Last news in Fakti

21 Април, 2015 11:06 71 517 65

градски джипки с висок максимален пробег под 12 000 лв.

  • autocredit

Тези коли обичат офроуда, стига той да се изразява в асфалтови дупки и високи бордюри

Традицията не е това, което беше. Точно на тях колегите от AutoCredit предлагат 5 удобни градски джипки, които са произведени след 2005 г. и могат да се открият на пазара у нас на цена под 12 000 лв. Всички те се предлагат с икономични дизелови двигатели, а някои имат и версии с един задвижващ мост, което допълнително опростява уравнението.

Източник: blog.autocredit.bg


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 AMG

    19 5 Отговор
    под 12 бона можеш да си намериш някоя стара G класа къса база не тия пластмасови тараляци :D Нисан Кашкай :D :D
  • 3 goust

    4 1 Отговор
    Goshko, shte mi obqsnish li kakvo e JEEP ,i kakvo djipka
  • 4 европеец

    8 20 Отговор
    кайшкай и Х3 - да, спортидж - възможно, рав 4-ка и хондата - определено НЕ!

    Коментиран от #63

  • 6 Кофти

    21 2 Отговор
    Само се чудите как да направите реклама на тоя кредит и на въпросните таралясници от някоя и друга автокъща, завоалирано под "уж ви помагаме с избор на автомобил" :( Поне напишете, че е платен репортаж
  • 7 Лудия

    16 6 Отговор
    Аз бих заложил на Спортидж-а , и Рав-4ката ,но ако са от бензиновите модели .Главоболия с идиотската нафта не искам
  • 8 User

    8 3 Отговор
    Subaru Forester?

    Коментиран от #13

  • 9 само селяните карат TOYOTA

    6 13 Отговор
    бмв то да донякъде ама тоя смотан кашкай или црв е абслолютен боклук за жената каучук мани смотана история
  • 10 Гост

    7 4 Отговор
    Първите две са абсолютни дървета. На нисана двигателя е трагедия. Рав4 е като каруца.

    Коментиран от #15

  • 11 Nissan

    5 0 Отговор
    Не видях от линка Нисан Кашкай, който да не е ударен и да върви, да е под 12000...
  • 12 Алфата

    9 4 Отговор
    ДО коментатора под мен! Да кажеш, че 1.5 дци-то, особено евро 5-цата мотор на рено е трагедия??? Хе,хе, въобще не знаеш за какъв агрегат иде реч! Не коментирайте неподготвени само, за да се заяждате.

    Коментиран от #20

  • 13 Алфата

    0 4 Отговор

    До коментар #8 от "User":

    Тук не става въпрос за жадни змейове!
  • 14 кольо

    9 7 Отговор
    и изключение на БМВ-то –( не харесвам по принцип тази марка, но в случая нямам алтернатива) всички други са нужници...
  • 15 JDM

    43 3 Отговор

    До коментар #10 от "Гост":

    10 ТАРИКАТА, КОИТО НИКОГА НЕ СА КАРАЛИ ЯПОНЕЦ И НЕ МОГАТ ДОРИ ДА СИ ПОМИСЛЯТ КАКВО Е ДА КАРАШ КОЛА БЕЗ ВСЕКИ ДЕН ДА ТИ Е В СЕРВИЗА ??? CRV И РАВ СА СМОТАНИ ДЖИПОВЕ,НО МЕГА ЗДРАВИ КОЛИ.... ЗА РАЗЛИКА ОТ НЕМСКИТЕ КОШОВЕ С ПУШЕЩИ И ЧУКАЩИ МОТОРИ,ГРЪМНАЛИ ТУРБИНИ И ДЮЗИ , СКАПАНИ ДЕМПФЕРИ ,1000 НАТРУПВАЩИ СЕ ГРЕШКИ В КОМПЮТЪРА ВСЕКИ ДЕН , С НАЙ СКАПАНИТЕ СКОРОСТНИ АВТОМАТИЧНИ КУТИИ , СА ВИНАГИ ГЪРМЯЩИ ДЕБИТОМЕРИ , ГЛЪТНАТИ КЛАПИ, ПРОБИТИ БУТАЛА , СКЪСАНИ ВАЛОВЕ ДОРИ И НА КОЛИ ПОД ЕДНА ГОДИНА ... !!!!! НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ СЕРВИЗИТЕ ИМА САМО НЕМСКИ,ФРЕНСКИ И ИТАЛИЯНСКИ КАЗАНИ ...КАКВО ОТРИЧАТЕ НЕИЗБЕЖНОТО !!! ??? КОГАТО СИ ВЗЕМЕТЕ СУБАРУ,ЛЕКСУС,ИНФИНИТИ,ХОНДА,ТОЙОТА,МИЦУБИШИ И ГИ ПОКАРАТЕ ЗА ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ , ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ ИМАЛО И ХУБАВИ КОЛИ,КОИТО САМО СА КАРАТ....А НЕ САМО СЕ РЕМОНТИРАТ !!! НО ГОВОРИМ ЗА ЯПОНСКИ....НЕ КУЧАНИ С ДВИГАТЕЛИ НА РЕНО И ПЕЖО И ПРАВЕНИ В ЕВРОПА !!! ВИЖТЕ КВИ ДЖИПОВЕ СЕ КАРАТ В НАЙ СУРОВИТЕ МЕСТА В СВЕТА....САМО ТОЙОТА И НИСАН ....ЗА КВА Г КЛАСА СТАВА ДУМА ???!!!! ВИЖТЕ ДАЛИ НЯКОЙ ОТ 7000кубикувите БРАБУСИ И РАЗНИ ПОСРАНИ БМВ М МОГАТ ДА ИЗЛЕЗНАТ СРЕЩУ SKYLINE GTR ,SUBARU STI, SUPRA,MITSUBISHI EVO ....ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ ТЕЗИ КОЛИ СА ОТ 2.0 до 3.6л МОТОРИ И СЕ ДВИЖАТ ПО СТО ГОДИНИ БЕЗ ПРОБЛЕМИ !!! А НЕ КАТО 10000 КУБИКОВ МЕРЦЕДЕС 50 ЦИЛИНДРОВ ДВИГАТЕЛ НА КАМИОН ,КОЙТО ВСЕКИ ДЕН Е В СЕРВИЗА ....ИЛИ НЯКВО УМРЯЛО БМВ М СЕРИЯ !!! ДО КОЛКОТО ЗНАМ ВСИЧКИ ИЛИ ПОЧТИ ВСИЧКИ РЕКОРДИ НА ДРАГ СА ОТ ЯПОНЦИ!!! ВСИЧКИ НАЙ ДОБРО Е ЯПОНСКО .... БЕШЕ КВОТО БЕШЕ...НЯМА ВЕЧЕ МЕРЦЕДЕС 124 ,НЯМА ВЕЧЕ АУДИ 100 И 80 ЯЙЦЕ, НЯМА ФОРД СИЕРА И ОПЕЛ РЕКОРД !!! ВЕЧЕ ИМА САМО СЕРВИЗНИ НЕМСКИ КОШОВЕ НА КОИТО НЕ МОЖЕТЕ ДА ИМ СМОГНЕТЕ ОТ СМЯНА НА ЧАСТИ И ХОДЕНЕ ПО СЕРВИЗИ И НЕ ИСКАТЕ ДА ПРИЗНАЕТЕ ЗАГУБАТА !!!! СТИГА ВЕЧЕ С ЗАУЧЕНИ ФРАЗИ И СТАРИ МЕДАЛИ !!! НЕ Е 1995г ,ГОДИНАТА ДО КОЯТО НЕМЦИ И ФРАНЦУЗИ ЩО ГОДЕ ПРАВХА КОЛИ !!! ИМА ЕДНА ЕВРОПЕЙСКА КОЛА .... ПОРШЕ..И ТО САМО КАРЕРА 911 В РАЗЛИЧНИТЕ МУ ВАРИАНТИ !!! ТОВА Е ИСТИНАТА КОЯТО НЯМА ДА ПРИЗНАЕТЕ И СЪМ СИГУРЕН ЧЕ ЩЕ ПОЛУЧА МНОГО ЯКИ КОМЕНТАРИ ОТ РИСУВАНИ ММА БОЙЦИ С ТАТУСИ И РУСИ ОГРАНИЧЕНИ ФОЛК ЖЕНСКИ ДО ТЯХ ,СЛУШАЩИ ЧАЛГА В ГРОЗНОТО СИ АУДИ А8 2.5TDI 98г ИЛИ СВАЛЕНОТО Е39 520 С ГАЗ И ЕНДЖЪЛ АЙС ФАРОВЕ ,И НОСЕЩИ ЛАНЕЦ ОТ МЕДИЦИНСКО ЗЛАТО И "ОТИГИНАЛНИ" ДРЕХИ НА D&G,ARMANI,CK И Т.Н. ХОРА ХВЪРЛЯЩИ САЛФЕТКИ ПО ПОП ФОЛК КЛУБОВЕТЕ !!!

    Коментиран от #19, #21, #22, #48, #66, #67

  • 16 Julio

    6 3 Отговор
    Кашкаят и БМВ-то стават (само едно поколение по-стари са от актуалните модели). Тойотата и Хондата са две поколения назад, а Киа-та си беше морално остаряла още с излизането си и в никакъв случай не трябва да се бърка с новият Спортидж.
  • 17 joro

    12 2 Отговор
    Много си прав японските автомобили са номер 1.


  • 18 Калашников

    8 10 Отговор
    Посочените японските курници за нищо не стават, освен за външен кенеф. Рав 4-ката вози по-зле от каруца, гори масло (дизеловата версия) и гори нафта като змей. ЦРВ-то е пълен ковчег отвсякъде. Qashqai и X3 повече стават за ежедневна употреба...
  • 19 Я се успокой

    7 3 Отговор

    До коментар #15 от "JDM ":

    Я се успокой малко! Много емоционално реагираш. Японците далеч не са толкова напред с материала, както и немците са доста по-напред от колкото ти си мислиш. Иначе за чалга клубовете и А8 - ците от 1998 г. си абсолютно прав, простотията е на всякъде, чалга "културата" също (за съжаление)!
  • 20 само Лада

    4 1 Отговор

    До коментар #12 от "Алфата":

    1.5 дци беше читав що годе в първите си весии само и тогава доста хора лапнаха по него. Сегашните му последни версии са много зле. Обаче едно нещо им е по добре откъм цена ала олеле мале - дюзи, турбо, помпа вече са им в пъти по скъпи и по счупени.

    Коментиран от #27

  • 21 японско ама не

    6 7 Отговор

    До коментар #15 от "JDM ":

    По леко с хваленето.Лансер произведен в япония на 120К км хвърля съединител,окачването е за смяна и какво ли още не.Кара се от нов.Я виж колко от бусовете и баничарките които се мачкат всеки ден са японски.Има ли такива?Тогава говори за френски коли и френски дизел.Слезни на земята.

    Коментиран от #23

  • 22 Смешко

    3 14 Отговор

    До коментар #15 от "JDM ":

    Ми нормално е да има само БМВ,Ауди и Мерцедес пред заведенията...
    Кой нормален няма да го е срам да се качи в японска прогнила каруца?! Дето е У-А ... голямата работа с 1000 подобрения (щото завода неможе да им предложи) и накрая ..."Как се прецаках-тя цялата кола отдолу е прогнила барабар и шасито!" Аз японски изгнил боклук с 300 км/h не съм гледал клип! Даже японец над 190 няма! И не се притеснявай на кой колата е в сервиз...явно щом си го поемат, та даже и на "чалготеки ходят"... Ма си е друго викаш да си сложиш очилцата за монитор и да се качиш в ХОНДАТъ!Хахахах! Шапка слагаш ли с козирка , като караш "японеца"?! Да си малко по-така...страшен :))

    Коментиран от #28, #30, #41

  • 23 Иво

    5 2 Отговор

    До коментар #21 от "японско ама не":

    Това за Лансера са пълни глупости
    Имах Лансер дизел и единственото , което създаваше проблеми, беше малоумната помпа дюза на ФВ, която своевременно са изхвърлили в следващия Лансер дизел> Говоря за кола, купена тук нова и карана 200 000 километра предимно градско. Това за съединителя са градски легенди - след 160 000 имаше наченки на боксуване, но това е нормално износване за 6 те му години и километри....

    Коментиран от #35

  • 24 M Гост

    4 1 Отговор
    Кратко заключение:
    Некадърна статия поражда и тъпи коментари !...
  • 25 Киа Соренто 3

    3 5 Отговор
    Японците, посочени тук са пълни курници - евтина пластмаса, скърцаща сглобка, никаква пъргавина. Обаче са здрави, в българските условия бензинът ще е по-добрия избор, естествено заради калпавата нафта - един ремонт на ГНП ще излезе мама и тати.

    Точно това БМВ не е нищо повече от конфекция - да, приятно е за шофиране, хваща окото, но имам съмнения и резерви към него заради слухове зя скъпи ремонти. Иначе имат същия трилитров дизелов агрегат като този, монтиран на Х5, удобни са в града, но и капризни, и лакоми към горивото.

    Киа-та пък е кореец, който няма добро 4х4, въпреки че за лек сняг и кал става. Повечето, с които съм говорил, казват същото. Болшинството от версиите са без постоянно включено 4х4. Евтини, т.е. джобът няма да го боли много, но пък и повреждащи се. Единствените Спортидж и Соренто, които евентуално си заслужават, са тези от трето поколение!
  • 26 Естребовски

    4 3 Отговор
    Не видях нито един Jeep.Оправете си заглавието.
  • 27 гого

    4 2 Отговор

    До коментар #20 от "само Лада":

    Пич карам Рено 1,5 дци -86 к.с купувано ново 2007 год. и сега е на 210000км. само веднъж прочиствах ЕГР-клапана и това е. Без никакви проблеми.

    Коментиран от #39

  • 28 вуяя

    5 2 Отговор

    До коментар #22 от "Смешко":

    ти си страшно неграмотен ...кой та знае къв дрик караш ти ами аиде
  • 29 Ицо Багера

    3 5 Отговор
    Забравили са да споменат и jeep cherokee/ liberty,който е също много добър избор за градски джип,особено с мотора 3.7 V6...
  • 30 Илиян

    3 5 Отговор

    До коментар #22 от "Смешко":

    Ама вярно си "смешко".Ръжда по японска кола не съм виждал (изключвам случаите на "удавници" и зле ремонтирани птп-та.Японец който неможе да вдигне 300км/ч.....?????...????????..WTF... .БЕГАЙЙЙЙЙ

    Коментиран от #37, #49

  • 31 mediator37

    4 3 Отговор
    Изобщо, как може да се говори за джип и той да не е 4х4 ? Какви са тия измислени версии с предно - мускулести ван-чета ?! Айде моля ви се?
  • 32 RAV4

    4 1 Отговор
    Съгласен съм! Карах Тойота РАВ-4-ка купена като нова 2003г. 2000 бензин. Автомат. Безумно здрава - до 2015 само консумативи + 2 комплекта чистачки! Много приятна дамска кола! (Собственост на дъщеря ми)Перфектна при лоши пътни условия. Блокаж на колелата с бутон за кратко време! Интериор много дървен. Най лошото убийствен разход на бензин 14.1!! Все още няма никакви индикации за ръжда. Скоро гърнето ще бъде за смяна! Когато я купувахме не се предлагаше дизел автомат! Ако искаш да караш над 120 почваш да търсиш съединител за да превключиш на по-висока скорост. Старинен автомат!
  • 33 жоро бекъма

    1 3 Отговор
    suzuki grand vitara e markata
  • 34 qwerty

    3 1 Отговор
    изкривявам моето паджеро 3.2 дизел градско и повече от 12/100 не ми дава, което е нормално за 2.5т кола. карайте равчета, хонди или бъмъвъ-та. всеки за себе си.
    японеца е без аналог дооооо момента в който нещо не се прецака и после много боли, но това е до следващият път - ако има такъв?
    поздрави!

    Коментиран от #36

  • 35 японско ама не

    4 2 Отговор

    До коментар #23 от "Иво":

    Говоря за последния лансер купуван нов в бг и чакан 3 месеца заради избор на цвят.1,5 бензин.Аз на джоба си ли да вярвам или на теб?А дати кажа,че от тези 120К км към 80 са на магистрала.Здрави са ма не толкова.
  • 36 Алфата

    2 2 Отговор

    До коментар #34 от "qwerty":

    Е за тва иде реч! Кашкая ще ти "изкриви" представите за пъргавина в града, при това с разход максимум 7.5/100, панимайш! Затова статията е за градски СУВ, а не за балкански мечки.
  • 37 СмешкоИлиян

    1 6 Отговор

    До коментар #30 от "Илиян":

    https://www.youtube.com/watch?v=YH3oY53j5OA
    Кой сега е смешко, бе смешкоооо?! Ауди А8 4.2 ТДИ ...300км/h!!!!
    Ми не си виждал ръжда под японска кола...като никога не си поглеждал отдолу!!! Ето ти и 333км/h пак с НЕяпонско и малко доработено от България:
    https://www.youtube.com/watch?v=xxYj2T6OKq0
    Добре ли е ...СМЕШКО?!
    Същото е ....като японското! Ама малко по-друго...ХАхахахах
  • 38 Glimpse

    0 1 Отговор
    Къде е Соренто във тази класация?
  • 39 само Лада

    0 3 Отговор

    До коментар #27 от "гого":

    2007-ма 1.5дци беше само 68кс... т.е. от първите още с обикновено турбо и дюзи които се рециклират. Айде не ядем доматите с колците...
  • 40 Румен гумен

    2 6 Отговор
    Аз имам голф 3 --най-яката кола и си я карам на село по черните пътища .Никаде не съм закъсвал .Баси яката кола дето имам.1,8-90 коня е ,един звяр е.Гори ми 9/100 извънградско ,и съм я карал с 160 км/час
  • 41 PhoeniX

    2 6 Отговор

    До коментар #22 от "Смешко":

    Абе кой те излъга, че няма японска кола която да вдигне 300 пък камо ли 190 бе? Аз също предпочитам немскто пред японското, но това е заради качеството на изработката на колата, а ти вземи прочети това онова преди да се правиш на клоун с неподготвените ти изказвания.

    Коментиран от #42

  • 42 XAxaxaxa

    3 3 Отговор

    До коментар #41 от "PhoeniX":

    И коя е тая японска лимузина с дължина над 5 м и направена преди 10 години, която има всичко това?! А Подготвения.....?! Нали си мноооогоооо подотвен?! Освен Хонда Леджънт даже май..лимузини май много много нямат! И що караш немско?! И според немците японжите имат доста надеждно качество на изработка (Но не и на ламарина от към корозия...до преди години). И сега ще кажеш ама НИСАН ГТ-Р бла , бла..бла
  • 43 mediator37

    1 9 Отговор
    Не е редно това бижу БМВ Х3 да се слага редом до тия дараци.
    Разберете ме, не искам да обидя никого, но различен клас са.

    Коментиран от #44, #45

  • 44 Ицо Багера

    7 1 Отговор

    До коментар #43 от "mediator37":

    Напротив, от един и същ клас са, по-висок клас са примерно BMW X5, Toyota Land Cruiser, Nissan Patrol и т.н.

    Коментиран от #46

  • 45 Дошo

    8 2 Отговор

    До коментар #43 от "mediator37":

    Какво бижу бе мен?Това е найгрозното БМВ правено някога.Не стига, че е грозно ами и като надеждност никъде го няма.Боклук и половина.Интериора е от супер долнопробни материали.
    От тук представените HONDA или TOYOTA другите са за скрап
  • 46 mediator37

    0 10 Отговор

    До коментар #44 от "Ицо Багера":

    И до №43

    Двама лични приятели, червиви са с пари и от г.зовете им пачки изскачат- единият е строителен предприемач, другият има 8 аптеки. И двамата си купуват БМВ Х3, като строителят като му стане на 2 години вика - дърта е вече, отива в Плевен и си поръчва новата, чака я три месеца. На аптекаря двигателят 2 литра му се видя слаб, продаде и пак Х3 с 3 литра си взе.
    Щото колите са грозни, салоните смотани , а те са бедни и прости.
    Айде стига глупости, вземете се в ръце малко.

    Коментиран от #47, #50, #60, #64

  • 47 Ицо Багера

    4 0 Отговор

    До коментар #46 от "mediator37":

    Благодаря за подробния пример, но все пак не мога да разбера това какво общо има с това към кой клас принадлежи X3. Това, че те си взимат X3 си е техен личен избор.
  • 48 хахахах

    4 4 Отговор

    До коментар #15 от "JDM ":

    Добре бе разбирач. хората карали немски коли били изрисувани мма бойци и чалга фенове, ама вие китаиски фенове какви сте? пъпчиви рошави комплексирани застаряващи типове с карирани ризки и конверс реплика кецове хахаха :) дето сложили по една лепенка JDM (японски вътрешен пазар) не че като питам някои от вас ще ми каже какво точно символизира де :Д на ръждивите си хонди сивик 5-та или 6-та генерация дето са с двигател 1.4, 75 коня , но имат гарне от илиянци за звук, лепенки спарко, момо и там други марки които не сте виждали:Д Гледате страшно по гонките, а като ви накара някой да се пуснете и все ревете че нямате бензин. или евентуално ако се пуснете на драг ,но ви бият почват оправдания от сорта на : е аз не сам ходил до тоалетна сутрин и тежа, саединителя ми боксуваше или не сам си направил настроиките иначе щях да го бия :Д хахаха недеи да критикуваш пич щото всички секти са еднакви без значение дали фенове немско, японско или италианско ;)
  • 49 хахахах

    3 6 Отговор

    До коментар #30 от "Илиян":

    моляяяя? ръжда по японска кола не бил виждал :О Алооооо
    ти проблеми с о4ите ли имаш бе, мазда 3 2005 година гние повече от опел кадет на 30 години ;) вийдал с1м го преди 3 мисеца ;) за хонда не ми се говори. там е ужас. японските от толкова евтини материали ги правят че ми става лошо. баща ми имаше москвич 12-так навремето и имаше по яка тапицерия от на хонда сивик 6-та генерация дето прилича на дамаска на баба ми на дивана.

    Коментиран от #65

  • 50 хахахах

    2 1 Отговор

    До коментар #46 от "mediator37":

    ти пък все много примери даваш, бааа.и мъдреца дървен
  • 51 ккк

    6 0 Отговор
    От цялата статия ,стана ясно,че тва е реклама на AutoCredit. И то лошо прикрита. Сори.
  • 52 Роман Ценов

    3 3 Отговор
    защо пък няма нисан терано или пък някой мерцедес ml от 2001 година и двата джипа са надеждни и са под 12000лева и двата имат висок максимален пробег

    Коментиран от #54

  • 53 Роман Ценов

    4 1 Отговор
    през 2013 за тези пари си купих Нисан Терано 3.0 ди,2003 година, дълга база с джанти и гуми 17 с всички екстри: климатроник, кожа ,ел.пакети,7 места и най-важното 160 коня и разход 10 на 100.Това е отличният градски и офроуд джип в едно и го избирам пред показаните само за Х3 бих се позамислил.Все пак го продадох този джип и взех Маверик 2.7 ТДИ,защото с мойта работа просто не исках да съсипя новият джип,а и габаритите са му доста големи, а и данъците и застраховките не са за всеки,но на горе изброените това е дори по-голям проблем.Та за до 12 бона ако търсех пак щях да взема Терано 3.

    Коментиран от #55, #58

  • 54 гарет беил

    2 2 Отговор

    До коментар #52 от "Роман Ценов":

    мл-то не е в този клас ве
  • 55 гарет беил

    2 4 Отговор

    До коментар #53 от "Роман Ценов":

    продал си го защото нямаш пари да го издършиш

    Коментиран от #56

  • 56 Роман Ценов

    4 0 Отговор

    До коментар #55 от "гарет беил":

    ти какво караш ве
  • 57 kkeess

    7 0 Отговор
    Стига реклама... викам 12000лв са направили новите, а то употребявани. Не е нужно колегите от Автокредит, да ми предлагат каквото и да било, освен ако не дават пари даром. В случая се получава следната схема теглиш 12000лв - връщаш им 20000лв за 2-3 години. Айде няма нужда от такива изгодни кредити :)... да си ги харчат колегите, аз ще си намеря от другаде с човешки лихви и условия!
  • 58 шшшш

    5 1 Отговор

    До коментар #53 от "Роман Ценов":

    новия джип.....2003,пич не ми се мисли на кое викаш старо.....:-))))))))

    Коментиран от #61

  • 59 ебщй

    5 3 Отговор
    Ново е 2015 - то е ясно, обаче не струва 12000лв.
    След 10 години, ще струва там някъде обаче. Затова хората с пари, купуват ново с гаранция, като мине гаранцията доплащат и взимат пак ново... А тука си ги мерим с коли от 2000-2005. Мани срамота, не се избиват комплекси така. Това не е най-важното, тенекията е просто средство, за придвижване!
  • 60 Дошo

    5 3 Отговор

    До коментар #46 от "mediator37":

    То и един ознат на баща ми навремето като излезе Туарег купи 3 и два Пасата и след две години вече не искаше да чува за СОЦваген нищо, че имаше пари.
  • 61 Роман Ценов

    2 0 Отговор

    До коментар #58 от "шшшш":

    през 2013 беше на 10 години и все пак е сравнително нов за кола на старо,но към днешна дата е старо прав си
  • 62 КОМУНИСТ

    2 0 Отговор
    На кой каквото му е кеф това да кара, сега поне има избор. Аз вече 4 години карам МL 270 и сам много доволен. Над 500 хил. им. е обаче двигателя МЪРКА така че въпрос на избор.
  • 63 Цгйй

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "европеец":

    Че какво ѝ е на равката... само таблото ѝ е малко грозно, но категорично по-добра и здрава машина от кашкай и спортиджа
  • 64 Аман от цървули

    1 0 Отговор

    До коментар #46 от "mediator37":

    Нз какви приятели имаш,но това,че имат пари не означава,че имат вкус и разбират от коли :) Х3 е женско джипче,което не става за нищо,освен за ходене до мола,смях на макс
  • 65 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #49 от "хахахах":

    Айде бе,гние ли много,ама повече ли от немския ти курник или по-малко?! Паляци
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 АлКапоне

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "JDM ":

    Евала добре сипа трици в хранилката на прасетата. Респект! Незнам кой си и от къде си. Ама такива като тебе повече трябва да има за да няма настани стереотипи.