Last news in Fakti

4 Септември, 2015 09:51 5 843 8

0% лихва* за всеки първи кредит за кола от AutoCredit.bg

  • кредит-
  • автомобили-
  • autocredit

Да вземеш кола на кредит с 0% лихва* вече е възможно. Този септември AutoCredit.bg предлага на своите клиенти промоционални условия, които дават възможност за кредит за кола без лихва* при погасяването му в рамките на 30 дни. Всеки нов клиент може да се възползва от текущите условия и да върне точно толкова, колкото е взел за желания от него автомобил.

Пример:

Сума на кредита -> 4000 лв.

Срок на кредита -> 18 месеца

Лихва на кредита -> 0% лихва* за първи кредит, погасен до 30 дни

Обща сума за връщане -> 4000 лв.

Промоцията е валидна от 02.09.2015 г. до 30.09.2015 г. включително.

Право на участие в промоцията придобива автоматично всяко пълнолетно дееспособно физическо лице /Клиент/, което сключи Договор за целеви потребителски кредит и което досега не е ползвало други кредити от Неткредит ООД. Тридесетдневният срок започва да тече от датата на сключване на Договор за целеви потребителски кредит.

През последната една година AutoCredit.bg се наложи като предпочитана услуга при взимане на кредити за покупка на употребяван автомобил. Фирмата отчита ръст на желаещите да закупят стар, но добре запазен автомобил, дори и на по-висока цена. Едни от основните автомобилни марки, на които се спират  клиентите на AutoCredit.bg, са BMW, VW, Audi, Mercedes, Opel и Peugeot.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 като паднат цените с 40

    0 0 Отговор
    като паднат цените с 40 %..ще се купува без кредит
  • 2 Евлоги

    0 0 Отговор
    Брех то голям срок цели 30 дни опс,останаха 26 дена хайде народе няма време!
    КУПУВАЙТЕ!!!
  • 3 Dimo

    0 0 Отговор
    А за лихвата след 30те дни - нищо не пише... В някой държави е незаконно да се рекламират кредити без да пише подробности за лихвите и името на фирмата (не търговското име, а фирмата). Нищо чудно да има някоя европейска директива за тази работа. Сега ще погледна.
  • 4 Dimo

    0 0 Отговор
    Да, има доста директиви за реклами на кредити. Я добавете подробностите, за да не изядете някой репорт!
  • 5 кроко

    1 0 Отговор
    Е то от която и банка да изтеглите кредит, може да го върнете в рамките на 30 дни без наказателни лихви и т.н. Много зле направена самореклама.
  • 6 sakfkf

    0 0 Отговор
    Milenche ti vze li
  • 7 Спас

    0 0 Отговор
    Голяма тъпотия е тва!
  • 8 оня същия

    0 0 Отговор
    айде шараните, юруш на лихварските говна с 0(звездичка) процента лихва... Майтапа настрана - на тия който им отговаря за рекламата е просто малоумен...