Last news in Fakti

21 Юли, 2016 12:43 1 212 0

Само една патрулка е пазила Ница

  • ница-
  • мохамед булел-
  • атентат
Само една патрулка е пазила Ница - 1

Само една патрулка е била оставена, за да пречи на влизането на други коли на Английския булевард в Ница. Това твърди в. „Либерасион“, позовавайки се на свидетелски показания и на снимки.

Френският вътрешен министър Бернар Казньов обяви, че е разпоредил на Инспектората на Националната полиция да разследва трагедията в Ница.

Бернар Казньов обяви решението, след обвинения от страна на политици от района на града, че мерките за сигурност на националния празник не са били достатъчни.

Мохамед Булел с камион премина през хората, събрали се на крайбрежната алея, като уби 84 души и рани стотици.

Две седмици преди атаката в Ница, властите във Франция обявиха, че те са били взети извънредни мерки за гарантиране на сигурността в началото на ваканционния сезон. В тях е влизало и разполагането на въоръжени полицейски патрули по плажовете, така и изграждането на армейски постове на ключови места в курортните селища на Франция.

Властите обявиха, че мерките трябва да гарантират сигурността на летовниците и да се предотвратят нападенията срещу туристи, които станаха миналата година в Тунис. Франция е в извънредно положение от 13 ноември миналата година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: