Last news in Fakti

27 Юни, 2016 08:09 1 270 0

Самолет на Сингапур Еърлайн пламна след аварийно кацане

  • самолет-
  • сингапур-
  • двогател-
  • авария-
  • аварийно кацане-
  • сингапур еърлайн-
  • пламна

Два часа след излитането на Боинг 777 пилотът съобщил за  проблем с двигателя

Самолет на Сингапур Еърлайн пламна след аварийно кацане - 1
Снимки АП/БТА

Самолет на Сингапур Еърлайнс, пътуващ за Милано, се запали малко след като извърши аварийно кацане, съобщи Би Би Си.

Два часа след излитането на полет SQ368 пилотът съобщил за  проблем с двигателя. Самолетът се върнал и кацнал преди десния двигател на Боинг 777 да избухне в пламъци.Самолет на Сингапур Еърлайн пламна след аварийно кацане

Всички 222 пътници и 19 души екипаж са били евакуирани и насочени към безопасно място в летището. на борда са били безопасно евакуирани.

"Бяхме във въздуха в продължение на около час, преди да започне да мирише на газ", разказа Чуан, пътник от самолета, пред Би Би Си."Пилотът съобщи по интеркома, че е имало изтичане на масло в един от двигателите и, че трябва да обърнем и да се върнем в Сингапур."

Чуан добави, че всички пътници са били много спокойни и не е имало паника на борда.Едва след като слезли от самолета, той разбрал колко "близо до смъртта"  са били всички.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА