Last news in Fakti

8 Юни, 2015 08:30 27 454 44

Съществени изменения за новото Audi A4

  • audi-
  • a4
В интернет пространството се появиха първите фотографии, разкриващи външността на новото Audi A4. Автомобилът, запечатан от обективите на папараците, на практика е почти без камуфлаж и измененията са видими. Новото поколение на инголщатския седан е засечено по пътищата на Германия, а фотографиите бяха публикувани от Worldcarfans.
Както се вижда от тях, дизайнът на А4 е доста различен. Фаровете са изцяло нови, радиаторната решетка е видоизменена, а предната и задна брони също са различни. Още нещо любопитно, което се вижда от снимките, е свързано с промяната на ъгъла на наклон на задната стойка, формата на стъклото, както и с различната линия на задните светлини.
 
Съдейки по всичко това можем да заключим, че новата генерация ще е по-ниска, по-широка и по-дълга от предшественика си. Що се отнася до интериора, то пресни снимки все още няма, но по-рано през годината китайското издание Autohome разпространи фотоси на салона на новото Audi A4.
От тях стана ясно, че централната конзола е нова и разполага с различен сензорен дисплей. Лостът за скоростите също е различен, като това са само част от многото интериорни изменения. Ще припомним, че новото Audi A4 е построено на второто поколение на платформата MLB и е с около 100 килограма по-леко от досегашното.
 
Двигателите ще са дизелови и бензинови с мощност в диапазона 120 - 326 конски сили, като ще има и хибридна версия. По предварителни данни официалното представяне на модела ще се състои през септември тази година по време на автомобилното изложение във Франкфурт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мето

    3 2 Отговор
    Красавец е спор няма.
  • 2 Gost

    2 4 Отговор
    Ama da , mnogo e krasivo nqma 6to , ako si predstavim 4e ne e Audi a primerno Kia pak li 6te6e da e mnogo krasivo ,, aide stiga

    Коментиран от #3, #29

  • 3 Глупости

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "Gost ":

    Не пиши глупости, колата си е много красива и това е факт!
    P.S. - KIA нямат красиви автомобили, а като техника са 15 г. назад след АУДИ, така че коментарът ти е безмислен.
  • 4 гост

    1 5 Отговор
    Всичко живо копира БМВ!

    Коментиран от #19

  • 5 гмм

    4 1 Отговор
    Кое е същественото изменение само не разбирам ? Малко ппроменили фаровете и стоповете и вече сензация...иначе да няма спор, че е красиво.
  • 6 до 3

    3 4 Отговор
    такива глупости отдавна не бях чел! Киа Оптима е по-красива от 90 % от аудитата и 100% части на Хюндай! А 15 години назад е баба ти от дедо ти! И цена - качество , Киата бие Ауди! Предпочитам една Оптима за 50 000 лева, отколкото да се вадя 150 хилки за тоя "красавец"! PS - имал съм и от двете марки
  • 7 пръчка

    4 4 Отговор
    .ати о.раните аудита - прехвалени строшляци! Все едно гледам мазда 2014 - та! Аудита и VW - та са ми скъсали нервите от ремонти
  • 8 Киро

    3 5 Отговор
    Както се вижда от тях, дизайнът на А4 е доста различен - Фаровете са изцяло нови

    ============

    Браво, това е огромен напредък на марката, която иска да се представи за премиум, но всъщност ползва еднакви части със Сеат!


  • 9 алооу

    1 2 Отговор
    на Ауди проблема са му слабата ходова част и смотаните мотори, иначе на вид го докарват повече от Мерцедес и БМВ!

    Коментиран от #10, #17

  • 10 незнайко

    1 2 Отговор

    До коментар #9 от "алооу":

    Ми то една кола като няма добро окачване и добър мотор какво има?
  • 11 Hater

    3 2 Отговор
    Четейки по долните "коментари" се забелязват типичните, отличителни черти на Бае ви Ганя, а именно - силно завижда и мрази всичко, което му е недостъпно, само защото е некадърен да си изкара пари, за да си купи и да се радва на този шедьовър!

    Коментиран от #18

  • 12 Val

    2 3 Отговор
    Има вид на катастрофирало
  • 13 гост

    2 3 Отговор
    Все повече ми заприлича на китайска кола. Защо всички европейски производители копират азиатският дизайн ?
    Няма по-дизайнерска кола от А4 Комби от едно време .....
  • 14 ххх

    2 1 Отговор
    Иглежда доста пораснало на размери.
    Хубави са АУДИ-та, няма спор, но цената винаги е била понадута (поне според мен)
  • 15 Radelen

    2 2 Отговор
    Според мен в дизайна по-скоро се долавя прилика с линията на новите Peugeot...
  • 16 mediator37

    2 2 Отговор
    Доста по-различна е от предишната А4 . Предишната А4 много ми харесваше. Тази няма снимка отпред челно и не мога да сравня отпред челно как е радиаторната решетка и общото излъчване на муцуната. Но отстрани и отзад има съществена разлика с предишната А4.
    И да се разберем, ново не значи по-хубаво.
    И пак да се разберем, ново не значи по-качествено.
  • 17 гост 1

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "алооу":

    Стига си чел на другите ментили и неуки папагали мненията по форумите бе фен а, се образовай като четеш актуална техническа информация (...и не тука !) ! Тези проблеми Ауди ги решиха още преди 10 год. ! И фирмата ''Трабант'' да беше ,нали се сещаш логично че, никой няма да остави някакъв проблем просто ей тъй ...да го има и без да го оправи !

    Коментиран от #21

  • 18 гост 1

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "Hater":

    Браво бе момче за точното резюме (''...е те това те...'') както казват по врачанския край !!!
  • 19

    3 3 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Нямаше да е лошо да копират Алфа, поне щеше да има повече красиви коли....
  • 20 Дошo

    4 6 Отговор
    Уникално грозен кенеф

    Коментиран от #22, #24

  • 21 незнайко

    4 1 Отговор

    До коментар #17 от "гост 1":

    Не забравяйте, че колите се произвеждат за да се продават. Ако колата не се чупи, как ще си купиш нова? Това от АУДИ отдавна го разбраха и го заложиха като опция да се посещават сервизите. Не че не могат да произведат кола като АУДИ 80 от миналото.

    Коментиран от #36

  • 22 гост 1

    7 0 Отговор

    До коментар #20 от "Дошo":

    Мнооого ги приемаш нещата навътре бе момко... животът е ала-бала и всичко е алъш-вериш...! Злобата и омразата са негативизъм ...а, негативното мислене при хората състарява по-бързо и причинява сърдечно-съдови заболявания, които пък водят до моменталното решаване на всички проблеми при човека ... споко бе, много си всеотдаен в злобата си... ще направиш някоя беля я...!!!

    Коментиран от #30

  • 23 Стоян Стоянов

    1 3 Отговор
    На мен пък на пръв поглед ми прилича на Пежо (ако нямаше емблеми бих го сбъркал с Пежо). Да допълня, че като цяло не харесвам дизайна на новите модели на Пежо.
  • 24 ярослав станчев

    5 4 Отговор

    До коментар #20 от "Дошo":

    Ти гледай Таката-та на Сивика да не гръмне ненадейно,че току виж сме останали без смешника на форума.

    Коментиран от #26

  • 25 Бхд БхД

    1 4 Отговор
    Колкото и да е прехвалена марката Ауди последно време се излагат.Външно няма почти никаква разлика а вътре е пълна скръб.По добре МБ Ц-класа или БМВ 3 пък и тях ако не може Пасат си е превъзходен в сравнение с А4 и на сходна цена
  • 26 Име:

    3 4 Отговор

    До коментар #24 от "ярослав станчев":

    Недей да мислиш много еърбеците, а отивай да си сменяш кашкавалените носачи, и ходи виж що ти прекъсва пак мотора....

    Коментиран от #34

  • 27 Vasik Atanasova

    3 3 Отговор
    АУДИ ЗАВИНАГИ
    НАЙ ДОБРОТО
  • 28 Тц нИе

    0 3 Отговор
    Audi

    Иска им се да вярват, че са част от новото поколение, грижовни, екологично-чисти, и семейно-ориентирани. Всъщност доста отегчителни, нищо повече от прехвалени смешници. Някой ден ще карат Мерцедес, но за сега се чудят дали не са сбъркали като не са си купили БМВ... :D
  • 29 Sme6koo

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "Gost ":

    dadoh kia samo za primer ne sum govoril konkretno za neq , ti razbira6 ot koli kolkoto PRASE ot lokva s voda , li4i si 4e si istinski audi fen
  • 30 Vasik Atanasova

    3 2 Отговор

    До коментар #22 от "гост 1":

    МНОГО СИ ПРАВ
    ХАРЕСАХ ТИ КОМЕНТАРА
  • 31 хаха

    0 2 Отговор
    С това табло отива към Пасат.
  • 32 й9Т3КЕХКЙ

    0 3 Отговор
    Поредният аудикенеф@
  • 33 AudiFanForLife

    1 1 Отговор
    Само в България може да го има това, собственици на 20 годишен кенеф, да плюят нещо по ново и по хубаво от тяхното. Злобата води до състаряване хораааа !!!
  • 34 ярослав станчев

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "Име:":

    Ти пък защо се засягаш???За Субару нищо не съм казал,макар че и те отзовават коли заради дефектните възглавници на Таката.Имаше статия в раздел Технологии за сервизирането на 80000 Импрези.Доколкото знам и БМВ също берат ядове с "качествените" японски еърбеци.До сега не съм чул собственик на Ауди или Мерцедес да е пребит или не дай боже убит от въздушна възглавница.Обаче пострадали собственици на Хонда има,нали.За Субару до сега не се е чуло и по-добре да не се случва.

    Коментиран от #38

  • 35 Гошо

    1 3 Отговор
    Добре бе , втори ден ли ще го гледаме тоя кенеф?

    Коментиран от #37

  • 36 Maurice

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "незнайко":

    Много ограничен коментар. Ако си купиш чуплива кола, после ще си купиш ли новия модел от същата марка? Голф и Корола защо са лидери на пазара? Да не би и те да са най-чупливите и съответно собствениците им да ги сменят с новите по-чупливи... Естествено е, че "чупливостта" нараства, защото вече няма само 4 скорости и хидравлика. Те и ел. стъклата са по-проблемни от тези с ръчката, но никой не иска да навива на ръка. И климатиците се развалят, но никой не иска лятото да се вози на 40 градуса... На пазара още се намират от нечупливите Лада 2107, защо не карате от тях? А, да! Сетих се, че не Ви се нрави разход от 15 газ, шумът в купето, неудобните седалки, слабите двигатели, грозната визия, ръждясалия теглич и кривия багажник на тавана.......
  • 37

    1 2 Отговор

    До коментар #35 от "Гошо":

    Вярно е два дена са много, няма нищо уникално и вълнуващо в дизайна на тази кола, на всичкото отгоре са и загрозили предницата, прилича на гърбав грозен нос.
  • 38 Име:

    0 0 Отговор

    До коментар #34 от "ярослав станчев":

    Къде са тия пострадали собственици? Стига глупости. И от тойота имаше много пострадали заради дефектната стелка нали... АХАХХАХА

    Коментиран от #41

  • 39 Бхд БхД

    1 0 Отговор
    Това не е ли Seat Toledo 2014

    Коментиран от #40

  • 40

    1 0 Отговор

    До коментар #39 от "Бхд БхД":

    Ауди, Сеат се тая......
  • 41 ярослав станчев

    0 0 Отговор

    До коментар #38 от "Име:":

    За съжаление има такива случаи.Единия е още през 2009 г.,когато метални парчета от еърбега на Акорд убиват едно момиче в САЩ.Интересувай се и ще разбереш,не ми се обяснява.Не случайно шефа на Хонда подаде оставка.Мислиш ли,че е искал да се пенсионира.Много им се натрупа за 2 години.Съдиха ги за дефекти в 6 цилиндровите двигатели,после изтегляха коли,мисля,че беше Джаз,заради дефекти,след това дойде проблема с Таката и накрая от американската пътна агенция ги глобиха 70 млн. долара за укриване на доклади за дефекти в колите им.
    А за дефектните стелки на Тойота....хехехе,май не бяха стелките.Май още изтеглят коли и им заменят механизма на педала за газта.И по тази тема има много изписано.
  • 42

    0 0 Отговор
    Пичове имаме ексклюзивна новина японските коли са най-некачествените коли в света, дано и немците си поправят статистиките за надеждност, че и те са в грешка явно......
  • 43 аз 1

    0 0 Отговор
    Ха добър ден...!
  • 44 комшията

    0 0 Отговор
    аз живя в Берлин и онзи ден видях 3 бройки не се крият емблеми всичко си е там само дето модела не го пише ама беше същата даже в този клип се вижда http://fakti.bg/technozone/146346-izpraviha-kamion-volvo-na-dve-kolela-za-muzikalen-klip на 3:49