и пазена от Нато...МУТРО - ТИКВЕНСКА..Ако искат и Черна Гора Мутро-тиквенска демокрация да влизат в Нато

    Коментиран от #19

  • 5 Goro Lafchi

    2 0 Отговор
    Който иска да си влиза където иска. Русия може да мърка ако единствено са имали някакво предварително споразумение с американосите, и те са го нарушили.Примерно НАТО да не се разширява в дадена посока и място. Дори и да е имало такова споразумение, руснаците са си виновни,че са повярвали.
  • 6 мъжкар

    1 3 Отговор
    Аз неведнъж съм писал че две от задължителните стъпки които трябва да направи България за да се оправи са едната излизане от НАТО другата излизане от ЕС.НАТО не защитава никого в Европа даже и европейците НАТО е създадено от САЩ и защитава единствено и само Американските интереси.Доказателство за това е присъединяването на всички източно европейски държави от бившия източен блок ЗАЩО? питам аз това трябваше да се случи нали нямаше да се приближават към Русия.РУСИЯ няма никакви териториални претенции към нито една европейска държава но очевидно САЩ имат.защото при положение че ти нямаш враг а по такъв нагъл начин да засилваш своите отбранителни способности създавайки противоръкетен щи и т.н. тва си е чиста проба агресия.Дано един ден руснаците да ги ДУМНАТ и да се свършва са това нещо.

    Коментиран от #7

  • 7 т79б

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "мъжкар ":

    До" мъжкар женски".Кой си ти ? Много рядко пишеш !Явно пенсията на баба ти идва само веднъж в месеца и нямаш пори за интернет!
  • 8 onq s konq

    2 2 Отговор
    Всяка жива твар на земята знае/или поне осъзнава/,че ПРИРОДАТА НЕ ТЪРПИ ПРАЗНО МЯСТО.А елементарната действителност в случая е,ЧЕ РУСИЯ ИСКАШЕ НА СЛОЖИ СВОЯ БАЗА В ЧЕРНА ГОРА!Почти в сърцето на Европа...както в Куба!Е да,но беше ударена през ръчичките и сега е бясна.А иначе от Сърбия изобщо не се е отказала и работи усилено по въпроса.А иначе си е малко шоу,когато русофил с врабчешки мозък тръгна да промива с пледоариите си мозъците на читавите хора!Че даже се старае с пот на челото и прилежащото пухтене да го прави "хибридно",щото било модерно:)

    Коментиран от #9, #11

  • 9 Сори

    1 2 Отговор

    До коментар #8 от "onq s konq":

    Прегледай картата на Европа и виж къде се намира Калининград и калинин градска област и тогава говори за ,,сърцето " на Европа ...

    Коментиран от #12

  • 10 0909

    2 2 Отговор
    onq s konq, ти ли се мислиш за "читав" ?!
  • 11 БУК

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "onq s konq":

    Конче,остави хората да си говорят! Никой няма нужда от твоите постни приказки и размишления.
    Паси си тревичката и си мисли за някоя кобилка, за да не помисли някой за луканки!
  • 12 onq s konq

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "Сори":

    Сори,ама погледа ми е отправен към Созопол където отивам към края на месеца,а не към любимия ти "град на калинките" и хич дори и не ща да го знам къде е.Пък на ном.10 ще му кажа че не може да ме обиди на "цървул",ЗАЩОТО СИ ИМАМ ЦЪРВУЛИ и когато си ги обувам от време на време МНОГО СЕ ГОРДЕЯ С ТЯХ!И за да те открехна малко ще ти поясня,че става дума за бутикови танцувални цървули от мн фина кожа /полусветло кафяви/ с катарама,меки като ръкавица.Нося ги с бели чорапи и скъсани дънки,но нужният ефект се постига само ако са в комплект с черно БМВ!...Като моето:)Мдааа...

    Коментиран от #14, #16, #17

  • 13 Ю ГАГАРИН

    2 2 Отговор
    Така и Хитлер почнал леко да притиска, да мачка, да тъпче и да стреля по, по-слабо развитата и отстъпваща по технологии и военна мощ "СТРАНА ОГРОМНАЯ" и после се гръмна в бункера!!! Сащ правят огромна ГРЕШКА! Ясно е че подкупват правителства което е най-лесното да прокарат интересите си така е било и с Хитлер но хората обичат Русия и не биха воювали срещу нея! Цар Борис го е казал на Хитлер и Българин не е воювал срещу Русия за което е платил с живота си! Цар Борис е казал народа ми ОБИЧА РУСИЯ! Мили хора пишещи глупости тук, ТОВА СА ВАШИТЕ БАБИ И ДЯДОЯЦИ защо са обичали Русия??? Замислете се? Те нашите баби дядовци техните майки и бащи по-глупави ли са били от нас? САЩ обединяват държави и народи които обичат Русия! Ако недай си боже стане война КОЙ от тези народи ще воюва срещу Русия и ще бъде ли с чиста съвет! Аз няма! Тогава парите и подкупите няма да имат значение! И това ще бъде още една куха тухла в основите на НАТО!
  • 14 Сори

    1 2 Отговор

    До коментар #12 от "onq s konq":

    Ако знаеше къде се намира Калинин град щеше да знаеш че Руснаците отдавна си имат Тежки ядрени ракети и то извън територията на Русия в центъра на Европа в Бившия град Канесбург и по малко щеше да дрънкаш глупости...
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Bayerische Money Waster

    1 2 Отговор

    До коментар #12 от "onq s konq":

    Цървули и БМВ само това кажи и повече не ни обяснявай какъв си.
  • 17 БУК

    1 2 Отговор

    До коментар #12 от "onq s konq":

    каращи евтини БМВ-та са нереализирани майчини пишлемета, пълни комплексари живеещи още при родителите си и се оглежда всеки момент да не дойде майка му да го ушляпа зад врата, защото още не си е изял манджата.
  • 18 Goro Lafchi

    1 0 Отговор
    Яааа, колко интересно е тука. Един върви из село с пиратки в ръка и в който двор види куче, хвърля пиратка. Тук се чуе лай, там се чуе лай и постепенно настава една какафония. И лудия вземе,че се скатае в единия край на селото и гледа сеир.
  • 19 нашата реакция

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "Сори":

    Споразумението го има и много добре знаеш! Договора е от преди 50 години, когато се договориха НАТО да не се разширява, след падането на Стената!!! Жалкото състояние на СССР не позволи да защитят Югославия и се пръкнаха Черна гора, Босна и Херцеговина и Косово... Ей, че слаба памет имаме - добре, че някои хора работят с документи!

    Референдума в Крим беше проведен по всички правила и с присъствието на международни наблюдатели от 20 страни включително държави членки на ЕС - Франция, Испания, Италия, Унгария (справка в нет-а)... Катърите продължават да реват, че бил манипулиран, а хората до ден днешен не са се надигнали да си искат своето, а е пълно с татари дето не цепят басма на никого и ако им провериш мазетата ще има повече бомби, отколкото буркани...
  • 20 reigan

    2 1 Отговор
    всичко е много добре,но руснаците трябва да го д.хат

    Коментиран от #21

  • 21 тъп

    0 2 Отговор

    До коментар #20 от "reigan":

    Така е и Американците да го поемат отпред и отзад, а евреите да гледат и да лъскат бастуна.

    Коментиран от #23

  • 22 Методи Методиев

    2 2 Отговор
    Проблемът с НАТО е повече от сериозен за ЕВРОПА! Това е формацията, чрез която САЩ са приковали ЕС към скалата, като ПРОМЕТЕЙ! Пълен контрол над всяка държава членка на НАТО се упражнява ежечасно от САЩ. Целта е противопоставяне с РУСИЯ. Няма ли страх от руската мечка, ЕС ще прозре колко ненужен е Атлантическия съюз в този формат. Между другото ИДИЛ го доказва по категоричен начин - НАТО го няма да защити външните граници на ЕС , ЗАЩОТО НЯМА ТАКАВА ЦЕЛ! Европа се нуждае от нова визия за защита на територията си като КОНТИНЕТ, а не от американската стратегия, която превръща ЕС в жертва на мигратни, бежанци, терористи, а защо и не и в територия на нова война - имат си ТУРЦИЯ за това.

    Коментиран от #24

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 БУК

    2 2 Отговор

    До коментар #22 от "Методи Методиев":

    Така е прав си, но коня ще оправи нещата.
    Къде е коня, защо го няма? Сигурно оправя хората по другите статии!
    Той само това може, само забележете по кои статии участва.Там за колите не се явява. Сигурно го е срам с това евтино БМВ.
    Не се обиждай, но това което казваш повечето не искат да го разберат, а голяма част ще искат нагло да го разобличат и затова ще тъпчем винаги на едно място и ще се плюем един друг.
  • 25 стоян георгиев

    2 2 Отговор
    тва е нищо другари,шока ще бъде когато сърбия влезе в нато:))).
    лош този нато лош:)))),всички влизат в него ,а е империалистически и подтиснически,само велика путинландия държи фронта заедно с велика северна корея и велика южна осетия :))!

    Коментиран от #27, #28

  • 26 Vasik Atanasova

    2 1 Отговор
    НАТО СИ ТЪРСЯТ И ПРЕДИЗВИКВАТ БЕЛАТА
  • 27 Сотир

    1 3 Отговор

    До коментар #25 от "стоян георгиев":

    Незнам дали Русия е велика-ама тебе би трябвало да те тревожи поне малко изказването на Обама-че американците са изключителна нация и САМО те имат право да решават всичко в тоя свят-дори за меж.търговия...Поне мен това ме обижда много---а виждам че ти им се радваш както даун на ла.но........Всеки знае че НАТО е чисто американски проводник,който защитава САМО американските интереси-ФАКТ.Та Стоянчо,малко е глупаво да се радваш на разрастването на военнен блок,който има бази и у нас,и който открито заявява че Русия е враг.Дори шефа на НАТО го каза открито-България е фронтова държава при евентуален конфликт с Русия--демек сме мишена.Ама вашите мозъчета изпадат в оргазам като чуят за НАТО-явно сте самоубийци.

    Коментиран от #30

  • 28 Бай хой

    1 2 Отговор

    До коментар #25 от "стоян георгиев":

    Не е срамно да си беден, срамно е да си евтин.

    Жлалкичко, и нато и Русия признават че победител при конфликт между двете сили практически не може да има.

    И въпреки това сащ продължават да трупат войски по границата с Русия. И не на Диомедите където разстоянието между тях е три четири километра. А точно в Европа. Ха познай до три пъти защо е така. И каквото и да кажеш все ще е вярно.

    Размисли и те се излагай повече. Не е нормално да се радваш на нещастието на други въпреки че самият ти загазваш в пъти повече. Ако сащ успеят да нанесат някаква вреда на Русия то на европейските страни ще нанесат стотици пъти повече нещастия. Това са фактите в миналото, такива са в настоящето, такива ще са и за в бъдеще.

    А това че ти харесва турци да ти пазят гърба и други задни части е съвсем друг въпрос и и такова партньорство си го запази за личните отношения.

    Коментиран от #31

  • 29 стратокастър

    2 0 Отговор
    Ех другарко Захаровна какви времена дойдеха !

    На времето един строг поглед и едно нечленоразделно изръмжаване на другаря Леонид Илич Брежнев беше достатъчно за затварянето на на завода за сглобяване на "рено" в България от което ние Българите загубехме не само милионите валута второ направление но е стратегическите предимства да сме преди всички в СИВ , но карай само това да беше.

    А сега другаря Владимир Путин задните си части скъса с тия нищо и никакви черногорци !То не бяха закани ,то не бяха заплахи ...и колко пари изсипа човека за митинги ,демонстрации ,интернет и какво ли още не .Е какво искат още!

    Лоши времена Другарко Захаровна,лоши!

    Коментиран от #36

  • 30 стоян георгиев

    0 2 Отговор

    До коментар #27 от "Сотир":

    сотире,в един пост направи само неверни преположения и няма как да имаш верни изводи.първо нато не е чисто американски проводник,а международна организация с устав и пълноправни членове,често те реагират според собствените си интереси напук на сащ примери гърци и турци в конфликта помежду им франция в определени моменти,германия в други .тва не ти е варшавския договр всички генерали освен руските да имат телефони без говорители в слушалките :)!сащ никога не са изказвали твърдението което правиш,напротив много са толерантни на база възможностите дето имат ако русия бе в тяхното положение щеше да видиш ти международна търговия ,всъщност си я виждал ако си по-голям,през соца руснаците ни диктуваха дори и прическите ,без право на собствено мнение.та няма как да не се радвам, че нато има бази у нас след като русия ни е враг и не заради нашите намерения ,а заради неините.разцепването на украйна без нато може да последва всяка европейска страна и българия е в особен риск.да,българия е фронтова държава и в моента подложена на огромна информационна атака от руските медии ,както и натиск от агентите на руската политика у нас,само че русия освен мизерия нищо друго не кара ,което ясно се вижда от хората запознати по темата макар да не сме много у нас,та трябва да се борим да станем повече,щото ще си останем черната дупка на европейския съюз докато изчезнем като народ!

    Коментиран от #33

  • 31 стоян георгиев

    0 2 Отговор

    До коментар #28 от "Бай хой":

    полов ,шизофренико,вземи поне веднъж прочети кво съм писал преди да ми отговаряш!

    Коментиран от #32

  • 32 Монго

    1 0 Отговор

    До коментар #31 от "стоян георгиев":

    Ооо,писе, коте, маце, няма няма..."Милото ми ТО"...
  • 33 Сотир

    1 0 Отговор

    До коментар #30 от "стоян георгиев":

    Стояне,много редко отговарям на някой в форумите-просто нямам времето.Но спецялно на теб ще ти отговоря.Защото пишеш пълни абсурди и клишета в стил комунистическа пропаганда.За какъв устав в НАТО ми говориш,след като голяма част от бюджета му е с американски пари-дори държави като Полша внасят само 2%..или си толкова наивен,да вярваш че САЩ плащат огромни суми-от благотворителност--да пазят твоя и моя зад..ик?!!??!--наивно е Стояне.А това че лично Обама каза че американската нация е изключителна-можеш да намериш видеото в нета--просто няма смисъл да спорим по този въпрос-глупаво ще е..Що се отнася до Украйна-там без помоща на САЩ и парите им-нямаше да го има Майдана.Даже Нуланд го каза открито-5 милиарда зелени.И за последно-аз не живея много отдавна в Родината си-така че нито Атака,нито руски медии нито русофилството могат да сформират мнението ми-просто нямам времето за тях.Глупаво е от твоя страна да набеждаваш някого в русофилство--само защото не е съгласен с меж.политика на САЩ или Брюксел.Мога да ти кажа,че в Европа масово хората са недоволни от Е.С. и това е факт-за който не е виновен Путин.Така че Стояне,натиска на медиите у нас и в Европа е основно-90% от "цивилизованият"свят.Това е моето мнение,и не съм нито комунист-нито плача за Тошовото време--просто виждам че сегашната политическа система на САЩ че тотално се превръща в модел на СССР-.Варшавският договор служеше на СССР-НАТО на САЩ-никаква разлика.Лек ти ден,че при мен вече е вечер,и знай че медалът ВИНАГИ има две страни...Виждал съм ги тези две страни например в Ирак-какво беше при Садам-и сега какъв ужас е там--и то само заради алчнлостта на американците..Бъди здрав.

    Коментиран от #34, #35

  • 34 стоян георгиев

    0 1 Отговор

    До коментар #33 от "Сотир":

    значи за теб устава няма значение за управлението????страхотно!американците наистина пазят своите интереси през нато,но тва правят и останалите членове на нато и както казах те не винаги имат единно мнение със сащ.та да,американците дават основните пари на нато,но останалите държави са пълноправни съюзници на база общия интерес и да ,наивен съм че нато пази моя и твоя задник както го е правила за членовете си години наред.нато е причината задниците на австриици ,белгиици,испанци ,гърци...малки държави да останат свободни пред съветската алтернатива.нато е изключително ефективна до сега точно за малките съюзници дето са защитени въпреки малките си военни възможности ,което е бeзспорен факт през времето на съществуването на организацията.обама е казал че американската нация е изключителна????!!!!дали путин не е казал тва за руската или ,плевнелиев за българската ,как мислиш и тва проблем ли е?
    сега от тема в тема.да, наистина без сащ и европа нямаше да има майдан,шеше да влезнат вътрешни войски да изтрепат протестиращите както стана в китай преди години и готово,но тва значи ли че е правилно?
    европа и сащ имат стандарти и ги защитават,защитават свойте съюзници в тези стандарти и е нормално да ги подпомагат,както е нормално да се подпомагат екземпляри като путин и ким чен ир да речем.само едно леко въпросче щом не живееш в българия къде живееш?в русия или в донецк ли?да в европа има недоволни ,свободно място, свободни хора със свободни мнения и интереси,но н

    Коментиран от #37

  • 35 стоян георгиев

    0 1 Отговор

    До коментар #33 от "Сотир":

    да в европа има недоволни ,свободно място, свободни хора със свободни мнения и интереси,но недоволните не са тръгнали към русия и не търсят различни стандарти за справяне с положението си нали!
    явното ти непознаване на демокрацията и структурите дето командват в европа и сащ те карат да правиш абсолютно неадекватни твърдения като това ,че сащ ставали ссср и нато вършавски договор.да почна да ти разкривам разликите ще ми отнеме огромно количество време и писане ,но с две думи ще ти кажа, че няма нищо общо с двете системи .без нато белите държави ще станеме лесна мишена на басмачите затъкнали две бомби в пояса и трябва да има организация да ни гарантира сигурността ако сащ не правиха тези усилия трябваше европа да поеме цялата тази тежест и предвид некомпактността на евопейските народи нямаше да има тази ефективност.
  • 36 Рено Булгар

    2 0 Отговор

    До коментар #29 от "стратокастър":

    Нека да ти кажа като малко по запознат относно Рено-Булгар.Ако Брежнев е искал да не правим Рено ,то още в самото начало нямаше да се случи и да се подписват договори.Колите не бяха приоритет за Руснаците.Коли родно производство имаше и във всяка една соц-страна ,без България ,да не ги изброявам.Истината-Договора с Рено предвиждаше да задоволява вътрешният пазар,и ние да нямаме право да изнасяме коли на международният пазар.Тоест да не ставаме конкуренти на самият производител Рено.Нашите хитреци се опитаха да изхитрят концерна ,като уж сме създали свой автомобил Булгар и него да реализираме на международните пазари ,за твърда валута,от Рено се усетиха и сами прекратиха договорите.
  • 37 Сотир

    2 0 Отговор

    До коментар #34 от "стоян георгиев":

    Пак пишеш с лозунги-не ми се влиза в подробности,но за устава на НАТО ще ти отговоря кратко и с въпрос--КЪДЕ беше НАТО при конфликта на Турция с Гърция за Кипър-където реално се получи анексия на половината остров??? Къде беше НАТО да защити Великобритания в спорът им с Аржентина за островите??? Къде беше НАТО да защити Япония в споровете им за островите с Китай???--я стига празни приказки. И КАК НАТО ще те защити от басмачите с двете бомби?-като в Париж или Брюксел???--Що се отнася дали разбирам демокрацията,ще ти кажа едно-аз живея в нея отпреди ти да се родиш-1981 г.--та не ме учи на демокрация.И друго-какви усили полагат САЩ и делят тежеста на тероризма с европейците--НЕ допринесоха ли същите американци за този тероризъм чрез създаването на Талибаните,Ал-Кайда а сега и ИД.Дори смаите американски политици признават че заиграването им с ИД е отишло твърде далеч и Европа плаща сега за това.Сенатор Маккейн (който е бивш кандидат президент-загуби от Обама) не се ли прегръщаше с Ал Багдади преди 2 години???--Стояне,само с клишета не става-трябва трезва преценка на ситуацията.-а тя е,че в момента САЩ чрез НАТО са еднакво страшни и безполезни както В.Договор и СССР.

    Коментиран от #41

  • 38 стратокастър

    0 1 Отговор
    Нищо подобно! Рено прави договора с България защото не може да продава в страните от източния блок и разчита за това на България ! Не е имало никакви ограничения при реализацията на готовите коли ,нещо повече такъв е бил замисъла да се продават зад граница и то за "твърда"валута!Стратегическата загуба на България е за това че "булгаррено" е няколко петилетки пред "шкода" "застава" ЗАЗ"..... Големия проблем идва когато печелим едно рали и другаря Леонид Илич забелязва колите и отронва прочутата реплика - хубави са но защо трябва да дразним съветския човек с такива неща?


    Доста от шефовете на тия заводи са все още живи а и събитията не са чак толкова далечни та да се заметат фактите!

    Коментиран от #39, #40

  • 39 Goro Lafchi

    1 0 Отговор

    До коментар #38 от "стратокастър":

    Изкривяването на историята не те прави "кауза пердута". Ако на руснаците им пречеше Булгареното, защо не им пречеше чешкото, немското, сръбското производство?
  • 40 Goro Lafchi

    1 0 Отговор

    До коментар #38 от "стратокастър":

    А Рено Алпин си беше машина. Сигурно ти няма как да знаеш това.
  • 41 Иво

    2 0 Отговор

    До коментар #37 от "Сотир":

    чОВЕЧЕ-ТИ МУ СПРЯ ТОКА НА СТОЯНЧО-ЕВАЛАТА.ДОКОЛКОТО РАЗБРАХ СТЕ ЧОВЕК НА ГОДИНИ И С ИНТЕРЕСНО МИНАЛО-ЗАТОВА ПРЕЦЕНКИТЕ ВИ КЪМ НЕЩАТА СА АДЕКВАТНИ.БЛАГОДАРЯ ЗА КОМЕНТАРИТЕ ВИ.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания