Last news in Fakti

17 Септември, 2014 14:32, обновена 17 Септември, 2014 14:37 15 953 6

Китаец направи най-голямата поръчка в историята на Rolls-Royce

  • rolls-royce-
  • стивън хънг-
  • louis xiii-
  • phantom

Китайският предприемач Стивън Хънг е поръчал 30 удължени лимузини Phantom, които да обслужват гостите на хотела му Louis XIII в гр. Макао. Това е най-голямата поръчка на леки коли Rolls-Royce от създаването на британската марка.

Стивън Хънг и изпълнителният директор на Rolls-Royce Торстен Мюлер-Йотвьос

Всички 30 автомобила ще получат уникално външно и вътрешно оформление. Дизайнът е разработен във Великобритания с участието на самия Хънг. В салона ще има и специални поръчкови часовници от Graff Luxury Watches.



Две от поръчаните лимузини ще станат най-скъпите Phantom-и, поръчвани на Rolls-Royce. Те ще се отличават с разточителното използване на злато за декорациите. Освен че ще достави сухопътната флота на Louis XIII, британската компания ще се погрижи и за специалното й обслужване. Специалистите на Rolls-Royce са помогнали за проектирането на паркинг за колите, а в следващите месеци ще обучат шофьорите , които ще возят гостите.



Според Business Insider флотилията от Phantom-и е струвала на Хънг $20 млн. Изданието припомня, че китайският бизнесмен е фанатичен поклонник на британската марка. Той е издънка на богата фамилия инвеститори и се возел на Rolls-Royce още докато стажувал в Citibank.



Свръхлуксозният хотел Louis XIII ще отвори врати през 2016 г. Най-скъпата нощувка там ще струва $130 000.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 205GTI

    2 0 Отговор
    Жив и здрав,пък може да поръча и литексчета да си вози клиентите вътре в хотела.
  • 2 kkk

    1 0 Отговор
    .ати богатия китайски гей.
  • 3 Ехаа

    2 0 Отговор
    уесс
    китаецо е мощен
  • 4 ЖКЯД

    0 1 Отговор
    Китаец направи най-голямата поръчка в историята на Rolls-Royceлл.
    30 ууд. лемозини.
    Голем срам - 30.....
  • 5 Кобрата

    2 0 Отговор
    Уникални автомобили, особено този таван тип съзвездие е много красив
  • 6 Autohouse Randm

    1 0 Отговор
    drapnatia mai e pedi