Last news in Fakti

24 Август, 2016 19:59 3 049 3

Сваляй бурката

  • ница-
  • франция-
  • бурка

Полицаи накара жена да си свали забрадката в Ница

Сваляй бурката - 1
Снимка: БТА/AP

Фотографи заснеха как френски полицаи карат жена да свали част от дрехите си на плажа в рамките на забраната за носене на буркини, съобщи „Гардиън“.

Забраната беше въведена в няколко френски града, във връзка със страховете за радикализация, породени от последните атентати в страната. Снимката е направена на плажа в Ница. На нея четирима полицаи са обградили жена, която е принудена да си свали синята туника.

Плажът се намира в близост до мястото, където терорист премина с камион през демонстрация по време на Националния празник на Франция. Той отне живота на 86 души.

„Аз лежах на плажа със семейството си. Носих класическа забрадка. Нямах намерение да плувам“, заяви 34-годишната жена, която се казва Сиам.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шшш

    0 0 Отговор
    не трябваше изобщо да ги пускате в страната си , сега вече късно...
  • 2 666

    0 0 Отговор
    хубава работа , после ще искате и гащи да смъкнат , няма лошо...
  • 3 ддд

    0 0 Отговор
    няма проблем
    тая вече се е взривила
Новини по държави: