Last news in Fakti

24 Октомври, 2016 10:41 886 2

От щаба на Тръмп признаха: Изоставаме!

  • доналд тръмп-
  • президентски избори-
  • кандидат-
  • републиканци

Хилари Клинтън води с 12% пред своя опонент

От щаба на Тръмп признаха: Изоставаме! - 1
Снимка АП/БТА

Доналд Тръмп изостава в надпреварата за Белия дом. Това призна в неделя шефът на предизборния му щаб Келиан Конуей, дългогодишен анализатор за Републиканската партия.

"Ние сме зад", каза Конуей пред NBC в неделя, признавайки, че според допитванията кандидатът на Демократическата партия води в 12 пункта.

„Клинтън има някои предимства, като например телевизионната рекламна кампания за 66 милиона долара, която направи само през месец септември. По този начин тя удвои рекламните си послания от август до сега, а повечето от тези реклами са насочени негативно срещу Доналд Тръмп“, заяви Конуей.
Конуей посочи, че предизборният екип на Тръмп ще положи усилия да привлече избирателите, които все още не са решили за кого ще гласуват, на 8 ноември, но в същото време не са склонни да подкрепят Клинтън.

Според нея Клинтън има и класически политически предимства пред своя опонент като това, че е съпруга на бивш президент и в нейна подкрепа се обявиха настоящият президент, първата дама и вицепрезидентът на страната. „Всички те са много по-популярни отколкото тя може да се надява да бъде."

Според проучване на NBC за кандидата на демократите са готови да гласуват 50% от анкетираните, а за Тръмп биха гласували едва 38%.

Но Конуей все още се надява, че Тръмп може да бъде победител, като спечели гласа на нерешителните избирателите, които не обичат Клинтън. Вместо да се позове на данните от социологическите проучвания, за които Тръмп неведнъж е казвал, че са срещу него, Конуей се позова на ентусиазма, с който Тръмп показва по време на предизборната си  кампания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЪЮП

    0 0 Отговор
    Путьо отнесе поредния четвъртит
  • 2 onq s konq

    0 0 Отговор
    Е нали Русия предпочитала Хилъри пред Тръмп,защото била "по-мека и неопитна"?Ами О.К.-ще й се угоди...по изключение:)