Last news in Fakti

30 Април, 2024 21:25 959 1

Многомилионна оферта изкушава Сари за отбор в Англия

  • нюкасъл-
  • висша лига-
  • футбол-
  • маурицио сари

‘’Почивката’’ на Сари най-вероятно ще приключи

Английският Нюкасъл е отправил оферта към италианския треньор Маурицио Сари, съобщава изданието ‘’TMW’’, предава БТА.

65-годишният специалист наскоро напусна по взаимно съгласие Лацио, а името му вече е свързано с редица европейски отбори. Сари бе дал ясни намеци, че ще се опита да си почине поне няколко месеца, но това желание едва ли ще се сбъдне.

Сред потенциалните нови дестинации за италианеца се нареждат още клубове като Фиорентина, Торино, Милан, Наполи и Уест Хям.

Саудитските собственици на Нюкасъл са изпратили предложение към Маурицио Сари в опит да го убедят да замести Еди Хау през лятото.

Сари е изкушен от многомилионна оферта, а и от проекта, който му предлагат “свраките”. Тимът на Нюкасъл заема седмо място във временното класиране във Висшата лига с 53 точки след 34 изиграни мача и е в борбата за място в Лигата на Конференциите догодина.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.