Last news in Fakti

1 Август, 2015 11:00 3 239 8

Opel подготвя състезателна Astra за автосалона във Франкфурт

  • opel-
  • astra-
  • tcr
Преди около месец ви показахме един много добре изглеждащ състезателен VW Golf, това е отговора на тази машина идващ от Opel. Под името Opel Astra TCR автомобилът ще премине от компютърен проект към визуален за автосалона във Франкфурт. Нещо напомнящо за състезателната Astra се появи миналата година на автосалона в Женева - Opel Astra OPC Extreme.
 
Платформата идва от новото поколение на Astra, което също ще бъде представено на същото изложение. Поради факта, че и двете версии не са напълно готови нямаме точни показатели. Спецификацията, на която трябва да отговаря от своя страна позволява максимални стойности от 330 конски сили и 410Nm въртящ момент идващи от 2.0 литров турбо двигател.
От Opel споделят, че Touring Car състезанията винаги са били важна част от компанията, и че философията на новата TCR серия отговаря на тяхната идея за състезателните клиенти, като така те искат да предоставят на частните отбори платформа на разумна цена.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 некойси

    0 0 Отговор
    Само на мен ли ми се струва че тая астра е позаимствала не малко от новия сивик?
  • 2 kick

    0 0 Отговор
    ти прост ли си та не виждаш че вече всичко се прави на една матрица - или караш сивик...
  • 3 Евгени Атанасов

    1 0 Отговор
    готина е. Браво!
  • 4 Георги

    1 0 Отговор
    Много яка и мощна
  • 5 Gosho Vectrata

    0 0 Отговор
    Красива е и мощна, но ще видим как ще се прояви в състезанията на туристическите автомобили. Все пак такава е идеята.
  • 6

    0 0 Отговор
    Опел си Опел винаги е по-красив и по-здрав от VW......

    Коментиран от #7

  • 7 само селяние карат хонда

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от " ":

    напротив колега фолксвагена е поздрав и с подобро управление от опел опел са си кофи и такива си остават
  • 8 Георги

    0 0 Отговор
    OPEL the best ей ти не разбираш ли че в много проучвания и изследвания се доказва че опела е по здрава по икономична и по евтина за поддръжка от скапаните VW тромави овехтяли и прочие имал съм VW
    голяма трагедия добре че се отървах от него комшията също се раздели с такава и си купи астра 2008 и е много доволен няма смисъл каво да ви коментирам повече работя и в автокъща и там не се копуват