Last news in Fakti

26 Май, 2016 16:59 3 162 1

Юнкер с ответен удар за Ердоган

  • жан - клод юнкер-
  • удар-
  • реджеп ердоган

Председателят на ЕК заяви, че заплахите на Анкара няма да дадат резултат

„Ние очакваме, че Турция ще се придържа към ангажиментите си, като заплахите не са най-добрият дипломатически инструмент.“ Това бе заявено от председателя на Европейската комисия Жан – Клод Юнкер, цитиран от „Express”.

Юнкер заяви това, по повод заплахите на турския президент Реджеп Ердоган. Ердоган заяви, че е готов да прекрати споразумението за ограничаване на имигрантския поток между Брюксел и Анкара, ако не бъде премахнат визовия режим за турски граждани.

„Добре ще е в Турция да спрат да използват тези заплахи, защото те няма да дадат ефект“, заяви Юнкер в обърщение към журналисти в Япония. 

Анкара все още отказва да промени антитеростичните си закони, което е едно от основните условия за премахване на визовия режим.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЧАД

    1 0 Отговор
    Росене,не можах да схвана мисълта ти,за какъв удар става дума.Това по ми прилича на размяна на реплики преди боксов мач,отколкото на действителен такъв.Вземи се в ръце и не се излагай така.
Новини по държави: