Last news in Fakti

26 Юни, 2016 17:03 1 744 0

Дясна тълпа атакува германския президент Гаук

  • германия-
  • президент-
  • йоахим гаук

Той е бил атакуван при посещение в град Зебниц

Федералният президент на Германия Йоахим Гаук е бил замерен с предмети и бонбони по време на посещението му в германския град Зебниц, град в провинция Саксония, съобщават немската телевизия MDR ив. Билд.

Това е станало по пътя към кметството в Зебниц, където Гаук е трябвало да се разпише в „Златната книга“ на кметството и да отбележи 116-та годишнина на немския туризъм. Сред многото хората, дошли от цяла Германия, е имало представители дясната сцена, които са издигали антиевропейски плакати.

Те са се държали много агресивно и са крещели „национален предател“, съобщава MDR. Най-малко един от агресивните десни е бил задържан от полицията. Бил е пуснат сълзотворен газ и много хора са потърсили медицинска помощ.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: