Last news in Fakti

9 Юни, 2016 07:15 4 383 0

Ето го мъника Renault Twingo GT

  • renault twingo gt

Френският автопроизводител Renault винаги е имал особено отношение към спортните хечбекове. Той е и един от малкото произвеждал версии и със задно предаване, като примерите са два и то много емблематични - бясното Renault 5 Turbo от началото на 80-те и красивото Clio V6. Новото поколение на най-малкия от гамата - Twingo вече е със стандартно задвижване на задния мост, а сега те пускат спортна версия и определено знаят как. 

Twingo GT ще има мощност от 110 конски сили и 170 нютонметра или с 20 коня повече от стандартното, като те идват от 0.9-литров трицилиндров двигател. Промените обаче не спират до тук - скоростната кутия е с по-къси предавателни числа за по-добро ускорение, ново по-спортно ориентирано окачване, по-бърза колмилна уретба, както и препрограмирано управление на контрола на стабилността. 

Стилната външност се откроява с по-ниската стойка на автомобила, новите по-големи джанти и новият цвят наречен Piment или люта чушка в превод, който е допълнен от графики подчертаващи спортната му насоченост. Twingo GT ще се впусне в конкуренция с другите европейски мъници - Opel Adam S и харизматичния Fiat 500 Abarth.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА