Last news in Fakti

20 Октомври, 2016 22:07 1 582 1

Унгария ще бъде твърда с Великобритания

  • унгария-
  • твърда-
  • великобритания

Предстоят емоционални преговори за имиграцията

“Ще бъдем много твърди в преговорите за Brexit”. Това заяви унгарският външен министър Петер Сиярто, цитиран от New Europe.

Той заяви, че неговото правителство ще направи всичко възможно, за да защити унгарските граждани, работещи във Великобритания.

„Сега разбирам, че когато в Лондон говорят за имиграция, говорят за граждани на ЕС, които работят в страната. Когато говоря за имиграция, аз говоря за нелегални имигранти, извън границите на ЕС. Те нарушават нашите граници. Когато говорим за имиграция в Европа, дебатът винаги е много емоционален. Той обаче трябва да е по-скоро разционален. Така се стига до решения. Емоционално трудно се взимат решения. Така мисля.“, заяви Си ярто.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    Браво на унгарските политици. Не са като нашите подлизурковци. Английската икономика ще се види в чудо, ако си отидат европейските работници.
Новини по държави: