Last news in Fakti

7 Август, 2016 18:21 1 732 1

Лудият нападател е открит спящ в мазето

  • нападател-
  • кафене-
  • германия

Той е откаран в болница

Нападателят, барикадирал се кафене в германския град Саарбрюкен, е бил открит, спящ в мазето на сградата, съобщи Ройтерс..

Въпреки първоначалните данни, 43-годишният мъж не е бил въоръжен. Според полицията той най-вероятно страда от психически проблеми. Нападателят е бил ранен и откаран в болница. Не е ясно от какво е пострадал.

Вече бе обявено, че той е зет на собственика на кафенето. Неговите наранявания не са опасни. Престои да му се направи психиатрична експертиза. Най-вероятна причина за неговото поведение е скандал с жена му.

Според полицията той е гражданин на Македония, живеещ в Германия от много години.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    0 0 Отговор
    от Македония , но се казва Мехмед,Ахмед и ....крият имената ,защото и на последен идиот е ясно кой може да направи такива номера ,може пък не му платили соц.помощи и го помолили да напусне Германия..За яд е работа...
Новини по държави: