Last news in Fakti

25 Април, 2015 10:00 2 052 3

Cadillac смятат да разширят своята спортна "V" серия

  • cadillac-
  • cts-v-
  • ats-v

Cadillac смята да разшири своята спортна V-серия, споделя главният инженер на компанията Дейв Леон. Отскоро към V-моделите се включи и малкото братче на CTS-V, наречено ATS-V, като се очаква и двата модела скоро да влязат в продажба. Това е трета версия на CTS-V. Втората пожъна голям успех с бруталната си визия и приятната си цена, като вариантите бяха купе, седан и комби.

Със CTS-V американците се прицелиха в силни конкуренти като BMW M5, Mercedes-Benz E63 AMG и Audi RS4, а с ATS-V в прясното M3/M4, RS4 и C63 AMG. Огромният Escalade и кросоувърът SRX със сигурност няма да се преборят за V-значката в близкото бъдеще. Това ни прехвърля към прясно показания CT6 като един от първите варианти. 

Другата възможност е обсъждан от Cadillac малък седан, който да бъде позициониран под ATS и така да влезе в класа на Audi RS3, Mercedes-Benz A45 AMG и BMW M135i. В близките няколко години се очаква цели два кросоувъра да влязат на поточната линия и това също е възможност някой от тях да получи V-означението. 

Засега от Cadillac ще продължат да разчитат на бензиновите двигатели в комплект с леки шасита, но за в бъдеще се очакват и хибридни разработки, с които да наблегнат на ефективността и разхода на гориво.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 онуфри

    0 0 Отговор
    Badass Cadillac!
  • 2 опел

    0 0 Отговор
    Хубаво опелче !
  • 3 яауью

    0 0 Отговор
    NQma mercedesi i bmw , cadilaca e nai barz i nadejden